Vatanımızı ekmeğimizi bölüşüyoruz ama bırakta kocamız bize kalsın

emin olma onu bana dedı ve ben ona hakaret te etmedim tatlım bencede konuşma konusma
Nereye etmedin? Senin b.kun olmasin o yazan kimdi?

Yahu adamlar gelip kapima sictilar Sicanin sucu yok soyleyen suclu.Bizi irkci vicdansiz merhametsiz ilan etti. Saka gibi

Humanist olsaniz gam yemicem. Arapseviciden baska bi sey degilsiniz cogunuz

Yok olmaz
Kapıları kapatalım
Uluslarası İnsan Hakları Bildirgeleri falan imzalamış olabiliriz
Kriz anında yapılacaklarla ilgili mutabakata varmış olabiliriz
Ama Ayşe teyze ve Hasan amca memnun değil, onların sözü mutabakatların üzerine geçer
Bence sınırı kapatalım ölsünler mi Suriyeliler orada(!)
Nasıl fikir
Çok insancıl
Oh mis
Tek çözüm bu çünkü hiç eğitimdir, ekonomik maaş bağlamadır vs yok
Bir de girdikleri üniversite bile dokunmuş insanlara ya
Avrupada her üniversitede "Welcome Refugees" projesi var
Şartları bizden daha da hafif

Uyruğun ne önemi var? Kocanıza güvenmiyorsanız bu kocanızla sizin probleminiz. Bu kızlar olmaz başkası olur ne farkeder. İlgi de duyabilirler kocanıza, aşıkta olabilirler. Adam sadıksa sadıktır.

Peki o bana ne yazmis onu okudun mu?

Evet okudun ve görmezden geldin çünkü isine boyle geliyor.
Kardeş sen bana terbiyesiz dedin ya ben de ne kadar terbiyeli olduğunu göstermek istedim. Aradım taradım senin ya da başkalarının seviyeye inen bir yorumumu bulamadım. Neyse kim daha terbiyeli yarışına girmek bunları bile yazmak ağrıma gidiyo. Benane naparsan yap.

bunu bana dedi cok terbiyeli hanim :) s.ci dedi bende dikkat et seninki olmasın o dedim :) sonra kendine swslendı

Evet uber terbiyeli bir yorum yaptınız o senin mokun olmasın diyerek. Başına gelen durumu anlatmış. O kadar nasil emin olduysanız, dışkı analizi yaptınız herhalde. Suriyeliler çok şanslı bir ülkede yaşıyorlar cidden dışkılarına bile laf yok.

Ta
Hakaret etmedigim dedigi kapima s.ctiklarini soyledigimde senin b.kun olmasin o demesi. Hic hakaret eder mi?
hakaretse sende millet e etmiyeceksın senınkı ne oluyor saygı duruşu mu??sevmedıgımıze s.çtı demekte büyük saygı canımmm

Muglanin sahil kasabasinda yasiyorum .eskiden pazarda cocugum ozgurce gezer pazarcilar her gecen cocuga cani cekmistir diye meyve uzatirdi..kimse kimseyi itip kakmaz sakince yol verirdi.pazara gitmek icin can atan cocuk simdi goturme diye agliyor...cocugumu itiyorlar kadinlari taciz ediyorlar artik kapi kilitliyoruz eskiden yapmazdik...parkta cocugumu emzirebilirdim simdi 40 derece de ortu kullanmak yada eve kapanmak zorundayim...irkci degilim fakat karsimdaki insanlarda bir minnet duygusu gormuyorum.okulda turk cocuklarini dovecek cesaretteler.ne diyebilirim

Eee sonuc? Bana satasana kadar kimseye bi sey soylemis miyim? Hayir! Agzini bozana terbiyeli oldugumu soylemis miyim? Hayir! Sana da ne oldugunu soylemisim. Uzatip niye bu kadar küçülttün kendini?

Ya bu 1980 lerden kalma gorgusuzler için niye bizim kadınlar birbirine giriyor ben savunucam diye
Tamam anladık çok hümanistsiniz

Eee sonuc? Bana satasana kadar kimseye bi sey soylemis miyim? Hayir! Agzini bozana terbiyeli oldugumu soylemis miyim? Hayir! Sana da ne oldugunu soylemisim. Uzatip niye bu kadar küçülttün kendini?
Ben küçüldüğümü düşünmüyorum. Utanıp yüzleşemeyeceğim tek yorumum yok. Bana sataşana kadar kimseye bir şey söylemiş miyim dedin ya ben de sana sataşmamıştım halbuki, Hangi yoruma takıldın anlamadım. 15yaş üstü suriyeli erkek nefretini kendin söyledin ben bişi mi dedim. Ama sen bana yürüdün. Neden ben anlatsana biraz

Yani biri gelip benim kapımın önüne kakasını yapsa bunun savunulucak hiçbir şeyi yoktur.O zaman hayvandan ne farkı kalıyor insanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…