Kaka yaptı derseniz belki o zaman empati yapabilirler.Sonuna kadar hoşgörülü olmalıyız çünkü onlar misafir.(!)E ama kapima sictilar. Tam olarak neresini anlamiyorsun?
Suriyelilerle bı alıp veremediğim yok ve haklarında bilgimde yok kasiyer kızla konuşmamız o şekildeydi belki oda yanlış duyum almıştı bilmiyorum lakin benim vatanım o halde olacak sayısız vatandaşım şehit olacak ben başka ülkede full makyaj,erkeklerin saçları joleden kazık gibi şekilde gezecem bana çok uzak. Biraz mahcubiyet ararım ben biraz çekingenlik.. Öyle olan Suriyeli aile tanıyorum evet evlerine gittim kadınla beraber ağladım içim parçalandı. Benim lafım ülkelerine gelen felaket umurlarinda olmayıp gununu gün eden Suriyelilere750 liralik yardim karti mi? Hic sanmiyorum..
Eger dogruysa bizim buradaki suriyeli hanimlari da acilen oraya yonlendireyimCunku suriyeli birkac komsum var, dolaplarinda cikolatayi birakin bi peynir yumurta bile yok, hicbir sey alamiyorlar ne yazik ki..
Genelleme hastalığına yakalanmamış bir üye. Demek ki olabiliyor..Öyle olan Suriyeli aile tanıyorum evet evlerine gittim kadınla beraber ağladım içim parçalandı. Benim lafım ülkelerine gelen felaket umurlarinda olmayıp gununu gün eden Suriyelilere
Doğruluğunu bilmiyorum ama inanmıştım: (Eki Görüntüle 2021633
Bu ne tesaduf? Ayrica bu iddianin yalan oldugu kanitlanmis. Fakat Kizilay kart ile 100 tl indirim aldiklari dogruymus.. Cunku kimse kimseye 750 liralik yardim karti vermez.. Size kasiyer yanlis bilgi vermis ya da dalga gecmis..
Sana hicbir sey dememis kendi goruslerimi ifade ederken niye bana satastin? Sen soyle neden ben?Ben küçüldüğümü düşünmüyorum. Utanıp yüzleşemeyeceğim tek yorumum yok. Bana sataşana kadar kimseye bir şey söylemiş miyim dedin ya ben de sana sataşmamıştım halbuki, Hangi yoruma takıldın anlamadım. 15yaş üstü suriyeli erkek nefretini kendin söyledin ben bişi mi dedim. Ama sen bana yürüdün. Neden ben anlatsana biraz
Üslup hayat kurtarır ajajahahKaka yaptı derseniz belki o zaman empati yapabilirler.Sonuna kadar hoşgörülü olmalıyız çünkü onlar misafir.(!)
Olabilir belki ben de inanmıştım ve kizmistim ne yalan soyleyeyim.Muhtemelen savaş çıkmadan önce buraya yerleşenlerdendir onlar. (Türklerin Almanyaya çalışmak için gitmesi gibi yani.)Zaten durumları da iyidir. Kasiyer de muhtemelen herkes gibi, sosyal medya da yazılanlardan ötürü ''onlara da para veriliyor zaten'' diyordur
Elbette kardesce yasayabiliriz. Ama bakin kardesce.. kendi dilimzde egitim kendi dilimizde tabela diye birsey yok....Niye kardeşçe yaşayamayiz mi? Bu dayatma niye
Ajahhajaaj ben de kendi görüşlerimi ifade ettim. saldırı yok. Terbiyesiz hadsiz diyen sen hee bide gerizekalı. sabaha dek sürer bu valla DAR-LAN-DUMSana hicbir sey dememis kendi goruslerimi ifade ederken niye bana satastin? Sen soyle neden ben?
Her duyulana inanmamak gerek. Genele söylüyorum bunuDoğruluğunu bilmiyorum ama inanmıştım: (
Kendi adima savunma nedenim humanistlik degil; irkcilara, homofobiklere, transfobiklere, mizojinistlere kisaca her turlu ayrimci gruba olan sinirim. Benim mensup oldugum irklar hakkinda neler deniyor, simdiye kadar ben ve ailem nelere maruz kaldik anlatmam uzun surer; ben empati yapiyorum sadece, size de tavsiye ederim.Ya bu 1980 lerden kalma gorgusuzler için niye bizim kadınlar birbirine giriyor ben savunucam diye
Tamam anladık çok hümanistsiniz
E ben bunu buraya ilk kez yazmiyorum ki. Kac kere yazdım baska konularda da isediler de kaka da yaptilar.Sımdı gerçekten kapısının önüne ettıgıne ınananlar dolar burası .. Yan cevır yanmasın
Allah aşkına kimi sınavsız almışlar, örnek gösterin bir tane.biz 4milyon insanı bide üniversitelre sınavsız alalım, maaş verelim. Haksız mıyım? Madem konu buraya gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?