Cok tesekkur ederim :)
Bizden de var kotu illa ki, hicbir millet yuzde 100 iyi ya da kotu olamaz.
Ama suriyelilerin ya da baska bir milletin yaptığı yanlis davranışları ama turkler de yapiyor diye mesrulastirmaya calismak... bilmiyorum ama pek şık durmuyor...
Burada haklısınız bu yapılanlar yanlış ama biz neden yanlışa yanlışla karşılık verelim. Tam tersi bana her gün git bu ülkeden pis sığıntı gözüyle bakıp nefret eden insanlar oldukça bu beni düzelmeye sevk etmez hatta ters tepip tepkisel davranmama ve agresifleşmeme sebep olur. Hele hele bide masumsam ve sadece UYRUĞUM yüzünden bu yaftalamaya ve nefrete maruz kalıyorsam..Ayrıca eger gittikleri yerde taşkınlik cikarmasalar insanlarin işlerine engel olmasalar suç islemeseler biraz toplum ve görgü kurallarından bi haber olsalar
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Daha 2 hafta önce suriyeli hamile bir kadına tecavüz edip çocuğuyla birlikte öldürenler kimdi?
Türk.
Kabul edin ya da etmeyin. Bu dünyada tüm ırkın iyiside var kötüsüde.
Kadının kocası ülkesine geri döndü ve giderken şunları söylemiş
" buraya canlarını , namuslarını korumak için gelmiştim. Gerek kalmadı"
Ne kadar ağır öyle değil mi?
Şimdi bu vahşeti tüm Türk milletne mal etsinler ister miydiniz?
Burda çoğu kişinin yaptığı direk istemiyorum demek yerine , olan olayların arkasına saklanmak.
Unutmayın yarın kimin ne olacağı belli olmaz..
İnsanları genellemeyin. İnsan insandır.
Bizi bu humanizm öldürecek :)Kadını çoluğu çocuğu neyse de eşek kadar sapasağlam adamlar burda yan gel Osman yatarken benim vatanımın aslan gibi çocukları o cehennemde ölürken kimse hümanizmden bahsetmesin.
Konu sahibi konu çığırından çıkmış iyi niyetli görmüyorum bu konuyu sanki kasıtlı açılmış gibi.
Kesinlikle katılıyorumKadını çoluğu çocuğu neyse de eşek kadar sapasağlam adamlar burda yan gel Osman yatarken benim vatanımın aslan gibi çocukları o cehennemde ölürken kimse hümanizmden bahsetmesin.
Konu sahibi konu çığırından çıkmış iyi niyetli görmüyorum bu konuyu sanki kasıtlı açılmış gibi.
Hümanizm kavramını da işlerine geldiği gibi kullanırlar bakma senBizi bu humanizm öldürecek :)
Bence bizi değil konu sahibini banlayın
Hep böyle oluyor. Biri bir konu açıp kaçıyor. Arkasından bir sürü ban.
Kadını çoluğu çocuğu neyse de eşek kadar sapasağlam adamlar burda yan gel Osman yatarken benim vatanımın aslan gibi çocukları o cehennemde ölürken kimse hümanizmden bahsetmesin.
Ortada mesaj atacağınız bir konu kalırsa dönersiniz tabi.Tüm yorum yazan arkadaşlardan öncelikle özür dilerim gün içersinde net bağlantısı kuramadım ilerleyen saatlerden tek tek dönüş yapacağım
Sen dönmesen de olur bacımTüm yorum yazan arkadaşlardan öncelikle özür dilerim gün içersinde net bağlantısı kuramadım ilerleyen saatlerden tek tek dönüş yapacağım
Yanlışı meşrulaştırmak degil aslında yapılan.
Suriyeli lerden nefret ediyorum cunku bunu bunu bunu yapıyorlar... tahammül edemiyorum diyene,
E aynısını yapan Türk e nasıl tahammül ediyorsun deniyor...
Aslında olması gereken ben bu yanlıştan nefret ediyorum demek.
Burada milliyet adı geçme sebebi genelde o insanlara karşı tahammülsüzlükten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?