Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ewet öyle gerçekten nereye gitsem çocuk sorunu görüyorum..RABBİM HEPİMİZE ŞİFASINI VERİRİ İNŞALLAH..

kızlar tüp bebek için adetliyken mı gidiliyor..aşamalarını antatır mısınız??merkezi aradım adetin ilk günün de arayın dedi size randevu verelim diyorlar..adetin ikinci veya üçüncü günü çağırırız dediler..hormon testi için mi çağıracakalr acaba..

canım değerlerinizi 40 lardadan 30 lardan nasıl 178 milyona cıkarmayı başardınız bitkisel olarak kürler uyguladınız mı cok iyi artış olmuş değerlerinizde acaba bizimkilerde yükselir mi

Tatlım ameliyatın 6.ayinda total sayı 76 milyondu ml deki sayı 25 milyondu arginmax kullandı eşim 1 ay ilaç etki ediyor mu diye 8.5ay olduğu zaman test yaptırdık total 178 milyon oldu ml deki 90 milyon oldu.ameliyat sonrası 6.ay a kadar ne kür ne ilaç kullandık canım. Arginmax tavsiye ederim canım bizim hız sorunumuz vardı ameliyat öncesinde 0 dı ameliyat sonrası % 5 di ileri hızlı % 25 oldu şuan canım

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet canım bu tarz tedavilere adetin mutlaka 2. ya da 3. günü gitmen gerekiyor...tüp yapmaya mı karar verdiniz canım? 2 tane Meryem suresi okudum tatlım allah kabul etsin.

evet canım bu tarz tedavilere adetin mutlaka 2. ya da 3. günü gitmen gerekiyor...tüp yapmaya mı karar verdiniz canım? 2 tane Meryem suresi okudum tatlım allah kabul etsin.

ewet karar verdik bakalım..adet günümde de yakın akraba düğünü var..o nun için bu ay ertelenebilir..olsun karar vermekte bişey.. :) ekliyorum canm ..ALLAH KABUL ETSİN..

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

leman24__5

delinefsim__3

jonguil__4

optimist__4

gülbasak86__2

ayla_34__2

Evlimutlu44__1

ewet karar verdik bakalım..adet günümde de yakın akraba düğünü var..o nun için bu ay ertelenebilir..olsun karar vermekte bişey.. :) ekliyorum canm ..ALLAH KABUL ETSİN..

evet canım karar vermek tedavin yarısı demek zaten.bizde uzun zamandır aşılama yaptırmaktan kaçıyorduk tam tedaviye başladık bu ay iptal oldu bakalım mayıs ayı tedaviye başlayabilecek miyiz kistte dönüştüyse bütün yumurtalarım yandım valla zaten yumurtlama akıntısı olmadı bu ay ya tam da bu kadar yumurtam varken çatlamadılar galiba.. fazla çalışma da olmadı zaten

İNŞALLAH MAYISTA NE SEN AŞILAMA NEDE BN TÜP BEBEK İÇİN TEDAVİYE GEREK KALMAZ...RABBİM Hyırlısı versin..ama gerçekten karar verdiğim anda korku girdi içime ya olmazsa !! diye..

İNŞALLAH MAYISTA NE SEN AŞILAMA NEDE BN TÜP BEBEK İÇİN TEDAVİYE GEREK KALMAZ...RABBİM Hyırlısı versin..ama gerçekten karar verdiğim anda korku girdi içime ya olmazsa !! diye..

inşallah canım ya valla ne güzel olur artık varya çalışmak bile istemiyorum çocuk olsun diye bu konudan çok bıktım biran önce olsa ya ne zor işmiş şu çocuk yapmak allah yardımcımız olsun hepimize tez zamanda nasip etsin

ewet millet olsun dediği ayda olur...3 yıldır uğraşıyoreum yaa..gecesiyle gündüzüyle :)
aminnn canımm inşalalh..

ewet millet olsun dediği ayda olur...3 yıldır uğraşıyoreum yaa..gecesiyle gündüzüyle :)
aminnn canımm inşalalh..

Evet aynen bizim de olacak inşallah belki biraz geç olacak ama unutacagiz bu acıları tatlım. Taze annemiz Nerede görünmüyor bizi bıraktı mı yoksa

Evet aynen bizim de olacak inşallah belki biraz geç olacak ama unutacagiz bu acıları tatlım. Taze annemiz Nerede görünmüyor bizi bıraktı mı yoksa

inşallah...bebeğini ayağından yakalayan kaçıyor :)) taze anne de kayıplarda herhldee...

inşallah...bebeğini ayağından yakalayan kaçıyor :)) taze anne de kayıplarda herhldee...

Hiç sorma ne cabuk:) neyse Bakalım aman olsun yeterki zeynep diyordu zaten hamile kalıp yenilere devredelim diye çok erken devretti:)

Hiç sorma ne cabuk:) neyse Bakalım aman olsun yeterki zeynep diyordu zaten hamile kalıp yenilere devredelim diye çok erken devretti:)

hımm ...ewet erken devretti..ama dediğin gibi ..olsun gitmeelrine razıyızz..

hımm ...ewet erken devretti..ama dediğin gibi ..olsun gitmeelrine razıyızz..

Evet canım kaldık en eskiler olarak ikimiz bizimde olur inşallah bu topikten biriyle aynı ay hamile kalmak çok isterim ne güzel olur inşallah bu ay ikimiz kalsak tedavilere gerek kalmadan. Bat tarihin ne

aynen en eskılerden oldukk..

15 mayıs...
inşallah canımm..

ayy beraber heyacanalr yaşıyacağz desene...inşallh 9 ay gelemzler :)

Inşallah canım ama biz bu ay 11.13 ve 15. Gün çalıştık sadece bugün 19. Günüm daha şansım kalmamıştır çünkü 13. Gün yumlar 19,20,21,22,23 mm seklinde idi bu ay çalışmadık ya şansımız fazla yok

ayıptır söylemesi biz bu ay daha çalışmadık :)) senin ki fazla yok bizim ki hiç yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…