• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vazgeçmek kolaymı

pamu_kseker

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
62
1
18
35
Samsun
3-5 sene süren bi ilikşi var 6 ay öncesinde de nişan yapılmıştır 5 ay sonrada düğün günü alınmıştır. ama kız mutsuzdur. hiç bişeyde gözü yoktur. bu saatten sonra geri adım atmak da zordur. çevre ne der aileler ne der. korkar. bile bile mutsuz olacağını düşündüğü evliliğe doğru gider.
bu durumda vazgeçmek kolaymı. diceksiniiz ki kendini düşün ve bitir bu işi. ama kolay diilll.

3-5 sene süren bi ilikşi var 6 ay öncesinde de nişan yapılmıştır 5 ay sonrada düğün günü alınmıştır. ama kız mutsuzdur. hiç bişeyde gözü yoktur. bu saatten sonra geri adım atmak da zordur. çevre ne der aileler ne der. korkar. bile bile mutsuz olacağını düşündüğü evliliğe doğru gider.
bu durumda vazgeçmek kolaymı. diceksiniiz ki kendini düşün ve bitir bu işi. ama kolay diilll.

Ah canım çok üzüldüm :( evet işin çok zor..nişanlında böyle hissediyomudur acaba bi ağzını arasan belki ortak bi karar verip bi sonuca bağlarsınız :(((

Neden mutsuzsunuz peki? Artık sevmiyor musunuz nişanlınızı? Böyle büyük adımlar atmak insanları strese sokuyor, evlenenler bilir. Vazgeçenlerinde çoğu bu stresli aşamalarda vazgeçiyor zaten. Gerçekten sevip ben bu adamı istiyorum diyebiliyorsanız korkmayın, şu hazırlıklar falan bitse herşey yoluna girer. Ama onu diyemiyorsanız bence kimseyi düşünmeyin. Sizin hayatınız bu, ilerdeki zorlukların yanında şimdiki hiç birşey değil.

Göz göre göre mutsuz olmaktansa,vazgeçerdim.
Neden kolay değil?

işin zormuş canım üzüldüm gerçekten :( bir de evlenip ayrılmak var o daha kötü ve zor. umarım her şey düzelir

bende bu soruyu soruyorum hep kendime artık sevmiyor muyum. bi tebessüm düşüyo dudaklarıma seviyorum. ama geçinilmesi zor bi insan beni her geçen gün kendisinden soğutuyo. onunla konuişmak bile zorr hep kendimden ödün vermek zorunda kalıyorum

bende bu soruyu soruyorum hep kendime artık sevmiyor muyum. bi tebessüm düşüyo dudaklarıma seviyorum. ama geçinilmesi zor bi insan beni her geçen gün kendisinden soğutuyo. onunla konuişmak bile zorr hep kendimden ödün vermek zorunda kalıyorum

Ne gibi ödün veriyorsun mesela?
Size nasıl davranıyor?
Biraz daha açarmısınız konuyu.

Sebebini yazmamissin , cok gecerli sebebin varsa ve gelecegini bile
etkileyecek derecedeyse , Evlenip Bosanmaktan daha iyidir
Suan ayrilmaniz...

Eger ilerde evlenip , bosanacaksiniz simdiden ayrilin...
ayrica hayatinizi , milletin nabzina gore kuramazsini..z

ailesi çok iyi çok sevdiğim insanlar kendi ailemide üzmek istemem. ayrılmaya cesaretim yok. bu kadere kendimi razı etmye uğraşıyorum şuan. kimseye derdimi anlatamam. bu zamana kadar aklın nerdeydi derler. haklılarda.

ailesi çok iyi çok sevdiğim insanlar kendi ailemide üzmek istemem. ayrılmaya cesaretim yok. bu kadere kendimi razı etmye uğraşıyorum şuan. kimseye derdimi anlatamam. bu zamana kadar aklın nerdeydi derler. haklılarda.

canım daha düğüne çok var önce nişanlınla sonra ailenle konuşup bu işten bir çıkar yol bulabilirsiniz. inşaalllah pişman olacağın bir karar almazsınn

Kadere razı olmak ne demek?
Sırf aileler üzülmesin diye kendinizi ateşe atmak neden?
Bu sizin kaderiniz değil.
Herşey sizin eliniz de.
İnsanlar evlenip,çoluk çocukla kaderlerine boyun eğmeyip ayrılıyorlar.
Kendinize saygı duyun.
Siz bir bireysiniz ve kimse size istemediğiniz bir şeyi yaptıramaz.
Haklı değiller...
Sırf "hatır" için göz göre göre mutsuzluğa gidilmez.

canım sorun kıskançlık ve kısıtlama demişsin aynı durumu benım en yakın arkadaşım yaşadı hatta her zamn der o nişanlılık dönemi benim için işkence idi diye evliler şuan 8 aydır eşi yavaş yavaş düzelmeye başladı daha az kıskançlık ediyo ve kısıtlıyo birbirlerini aynı ev içinde tanıdıkça daha farklı olmaya başladı herşey iyiyie gitmeye başladı şuan mutlu Allh bozmasın... Her zaman dediği bişey var ıkı tarafta birbirinden ödün veriyo ve fedakarlık yapıyo yapmak zorunda kalıyo ve bi bakıyosun herşey yoluna girmeye başlamış...UMarrım seninde böyle olur canım. Nİşan lılık zaten baya stresli bi süreç belkide bu strese girdin.. Vaz geçemiyosan cesaretin yoksa herşeyi yoluna koymak için çabala canım

Başkaları neden sizden daha önemli sizin için?

onlar bir kere üzülür ayrılcam dersen ama sen her gün üzgün ve mutsuz olacaksın.

Mutsuz iken karşındakileri de mutsuz edeceksin..

Merkezinde sadece kendin olmalısın.. Çevre aile ne der mantığını güdersen inan evlensen dahi başka sorunlarda milletin dedikodularından kendin olarak yaşayamazsın hiçbir zaman..

hayatın bu kadar değersizse evlen :ssz:

Son pismanlik fayda etmez bunu unutmayin, evlendikten sonra bosansaniz hatta cocuklu bosansaniz dahami iyi olacak, aileniz dahami az üzülecek, etraftakiler konusmiycakmi?
Birakin konussunlar üc bes gün konusup susarlar, ailenizde üzülür ama onlarda sizin mutlulugunuzu ister...
Bile bile kendinizi yakmayin, ozaman asil suclu siz olursunuz..

sebeplerini açıklamamışsın ama kendince haklı ve mutsuz olacağına dair sebeplerse elalem ne der diye düşünme bence

ilerde evlenip belki çocuğunda olup ayrıldığında daha büyük zorluklara katlanmak zorunda kalabilirsin
her insanın kaderi kendi elindedir..
kendi tercihlerimizle oluşur kader..

kıskançlık ve kısıtlamarına maruz kalıyorum. bu durumu biraz aşmıştık ama nişandan sonra geri geldi yine

bu sekilde yapacagınız bir evlilikte zaten mutlu olmadıgınız icin ne cocuklarınızı ne de esinizi ne de aileleri mutlu edebilirsiniz.

bence dugun gununu erteleyin. henuz davetiyeler dagıtılmamıstır muhtemelen. soranlara da yetismeyecegini dusunduk dersiniz.

su an nisanlı oldugunuz kisiyi de alın karsınıza konusun,
bu yaptıkların tekrarlamaya basladı. evlilikle ilgili terreddutlerim olmaya basladı, bu davranısların dogru degil bu sekilde evlensek bile bosanmaya gider diyin sakince anlatın. neden kıskandıgınızı bunun gereksiz oldugunu vs uzun uzun konusun. onda herhangi bir degisim gormuyor veya bu dediklerinizi anladıgını hissetmiyorsanız aileymis kadermis boyle cumleler kurup bile bile hayatınızı karartmayın.

hem evli cocuklu insanlar bosanıyorlar da siz sadece nisan atmıs olacaksınız, mutsuz olmaya lades denir mi?

keşke şuan geleceği görebilseydim. evlendikten sonra aynı evin içinde nasıl olucağımızı görebilseydim. galiba çok az bi umut var içimde. ve fazlasıyla korku.

Back
X