- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Siz çok terbiyeli ve hadlisiniz.Ben sizin kisiliginize hicbir sekilde hakaret etmezken siz niye saldiriyorsunuz? Hepsinden nefret ettigimi nerden cikardiniz? Suriyelilerle beraber yasamak istemek zorunda miyim? Terbiyesiz ve hadsizsiniz
Sana ne kardeşim sana ne çağırma o zaman evine ot var böcek var diye?Eğerki on kilo makyajla türbanlı ama gerdanı ve beli açık geliyorsa kapıma ben iyi niyetli düşünmem
E s..tilar. Yalan mi soylemisim? Eksik bile soyledim kocaman adam koseye gecip isedi bile. Ne anladiniz siz bundan ?Siz çok terbiyeli ve hadlisiniz.suriyeliler kapının önüne s..... diyen siz değil miydiniz yoksa, demek bu hepsinden nefret etmemiş haliniz. birde etseniz aman aman....
Ve hala utanmadan ad hominem yapıyorsunuz. Yineliyorum terbiyesiz ve hadsizsiniz.Ustelik iftircasiniz da.Siz çok terbiyeli ve hadlisiniz.suriyeliler kapının önüne s..... diyen siz değil miydiniz yoksa, demek bu hepsinden nefret etmemiş haliniz. bir de etseniz aman aman....
Benim bu konu değil hiçbir konuda ağzım bozulmamıştır hanfendi. Nefret ediyonuz dedik -ki öyle- başka ne dedim anlamadım? Hee vicdansız ve merhametsizi mi diyosunuz?onlar sayılmaz bile.E s..tilar. Yalan mi soylemisim? Eksik bile soyledim kocaman adam koseye gecip usedi bile. Ne anladiniz siz bundan ?
Ayrica gayet guzel yazarken ilk satasan hakaret eden ustune bi de zeytinyahi gibi uste cikmaya calisan da sizsiniz.
Benim agzim bozulabilir baska konularda bozulmustur da Ama bu konuda kimseye tek kelime satasmamisken sizin yaraniz nereden geliyor bana karsi merak etmedim değil
PuhahahahahahaVe hala utanmadan ad hominem yapıyorsunuz. Yineliyorum terbiyesiz ve hadsizsiniz.Ustelik iftircasiniz da.
Sana ne kardeşim sana ne çağırma o zaman evine ot var böcek var diye?
Evet, türban konusuda açıldı.Eğerki on kilo makyajla türbanlı ama gerdanı ve beli açık geliyorsa kapıma ben iyi niyetli düşünmem.
Bi sonraki mesjinda snn be slk olacak bu gidişle. Bu kadari yeterli karsimda yetiskin bir kadin var saniyordumPuhahahahahaha
as beni?
tek isin millete hakaret etmek zaten sen sevme kimseyi cok terbiyeli hadli bayanVe hala utanmadan ad hominem yapıyorsunuz. Yineliyorum terbiyesiz ve hadsizsiniz.Ustelik iftircasiniz da.
tek isin millete hakaret etmek zaten sen sevme kimseyi cok terbiyeli hadli bayanVe hala utanmadan ad hominem yapıyorsunuz. Yineliyorum terbiyesiz ve hadsizsiniz.Ustelik iftircasiniz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?