Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım keşke ameliyattan önce tüp yapsaydım diyosun ama öyle olunca da genelde düşük oluyo,bırak tüp bebeği ben doğal yolla hamile kaldım bak benimki de düşük oldu hemde 12 haftalikken.. bunu düşünüp sıkma canını nolur,bazen elinden geleni yaparsın gerisi kismettir.. lütfen umudunu kaybetme,simdi hepimiz üzgünüz inan bende çok üzgünüm,nasil bunlar başıma geldi diyorum ama herşey güzel olucak,inanmaliyiz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahı ameliyattan bir ay sonra başladık 6 ay oldu, ameliyattan önce denememiştir Testisleri rahatsız ettiği için doktora gitti ve şok varikosel sonrasını biliyorsun zaten

allah kucağına almayı nasip etsin tatlım çok dua et bizlere hamilelerin duası daha kabul olur... bizim değerler düzeldi ama ben çok kafama takıyorum canım bir türlü kafamdan atmayı beceremedim işte güçte her yerde aklıama geliyor..bu konuda çok çaresizim tavsiyen var mı?

Tatlım tavsiye demiyelimde benim yaptıklarım gecen ay biliyorsun moralim çok bozuktu sonra kuzenime gittim düşün üç hamile vardı gittiğim yerde gelin görümce hamileydiler ve en yakın arkadaşım psikolojim hiç bozulmadı gezdim tozdum durup düşünecek fırsat bırakmadım kendime ve gelincede direk spora başladım bebeği sil kafandan Allah ol dediğinde olacak diye düşün yorma kafanı ve göreceksin Mevlam sanada bu güzel haberi yaşatacak en kısa zamanda

Bi kaç ay hiç aklıma bile getirmedim ama allah istemedikten sonra olmayacak canım kaderimizde inş vardır

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kizlar hiz dusuklugu gebe kalmami etkilermi hizi dusuk olup gebe kalan varmi.amelyatmi olmasi gerek varikoselde mutlaka

kızlaaaarrrrr ben sızı bırakmadım ama net kotam bıttı,telden gırıyorum ama yazmak ezıyet oluyor,takıpteyım.yarın kota yenılecek.gupseeeeeeeee ayyy cookk sevındım yaaaa allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallaaahhhhh

Kızlar
Allahın izniyle Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ve şunu anladım ki gerçekten psikolojik birseymis kafayı rahatlat ve hamile ol :))

ayyy tebrikk ederimm..canm..çok sevindim..BNDEN 10 GÜN SONRA AMELİYAT OLMUŞTUNUZ...RABBİM HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN...HEPİMİZZE NASİP OLUR İNŞALAH..

Son düzenleme:
arkadaşlar yeni katıldım aranıza benimde eşim varikoseli inş bizlerde evlatlarımızı kucağımıza alacağız umutsuz olmayalım sadece rabbimin ol demesi yeter

Kizlar hiz dusuklugu gebe kalmami etkilermi hizi dusuk olup gebe kalan varmi.amelyatmi olmasi gerek varikoselde mutlaka

Tatlım önemli olan zaten hız düşünsene hız az ölünce yumurtaya ulasamadan ö lüyollar çok önemli bide şekli morfoloji si. Sayı az olsun ama şekli düzgün olsun hızlı olsun canın ne kadar şekli düzgün olursa o kadar iyi sağlıklı gebelik olur

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrik ederim ya Maşallah gıpta ettim heveslendim inşallah bende bugunlerı görürümm Eşim 14 Şubatta Amelıyat oldu bu ayın 14ünde 3 ay dolmus olacak ama hementest yaptırmak istemıyor...1 yıldır çocuk istiyoruz Umarım umudumuz hayal kırıklıgına donusmez

Anladim canim haklisin insallah bizlerinde bebisi olur bugun ruyamda hamisdim test yaptim cift cizgi bide ikiz ve kizmis.test onuda gosteriyo esime soyluyodum seviniyodu.ruyaydi ama cok guzeldi hic uyanmasaydim keske.sanki hamisdim

arkadaşlar yeni katıldım aranıza benimde eşim varikoseli inş bizlerde evlatlarımızı kucağımıza alacağız umutsuz olmayalım sadece rabbimin ol demesi yeter

merhaba canım hoş geldin..
Ameliyat oldu mu eşin..
Inşallah canımm rabbim hepimize nasip edeck inşallah...

hmm ..ne zamndan beri istiyorsunuz...ameliyat olmayı düşünyor mu..değerleriniz nasıl ??

1 yıldır istiyoruz ameliyatı olacak değerlerimiz pek iç açıcı değil sperm sayısı 12 milyon ileri hızlılık %10 iki dr gittik arkadasım bir tanesi umutlu konuştu ameliyattan sonra doğal yollardan olabilir dedi diğeri direk tüp bebeğe yönlendirdi aşılama bile olmaz dedi aklımız cok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…