- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.981
ayıptır söylemesi biz bu ay daha çalışmadık :)) senin ki fazla yok bizim ki hiç yok..
:)) olsun canım zaten bebek 1 günlük çalışma ile olacak biraz çalışın adete kadar canım:) artık gına geldi bana 3 yıl olacak bizimde o yüzden aşı istiyorum zaten doktor takibinde daha iyi oluyor ya da iki de kalıyor insan acaba çatladı mı büyüdü mü yumlar 2 3 ay yum takibi yaptırabilirim
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EWET OLURSA BİR GÜN YETER.. senin de bluundugun yer küçük bir yerdi ..bulundugun yerde mi yum takibi yapıyorsun..
Yok canım ile gidiyorum 1 saat sürüyor canım yorucu oluyor aslında burda kadın doğum var yim takibi yapıyor ama küçük yer tanıdıklar var hastanede karşılaşmak istemedigimden ile gidiyorum canım.
aynen benm bulundugun yerde küçük..kadın doğum da yok...1.5 saatlik yolda gidiyorum..hani filmlerde olurya şehre iniyorumm :)
ki arabada yok yolcu olarak gidip gelmek zorluyor..
Evet aynen bizim araba var ama eşimin okulu uzak mecbur arabayla gidiyor bende minibüs le gidiyorum yolculuk yaparak tek başıma kötü oluyor en yakın zaman da hamile kalsak normal aşı tüp farketmez olsun yeterki
bizim dr söylediğine göre sperm testleri arasındaki bu ucurum farklar varikoselden kaynaklanıyormuş bir testteki değer diğer testteki değeri tutmuyor benim tavsiyem bir üroloji doktoruna gidip muayene ettirin.hemde hiç vakit kaybetmeden iyileşme süreclerinide göz önüne alırsak cok zaman kaybettiriyor.
merhaba canm siz ameliyat oldunuz mu ??variskeol var mıydı..
inşallah canım ya valla ne güzel olur artık varya çalışmak bile istemiyorum çocuk olsun diye bu konudan çok bıktım biran önce olsa ya ne zor işmiş şu çocuk yapmakallah yardımcımız olsun hepimize tez zamanda nasip etsin
Allah in gücüne gitmesin ama bende o durumdayım,çalışmak bile içimden gelmiyo.. şimdi bi iki güne kadar regl olucam göğüslerim acıyo,karnım ağrıyo bu bile üzüyo beni bu ayda olmadı diye... Gerçi adet olabilmek bile çok kıymetli,ama benimle birlikte evlenenlerin çocukları var yada hamileler,insan gördükçe özeniyo...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaç aydır deniyorsunuz canım. Biz 3 yıldır her aynı moddayiz canım bıktım artık son 3 aydır bıraktım kendi haline pek çalışma olmuyor bu sefer:) dikkat etsen ayrı dert etmesen ayrı valla allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin bizi bizden başkası anlamaz zaten anneme ve arkadaşıma arada anlatıyorum ama kendime anlatıyor gibiyim anlamiyorlar derdimi
Bizim aslında çok olmadı ,geçen sene mart ayında bıraktım korunmayı,hamile kaldım ama düşük yaptım..ondan sonrada deniyoruz olmuyo..Bizde öyle deniyoruz ama artık normalde nasıl birlikte oluyorduk unuttum diyebilirim..:) yok yumurtlama takibi,yok akıntı geldi bugün çatlıyo galiba derken kafa gitti..:) bide kendini hamile sanmalar,mide bulantilari yok kokuda hassasiyet psikolojim hamile kaliyodu bedenim değil..:)) ama artık onu yaşamıyorum,kalmadiysam anlıyorum,o havaya girmemeye çalışıyorum..:) Aynen öyle kimse anlayamıyo,her kafadan bi ses..bunu ancak yaşayan,çeken anlayabilir..
zaten varikosel var canım sadece merak ettiğim bu kadar fark olup olmadığıydı.ürolog tüp bebek dedi..
Evet canım ilk yıllarımda bende psikolojik olarak her ay hamile gibi davraniyordum yok adet yaklaştı ağır kaldirmayayim falan ama artık bu konularda rahatım her ay adet bekliyorum artık hamilelik psikolojim gitti bitti artık hamile kalsam o heyecanı pek yapamayacağım maalesef endişe duygusu yüzünden
Biz hamile kalalım da endişe kısmını birbirimize destek olarak atlatiriz inşallah..:)
slm kızlar esime pharmaton aldım varikosel var sayısı iyi ama hızı düsük ileri hızlısı %3.aranızda esi kullanan varmı.bide aksamları keciboynuzu özü yediriyorum.fayda gören varmı?
slm kızlar esime pharmaton aldım varikosel var sayısı iyi ama hızı düsük ileri hızlısı %3.aranızda esi kullanan varmı.bide aksamları keciboynuzu özü yediriyorum.fayda gören varmı?
evet var canım varikosel ama ameliyat olmadık, direk ya aşılama ya tüp bebek düşünüyrouz çünkü yaşımız ilerlemiş durumda bu hastalık ne karışık ya kızlar ameliyat olan da sonuç alamıyor aşılama yapan da ne tuhaf bisey ya bu...işimiz zor
merhaba canım bizim hız sorunumuz vardı ameliyat öncesi ve sonrası hızımız yükselmedi daha % 0 ile % 5 arası oldu hep 1 ay deneme amaçlı argınmax kullandık tekrar test yaptırdık etki etti mi diye ileri hızlımız % 25 toplam ileri hızlı hareketli % 45 oldu. tavsiye edebilirim hız için iyi ama ameliyat öncesi etki eder mi bilmiyorum.ameliyat öncesi biz 3 ay proxeed plus kullandık etki etmedi sorun varikosel kaynaklı olduğu için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?