Vatanımızı ekmeğimizi bölüşüyoruz ama bırakta kocamız bize kalsın

Burada sabahtan beri diskriminasyonun alasini yapanlara denilecek bir sey yok, kendilerinden tek ricam mensup olduklari herhangi bir zumre genellendiginde aglamamalari.
Turk toplumunun irkci olup olmamasina gelince Ermeni anne ve Kurt&Arap babaya sahip biri olarak anlatacak cok seyim var ama enerjim yok.

Son düzenleme:
Bana dememişsin ama olsun varaaaaaan biiiirrr

Karısmayım karısmayım dedim de dayanamadım yine.
Hep bir elden kadının üstüne gidiyorsunuz.
Bu mesajı durup dururken mi yazdı? Karsı taraf ırkcı demiş, kötüsün demiş. Ne diyecekti? Tek taraflı bakıyorsunuz.
Vurun abalıya mı yapıyorsunuz?

Yahu nasıl birşeydir bu.Kimi kocasını kıskanmış...kimi okudukları okulu...kimisi zengin olmalarını...Arkadaşlar relax!Suriyelilerden bukadar korkmayın.Onların sizi salladığı bile yoktur eminim

Bana dememişsin ama olsun varaaaaaan biiiirrr
Bak ben agzimi bozmam demiyorum bana satasilirsa cok guzel bozarim. Mesela sana soruyorum. Sen gerizekali misin? Kadın bana hakaret etmis vicdansiz merhametsiz irkci demis. Ona yonelik hiçbir mesajim yokken kisisel saldirmis. Sen o mesaji gormeyip gelmiş benim ona cevap verdigim mesjimi alintilamissin aklinca da laf sokmussun.
Kuzum sen gerizekalı mısın?

Ben bilale anlatir gibi anlattim ama bakalim anlayacak mi?

Hangimiz değiliz ki?

yooo balım bunu bana dedın Senı cok tınlamadıgım ıcın cevap vermedım de ıftıra atma sana ırkçı felan ben demedim sen hakaret odaklı bır ınsansın o kadar kısıye hakaret ettın lı karıştırıyorsun

Kendi adıma suçlama olarak degil yada suçlama olarak algılandıysa bile ırkçılık degil eleştirdiğim.
Tahammülsüzlük. Irkçılık çok keskin bir ifade.

Etiler, Bağdat caddesi, Nişantaşı nda geziyorsanız istediğiniz gibi giyinirsiniz ve kötü bir tepki yada tacizle karşılaşma olasılığınız yok gibi bir şeydir.

Aynı kısalıkta şort, etek daha varoş bir semtte giydiğinizde başınıza gelecekler bellidir.

Oranın da insanlarından böyle olanlar var... ne yapılabilir bilmiyorum, yapacak bir şey olsa kendi memleketimizden başlardık.

Diğer bir gerçek kültür farklılığı. Bir Arap a Doğum kontrolünü anlatmanız imkansızdır.
Çoklukları ile övünen bir milletten bahsediyoruz.
Nasıl kültürel olarak çok eşlilik onlarda daha yaygın ve toplumlarında normal kabul ediliyorsa bu da öyle. Adamın öyle bir algısı yok.

Bana kalırsa eğitim falan verilmeli bir çok konuda uyum sağlamaları açısından. Devletin bu konudaki geçici çözümsüzlükleri ve politikasızlığı malum zaten...
En azından eğitim ve çocuklar adına daha çok şey yapılabilirdi.
Sorunları sıralamaktansa çözümlere yönelmeyi tercih ediyorum ama burada çok sert yorumlar oldu. Yardım edilecekse Türk e edilsin dendi mesela. Ya ikisine de edilsin... nedir bu esirgeme?
İnsan degil mi o da?

emin olma onu bana dedı ve ben ona hakaret te etmedim tatlım bencede konuşma konusma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…