- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.241
öyle bir çıkmaza düştüm ki boğulacak gibiyim. herkes başka bir şey söylüyo.
bu varikosel illeti ilerde tekrarlar mı?
aşılama işe yararsa eşimi de ameliyat masasına da yatırmak istemiyorum. ama varikosel ilerleyen bir şey değil mi yanı eninde sonunda olması gereken bir şey mı?
Rabbim bir yol göster ne olur
arkadaşlar sperm sonucumuzu aldık.maalesef çok çok az artış var.aslında üzülmedim sevinemedim ama nedense normal yolla olacağına dair umudum arttı.sonuçları yazıyorum..
toplam sperm sayısı :41.400.000
ml deki '' '' :9.000.000
ileri hareketli :%35
yerinde hareketli :%10
hareketsiz :%55
topam ileri hareketli sperm sayısı :14.490.000(bu sanırım yumurtaya ulaşabilen sayı.yanılıyosam lütfen düzeltin.)
morfoloji :%4
ameliyattan önce 9.milyon total sayı,2 milyon ml sayı vardı
daha sonraki testlerde toplam sayı 35 milyona çıkıp yeniden 10 milyona düştü.sonra 26 milyon ve şuandada 41 milyon.
morfoloji her testte %1 oranında arttı ameliyattan önce %0 dı.
canım ben değerlerden anlayamıyorum fakat sanırım doğal yolla bile hamilelik gorulebilecek düzeyde. inş. en kısa sürede isteyen herkese için de de size saglıklı ve hayırlı bir evlat verir RABBİM .
eveet kızlar yarın eşim sperm tahlili yaptıracak.1 yılın sonunda sayı kaç olmuş çok merak ediyorum.inşallah düşüş olmamıştır.dualarınıza ihtiyacım var heyecan dorukta:)
canım inşh hayırlı sonuçlar inşh çok yükselmiştir.
tatlım yazdım sonuçları yukrdaaa:))))
Ben bayağıdır giremedim.Telefondan girdim ondan da birşey anlamadım.
eşimin varikosel ameliyatı bizde 22/11/2013 olduk aranıza katıldık.
İşim özel sektördeyim sıkıntılı...
Annemle ilgili eşim ameliyata girdiği gün öğrendim.Annemin göğüsde kist vardı.sonuçları doktora o gün gösterdi.ultrasyon ve mamografiye göre kötü huylu gibi.Bununla ilgilide aynıda bir şeyin içinde buldum kendimi.biyopsi olması lazım acil..
Siteye yeni bakıyordum kusura bakma canım...
Değerlerinizda azda yükselmiş.Biraz daha beklemek lazım gibi.Ağır ağır yükseliyor zannediyorum.Ya da bir zaman koyup kendine aşılama ya da tüp bebeğe geçiceksin canım benim.inşh hayırlı kararlar sonuçlar olur.bu 1 senede vitaminler takviyeler kullandığını zmı?
Allahım daha beterinde korusun isyanda değil şimdi yazacaklarım ama 2013 beni sınıyor resmen anladım....
önce babam 4 ay hastanede yattı 22 günü yoğunum bakımda.annemin evinde hastanede ve işte ömürüm geçti.evime gidemedim.
babam daha yeni toparladı.hatta arada hala arıza veriyor onu götürüp getiriken.
annemin yüksek tansiyonuyle birlikte diğer rahatsızlıkları başladı.
derken eşimle ilgili ilk azospermiden tedavi süreci.vs....varikosel ameliyatına geçtik.
burdan şimdi tekrar annemin göğüsündeki kitle için başladım çalışmalara...
bugün kendimi o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki resmen 1 sene boyunca yaşadıklarımın acısı çıkıyor gibi işe zor geldim.
kusura bakamyın moral bozmak istemdim bi anda döküldü benden.
arkadaşlar sperm sonucumuzu aldık.maalesef çok çok az artış var.aslında üzülmedim sevinemedim ama nedense normal yolla olacağına dair umudum arttı.sonuçları yazıyorum..
toplam sperm sayısı :41.400.000
ml deki '' '' :9.000.000
ileri hareketli :%35
yerinde hareketli :%10
hareketsiz :%55
topam ileri hareketli sperm sayısı :14.490.000(bu sanırım yumurtaya ulaşabilen sayı.yanılıyosam lütfen düzeltin.)
morfoloji :%4
ameliyattan önce 9.milyon total sayı,2 milyon ml sayı vardı
daha sonraki testlerde toplam sayı 35 milyona çıkıp yeniden 10 milyona düştü.sonra 26 milyon ve şuandada 41 milyon.
morfoloji her testte %1 oranında arttı ameliyattan önce %0 dı.
canım değerleriniz güzel bence en azından yükseliyor ya allah korusun yükselmeyenler var şükür tatlım..bakalım bizim değerlerimiz ne durumda olacak inş sıfırlanmaz ya korkuyorum
tabi canım buna da şükür.
öyle sıfırlanan çok nadir canım.herkesin bünyeye göre değişiyo.kimileri 3 ayda düzelirken bizim 1 yıl oldu kaplumbağa gibi yavaş yavaş ilerliyo.
olsun tatlım aman yükselsin de bi bakmışşın çekirge gibi sıçramış en azından ameliyat fayda etmiş size..bu arada bildirim msj geliyor mu sana canım?yazdığım msj a karşılık yazıldığı zaman bildirim gelmiyor bana anyamıyorum o zaman msjın gelip gelmediğini çok gıcık bir durum ya
canım bı kac gundur goremedım senı merak etmıstım. hersey yolunda mı?
yolunca canım benim bu ara iş değişliği yaptım çıkış saatlerim falan değişti canım o yüzden fazla takılamıyorum akşamları girip okuyordum...bu ay iş değişikliği olunca çocuk çalışması da yapamadık yoğunluktan öenmli günleri es geçtik hep, boşa kürek çektik bu ay..bu konuya canım çok sıkkın maalesef ya ...
canım benim hayırlı olsun yeni işin.. olsun canım onumuzdeki ay sıkı calısırsınız sıkma canını.. bende 31 gunde adet oluyorum 16 17 . gun yumurtlamam lazımdı ama yumurta akı kıvamındaki akıntım 13. gun geldı cokda kasıklarım agrıdı.. bende anlamadım eger yumurtlamaysa neden erken yumurtladım.. 15. gunden beridir goguslerim cok agrıyor cok sısler bı kac aydır yumurtlamadan sonra hep boyle agrı ceker oldum.. hakkımızda hayırlısı artık..
sağolasın tatlım...bende normalde 28 günde bir adet oluurum bu ay ilk defa 2 gün geçikti acaba 16 gün mü yumurtladım yoksa eski adet düzenime göre 14.gün mü ..ovulasyon testlerim vardı onlar bitti şimdi de iki de kaldım bugün 18.günüm çoktan geçmiştir yumurtlamışımdır kesinvalla hesap işine bakmamak en mantıklısı galiba...
ayyy canım baktım olmadı bakmadım olmadı su hesap işine :)) zaten ben rahatım asılama yapılcak ya hesap fln yapmıcamm ohhhhh rahatlık valla :)) ama 18. gun ıse yumurtlamıssındır heralde sen yınede bu geceyı degerlendır hıc belli olmaz valla :))
Evet tatlim maalesef ilerliyor eninde sonunda bu ameliyati olacak.. simdi asilama yaptin tuttu diyelim bi kac yil sonra ikinci cocugu istediginizde varikosel ilerleyince spermlerinizde cok kotu olacak o zaman da ameliyat ne kadar basarili olur bilemeyiz.. canim ben bildiklerimi paylastim gerisini siz bilirsiniz..
kızlar merhaba
eşim için doktor renkli doppler istedi.
o da korkuyo, nasıl bişey olduğu konusunda bilgimiz yok.
yaptıran var mı ? bana anlatabilir mi nasıl çekiyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?