Sen o kadar yetişmişsin ki sabahtan beri allah aşkına bi eski sayfalara dön bak sen ne demişin ben ne demişim? Ya da dur ben bi bakıp geliyimBi sonraki mesjinda snn be slk olacak bu gidişle. Bu kadari yeterli karsimda yetiskin bir kadin var saniyordum
Bana dememişsin ama olsun varaaaaaan biiiirrrSana ne benim vicdanimdan merhametimden terbiyesiz. Bir omur benimle mi yasadin da burda idrardan karakter analizi yapiyorsun? Haydi asabimi bozma. Terbiyeni takin haddini bil
Ajajajjajaahahh bunu da bana dememişsin ama olsun varan ikiiiiiiiiiiiHoooşşşşştttttt
Bana dememişsin ama olsun varaaaaaan biiiirrr
Bak ben agzimi bozmam demiyorum bana satasilirsa cok guzel bozarim. Mesela sana soruyorum. Sen gerizekali misin? Kadın bana hakaret etmis vicdansiz merhametsiz irkci demis. Ona yonelik hiçbir mesajim yokken kisisel saldirmis. Sen o mesaji gormeyip gelmiş benim ona cevap verdigim mesjimi alintilamissin aklinca da laf sokmussun.Bana dememişsin ama olsun varaaaaaan biiiirrr
bunu bana dedi cok terbiyeli hanim :) s.ci dedi bende dikkat et seninki olmasın o dedim :) sonra kendine swslendıAjajajjajaahahh bunu da bana dememişsin ama olsun varan ikiiiiiiiiiii
Yok ama kapimiza s.ciyorlar.
Karısmayım karısmayım dedim de dayanamadım yine.
Hep bir elden kadının üstüne gidiyorsunuz.
Bu mesajı durup dururken mi yazdı? Karsı taraf ırkcı demiş, kötüsün demiş. Ne diyecekti? Tek taraflı bakıyorsunuz.
Vurun abalıya mı yapıyorsunuz?
Hangimiz değiliz ki?Bak ben agzimi bozmam demiyorum bana satasilirsa cok guzel bozarim. Mesela sana soruyorum. Sen gerizekali misin? Kadın bana hakaret etmis vicdansiz merhametsiz irkci demis. Ona yonelik hiçbir mesajim yokken kisisel saldirmis. Sen o mesaji gormeyip gelmiş benim ona cevap verdigim mesjimi alintilamissin aklinca da laf sokmussun.
Kuzum sen gerizekalı mısın?
Yine soruyorum.
yooo balım bunu bana dedın Senı cok tınlamadıgım ıcın cevap vermedım de ıftıra atma sana ırkçı felan ben demedim sen hakaret odaklı bır ınsansın o kadar kısıye hakaret ettın lı karıştırıyorsunBak ben agzimi bozmam demiyorum bana satasilirsa cok guzel bozarim. Mesela sana soruyorum. Sen gerizekali misin? Kadın bana hakaret etmis vicdansiz merhametsiz irkci demis. Ona yonelik hiçbir mesajim yokken kisisel saldirmis. Sen o mesaji gormeyip gelmiş benim ona cevap verdigim mesjimi alintilamissin aklinca da laf sokmussun.
Kuzum sen gerizekalı mısın?
Hangimiz değiliz ki?
Oralara girersek cikamayiz isin politik tarafi bir yana,
ben bu toplumda yasayan hem milli hem dini (mezhep) azinliklardan biri olarak yine de iddia ediyorum, turk insani asla irkcilikla suclanamaz. Cok kucuk bir azinliktir irkci olan, ki onlarin bile yillardir bu ulkede boynunda haçiyla calisan siyahilere ya da lalelide bavul ticareti yapan dogu bloku insanlarina bir eziyetini duymadik.
Eger suriyeliler savastan kacip geldiklerinde, sahillere dolusup taskinliklariyla milleti cileden cikarmasaydi, her yil birer tane cocuk dogurup dilenmeye cikarmasalardi, daha makul ve uyumlu davransalardi, bu halk onlari da bagrina basardi. Eger toplumda suriyelilerden bu kadar buyuk rahatsizlik varsa en onemli nedeni onlarin toplumu rahatsiz edici davranislari oldu.
Canım ben de sana kalp yürek falan fırlatmak isterdim ama gerek kalmadı. Kips
Peki o bana ne yazmis onu okudun mu?Ajajajjajaahahh bunu da bana dememişsin ama olsun varan ikiiiiiiiiiii
emin olma onu bana dedı ve ben ona hakaret te etmedim tatlım bencede konuşma konusmaKarısmayım karısmayım dedim de dayanamadım yine.
Hep bir elden kadının üstüne gidiyorsunuz.
Bu mesajı durup dururken mi yazdı? Karsı taraf ırkcı demiş, kötüsün demiş. Ne diyecekti? Tek taraflı bakıyorsunuz.
Vurun abalıya mı yapıyorsunuz?
emin olma onu bana dedı ve ben ona hakaret te etmedim tatlım bencede konuşma konusma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?