Vatanımızı ekmeğimizi bölüşüyoruz ama bırakta kocamız bize kalsın

Suriyelilerle bı alıp veremediğim yok ve haklarında bilgimde yok kasiyer kızla konuşmamız o şekildeydi belki oda yanlış duyum almıştı bilmiyorum lakin benim vatanım o halde olacak sayısız vatandaşım şehit olacak ben başka ülkede full makyaj,erkeklerin saçları joleden kazık gibi şekilde gezecem bana çok uzak. Biraz mahcubiyet ararım ben biraz çekingenlik.. Öyle olan Suriyeli aile tanıyorum evet evlerine gittim kadınla beraber ağladım içim parçalandı. Benim lafım ülkelerine gelen felaket umurlarinda olmayıp gununu gün eden Suriyelilere

Sımdı gerçekten kapısının önüne ettıgıne ınananlar dolar burası .. Yan cevır yanmasın

Konu nerelere gelmiş böyle
Yukardaki arkadaşın dediği gibi olayın gayette uyruguyla, kadının Suriyeli oluşuyla, suriyelilerin görgüsüzlüğü ve geri kalmisligiyla alakası var. Ayrıca çok pisler temizlikten nasibini almamış insanlar.

Bazılarınız gercekten insanlıktan nasibini almamış bu kadar gaddar,bu kadar vicdansız düşünce görmedim ya hu onların yerine kendinizi koyun ,empati diyorlar ya adina onu yapın işte, zor değil ,insanları sevin; dil, din, ırk ayrımı yapmadan sevin bu kadar nefret dolu olmayın
Burdaki insanların neyi savunduğunu dahi anlayamamış ,okuduğunu anlamayan ya da yanlış anlayan insanlar var

Biz yurtdisinda yasayan türkler içinde burdaki yerlilerin tutumu degisik olunca onların faşist olduklarını düşünüp neden koskoca ülkede bir bizi barindiramiyorlar diye düşünüyoruz.

Arap kizlari biraz farkli evet. Boyle koca meselelerine hatta baya düşkünler biz burada suriyelilerden öncede arap gördüğümüz için biliyoruz. Bazisida tam tersi agir basli. Insandan insana degisiyor maalesef. Suriyeli degilde türk kizlarda olabilirdi. O zamanda öğrenci kizlar mi kocaniza asiliyor olacakti ben sadece bu noktaya takildim.

Mesafenizi koruyun eşinizde öyle olsun bence. Allah rizasi icin bir komsu olarak iyilik yapacaksanizda siz yapin esiniz bulasmasin

Sana hicbir sey dememis kendi goruslerimi ifade ederken niye bana satastin? Sen soyle neden ben?

Olabilir belki ben de inanmıştım ve kizmistim ne yalan soyleyeyim.

Ya bu 1980 lerden kalma gorgusuzler için niye bizim kadınlar birbirine giriyor ben savunucam diye
Tamam anladık çok hümanistsiniz
Kendi adima savunma nedenim humanistlik degil; irkcilara, homofobiklere, transfobiklere, mizojinistlere kisaca her turlu ayrimci gruba olan sinirim. Benim mensup oldugum irklar hakkinda neler deniyor, simdiye kadar ben ve ailem nelere maruz kaldik anlatmam uzun surer; ben empati yapiyorum sadece, size de tavsiye ederim.
Ayrica bugun sahip oldugunuz neredeyse her hakka camur attiginiz humanizm sayesinde sahipsiniz, bunu da bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…