Vatanımızı ekmeğimizi bölüşüyoruz ama bırakta kocamız bize kalsın

Bakislariyla hareketleriyle rahatsiz eden genc bir suru erkek var. Korkutucu üstelik.
Bizim milletimizde kötüsü var evet, her gün çok çirkin üzücü olaylar oluyor evet ama neden potansiyel suçlu kontenjanımıza birde onları ekleyelim ki? Biz ses cikartmadikca bu daha da artarak devam ediyor. Devletin bir sey yapmasi lazim ama herkes halinden memnun

Olayı "suriyelilere" bağlamak enteresan olmuş. Konu rahatsız edici olabilir haklısınız da uyrukla ne alakası var durumun? Bir de koca alınıp verilebilen bişey değil ya,, gidesi varsa kendi gider yani... haliyle bence sizin asıl düşünmeniz gereken 3 hafta daha komşuluk yapacağınız kızlar değil,, kocanızın yeryüzündeki milyarlarca başka kadına karşı gösterme potansiyeli olan tutum ve davranışlar...

Konu çok saçma yerlere gitmiş kimse kocanin dertlisi değil o edebiyle durduktan sonra feristahi gelse kimse onu yoldan çıkaramaz!sanki sadece Suriyeliler var provokasyon a gerek yok konuyu iyi niyetli bulmadım!

Son bir sey daha yazayim da cikayim şu konudan,
Ailem ve yakin akrabalarimiz 1985 de yasadigimiz ilin sahildeki ilcesinden yazlik almış, sanirim 1986 dan beri yani 30 yildan fazladir orada, ayni sitede ayni insanlar artik torunlariyla tatil yapiyor.
Ben cocukken dogudan/Güneydoğu'dan sokeye falan mevsimlik isciler gelirdi, izin gunlerinde kamyonla sahile gelir piknik yapar denize girerlerdi. Bir kisiden bu konuda sikayet olmadi, allahin denizi herkese yeter dediler. Ki bizim siteden plajda olanlar (erkekler calistigi icin) cogunlukla kadin ve cocuktu, ama bu insanlarin hicbir taskinligi olmadi ki.
Ayrica luna park getirirdi romanlar, onlar da gunduz denizde takilirdi, yine halktan bu konuda sikayet olmadi. Hatta birlikte calip oynadilar.
Simdi civardaki insaatlarda calisan suriyeli isciler geliyor bos gunlerinde plaja. Kundura ayakkabilari kumas pantolonlariyla oturup sigaralarini icip bagira cagira kizlari izliyorlar, kiz dediklerim de 13-14 yasinda cocuklar. Ve bunlarin yuzunden insanlar artik sitenin onundeki halk plajini degil ozel beach i kullanmak zorunda kaliyorlar, cogu torunuyla gelmis emekli, oyle zor durumdalar ki 30 yildir yasadiklari evleri satmayi dusunuyorlar.
Simdi bu insanlar sikayet etmesin de ne yapsin, irkciliksa neden kurtten, romandan, tatilci avrupalidan sikayetci degillerdi?

Ben sizin kisiliginize hicbir sekilde hakaret etmezken siz niye saldiriyorsunuz? Hepsinden nefret ettigimi nerden cikardiniz? Suriyelilerle beraber yasamak istemek zorunda miyim? Terbiyesiz ve hadsizsiniz
Siz çok terbiyeli ve hadlisiniz. suriyeliler kapının önüne s..... diyen siz değil miydiniz yoksa, demek bu hepsinden nefret etmemiş haliniz. bir de etseniz aman aman....

Son düzenleme:
Hiç bir arkadaşım kusura bakmasın herkesin kendi düşüncesi isterseniz ayrımcılık deyin hangi devletin kapısına biz gitsek bu denli kucak açıp bizi vatandaşlığına alıp, bu kadar haklardan yararlandırcak acaba? ne yazıkki hiç biri.. Rabbim de düşürmesin. Şu denli rahat yaşayıp eşit hak ve özgürlükler sahip olmamız benim ağrıma gidiyor efendim. Yazdığım konuda eşimle olan olayı yazdım. Kim kıskançlık olarak değerlendirmiş. Varsın desin. Gecenin bir yarısı kapıma hep bir şey isteme bahanesiyle geliyorsa ben bunun altında bir şey ararım arkadaşım. Bizim toplumumuzda gecenin bir köründe komşunun kapısı vakitsizce çalınmaz. Bu görgülerini kendi topraklarında devam etirsinler. Eğerki on kilo makyajla türbanlı ama gerdanı ve beli açık geliyorsa kapıma ben iyi niyetli düşünmem. Aman efendim ırkcılık yapmış mışım. On binlerce suriyeli her yerde dilencisi bile verileni beğenmeyip arkandan atabiliyorsa bu allahında bildiği büyüktür.

Siz çok terbiyeli ve hadlisiniz. suriyeliler kapının önüne s..... diyen siz değil miydiniz yoksa, demek bu hepsinden nefret etmemiş haliniz. birde etseniz aman aman....
E s..tilar. Yalan mi soylemisim? Eksik bile soyledim kocaman adam koseye gecip isedi bile. Ne anladiniz siz bundan ?

Ayrica gayet guzel yazarken ilk satasan hakaret eden ustune bi de zeytinyahi gibi uste cikmaya calisan da sizsiniz.

Benim agzim bozulabilir baska konularda bozulmustur da Ama bu konuda kimseye tek kelime satasmamisken sizin yaraniz nereden geliyor bana karsi merak etmedim değil

Amaan yıl olmuş 2017 insanlar hala ırkla, dille, dinle falan uğraşıyorlar ne küçük işler

Çok bekleriz biz daha nasıl gelişeceğiz diye

Hoş insanları doğduğu güne göre bölüp ayrıştırmaya meraklı insanların ırka göre ayrıştırması da normaldir

Keşke biz de level atlasak falan çözüm üretsek ama anca oradan buradan duyma laflar

Bir de damgalama

Yazık sonra ağlarsınız buralarda gerçek dinimiz bu değil tüm dünya bizi damgalıyor 111!!!birbirbir falan

Sizi de damgalamazlar umarım ne diyeyim

Siz çok terbiyeli ve hadlisiniz. suriyeliler kapının önüne s..... diyen siz değil miydiniz yoksa, demek bu hepsinden nefret etmemiş haliniz. bir de etseniz aman aman....
Ve hala utanmadan ad hominem yapıyorsunuz. Yineliyorum terbiyesiz ve hadsizsiniz.Ustelik iftircasiniz da.

Benim bu konu değil hiçbir konuda ağzım bozulmamıştır hanfendi. Nefret ediyonuz dedik -ki öyle- başka ne dedim anlamadım? Hee vicdansız ve merhametsizi mi diyosunuz?onlar sayılmaz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…