- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.001
Tatlim biz kullndik..ama yaninda arinmax kullndik..maalesef degerlerimx daha da dustu..ama bu dmk degilde herkSnki duseck..mesele bz arnmaxi da kullndik dustu..ama pharrmaton da vitamin ler i fln baya iddali..ayrrica ucreti dde uygun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım cok gecmiş olsun masallahamelyat olmadan etki zor anlasılan.biz yine bir ürologa gidip test yaptıracagızultrason cektirip.oda amelyat derse olacak.simdilik kullansın diye aldım doktora gidene dek.proxeed plusda cok pahalı doktora göre olmazsa onu alırım canım.arginmax ne kadar peki:26:
ameliyata karar vermek için en az 2 3 kere test yaptırıp değerlerin durumuna bakılmalı zaten inşallah ameliyata gerek kalmaz canım... 1 aylık 2 kutu oluyor 180 milyondu canım günde 6 tane kullanılıyor normalde 3 ay kullanınca etkisini gösteriyormuş ama biz 1 ay deneme amaçlı aldık o kadar parayı boşa vermeyelim diye değerler çok yükselince daha almadık etkisini az da olsa görürsek devam ederiz demiştik ama çok çok etkisini görünce gerek kalmadı bir daha almaya...
canim gozun aydin hayirli olsun sizde durumlar degerler nasildi?Ne kadardir oldu ameliyat olali?Kızlar
Allahın izniyle Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ve şunu anladım ki gerçekten psikolojik birseymis kafayı rahatlat ve hamile ol :))
tamam canım.bizim doktor elle muayene etti solda kesin varikosel var dedi ultrasonda cıkmadı ama doktor yanlıs cekmişler baska bir yerde bidaha cektirin dedi.bizde bu ayın 15 niden sonra baska bir yerde daha ultrason cektircez bide tahlil verir.oda amelyat derse olacak kuzum.masallah canım.olmazsa bizde alırız.2 kutu olması iyiymiş.Allah kimsenin emeklerini bosa cevirmesin..cok sagol gülüm
canim gozun aydin hayirli olsun sizde durumlar degerler nasildi?Ne kadardir oldu ameliyat olali?
tatlım crystaldoll hamile değil miydi?
evet canim dogru hatirliyorsun hamile
canim gozun aydin hayirli olsun sizde durumlar degerler nasildi?Ne kadardir oldu ameliyat olali?
tamam canım biran elifin topiğinde gezinirken bi eski yazısını okumuşum iki de kaldım yanlış mı hatırlıyorum diye fazla ilerlemiyor galiba orası ne güzeldi
Kızlar
Allahın izniyle Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ve şunu anladım ki gerçekten psikolojik birseymis kafayı rahatlat ve hamile ol :))
kııııııııııııııııı hamile misin ayyy çok sevindim ne ara hamile kaldın sessiz sessiz adetim gecikti falan demeden direkt sevindirdin demek bizi hayırlı olsun canım yaa ne güzel umut oldun bizlere ..sakın bırakma bizi:))) hamile kalan gidiyor yav:))
Aynen guzeldi gercekten ilk zamalar ama eski nesesi yok sanki yada ben yle hissediyorum psikolojik olarak iyi olmadigim icin.
Allah razı olsun tatlım
24Eylülde ameliyat olduk
Amelıyat öncesi Değerler
Toplam Sperm = 8 milyon
Hızlı Hareket = 0
Morfoloji = 0
3. ay ki değerlerimiz
Toplam Sperm = 52 milyon
Hızlı Hareket = Yüzde 19
Morfoloji = Yüzde 2
6.ay ki değerlerimiz
Toplam Sperm = 21 milyon
Ileri Hız = a+b %46
Morfoloji = %3
Ameliyat olduğumuz günden itibaren
Folik asit
Çinko
Pharmaton
Selenyum
Evicap Fort 400 mg kullandı.
Fındık Badem Antep fıstığı Kabak çekirdeği ve Siyah çekirdekli kuru üzüm her gün bir avuç yedi
Haftada mutlaka bir defa balık yedik
Salata ağırlıklı beslendik
Kızartmayı hayatımızdan çıkardım onun yerine fırında yaptım hemen hemen butun yemekleri
6. ay tahlilinde düşüş yaşadığımızda çok ağladım üzüldüm daha sonra kuzenime bir hafta gezmeye gittim gezdim dolaştım kafamı rahatlattım ve o zaman regliydim ve kendi kendime eve dönünce mayısta rahim filmi cektirip aşılama yaptıracagım dedim eve döndüğümde kafam rahattı ilişkiden sonra yatıp beklemedim hiç kalktım ve spora başladım 5-6 kilo fazlalığım vardı onları da aşılamaya kadar vereyim dedim günde iki saat spor yaptım
2 Mayıs regli günümdü gelen giden olmadı normaldir dedim korunmayı bıraktıgımdan beri bi ileri bi geri gidiyordu
3 Mayısta saat 16da cok acık kırmızı pembeye yakın bir akıntı oldu dedım regli oldum hemen pedimi yerleştirdim fakat daha sonra sadece bir damla diyecek sekilde bir kez acık pembe bir kez kahverengi damla geldi
4 Mayısta ise beyaz seffaf karışık akıntı geldi dedim neden sökülemiyorum ama hamilelik şüpheleniyorum ama ilişkiden sonra yatmadım birde sadece 3 gün ilişki oldu onlarda yumurtlama filan bakmadık
5 Mayısta yine 16 gibi idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı
Koşarak hastahaneye gittim ve doktor kanda gebelik var üç gün sonra tekrar gel keseye bakalım şimdi görünmüyor dedi
İnşallah beden sağlığı tam akıllı sağlığı tam hayırla ugurla kucagımıza almayı nasip eder Rabbim
Rabbim isteyen herkese istediği vakitte saglıkla sıhhatle nasip etsin
Amin Amin Amin
Bırakmak mı asla tatlım beni dineldiniz teselli verdiniz kimseyle konuşamadığım anlatamadıklarımı anlattım Hamile kadının duası kabul olurmuş hep dua ediyorum zaten bu inanmaya başladım kuzenim hamileydi evine temizlik yaptım hazır buradayım diye ve bana o gün o kadar içten dua etti ki diyorum Allahım dua ne kadar önemliymiş dedirtti bir kez daha
Amin canim insallah saglicakla kucagina aldigin gunleride gorursun vakti zamani gelmis demekki ben o ayaklari kaldirmaya cok inanmiyorum acikcasi olacak olduktan sonra hemen ayaga kalk yine olur mesela sendeki gibi .Gunu gelmis demekki Insllah Allah bizlerede nasip etsin
canım benim ya çok mutlu oldum inan...bu ay güzel haberler aldık Zeynep ve sen inşallah peşinizden en yakın zamanda geliriz.kaç aydır deniyordunuz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?