- 7 Temmuz 2019
- 76
- 32
- 3
- 35
- Konu Sahibi Aysegul0apy
-
Oyle cekinmez soyleyelebilir ama belki annesinden utanir ya da onu uzmemek icin sessiz kalir mi bilmiyorum. OfffHe o psikopat da herseyi anlatacaktır şurasına vurdum buna ka şıklık şunu yaptım söyledim kesin der
Sizin kocanız sizi dövdükten sonra sen kendini döndürdün, senin yüzünden. .diyen adam değil mi?Psikolojik siddet goruyorum diye gelmistim buraya. Aileme de esimin ailesine de hic birsey anlatmadim. Kendi ailem kaldiramaz yasadiklarimi onun ailesi de kabullenmez diye sessizce cilemi cekiyordum. Taaki cumartesi evi terk edene kadar. Ailem valizle geldigimi gorunce buyuk birseyler oldugunu anladi. Erkek kardesime de dovdugunu soylemistim o da herseyi anlatmis. Annemgilde ben ise gider gitmez esimin annesine gitmis herseyi anlatmislar. Esimin annesi bile ben onu adam gibi adam biliyordum meger benim oglum sfrsz gibi laflar soylemis. Bu aksam annemgil hem esimi hem annesini cagirmislar. Kesin kiyamet kopacak esim annesinin uzuldugunu ve olaylari bildigini bilse bana yapmadigini birakmaz. Stresten mideme kramplar giriyor
Beni insandan saysa zaten onlari yasatmazdi banaDemekki seni insandan saymıyor kimseyi üzmedm dediğine göre
Olacaksa varsin olsun guzelim.Seni dowerken o kopegin basi belaya girmediyse.Bu sefer hic bisey olmaz.Nefret ediyorum kadina siddet uygulayip elini kolunu sallayarak gezen yaratiklardan.Sahipsiz olmadigini anlar iste ne guzel.Hic korkma basin dik olsun icin ferah.Kurtuluyosun ya oyle dusun babanin ewindesin.En ozgur oldugun en guwenli oldugun yer.Oyle bir insan icin baslari belaya girsin istemiyorum. Oyle bitip gitseydi zaten whatsapp mesajlarini goren herkes bizi hemen bosardi
Anneniz haklı. Benimde çocuklarım var. Allah yazdıysa bozsun ama aynı tepkiyi bende verirdim. Herkes kimin ne olduğunu görsün.Annem herkes ogrensin diye tutturmus. Annesi oglundan dinlesin diyor sen karisma birseye diyor baska birsey demiyor
Ben kimseyi uzmuyorum. Senin yuzunden oluyor hersey diyor
evet maalesek ki o benim.Sizin kocanız sizi dövdükten sonra sen kendini döndürdün, senin yüzünden. .diyen adam değil mi?
Şükür baba evine gidebilmişsiniz, kendinizi o adamdan kurtarmissiniz ya gerisi gelir,toparlanirsiniz diye düşünüyorum.
Sakın bu kararınızdan vazgeçmeyin. .Adam sağlıklı değil belki zorlu bir süreç olacak ama kurtulmaya çalışın bu adamdan.
Korkmanizi istemem ama bırakın aileniz biraz gözünü korkutsun. Esin olacak o adam sağlıklı değil, orda kalmaya devam etseydiniz daha çok eziyetlere maruz kalırdınız.evet maalesek ki o benim.
Evet dondum ama sessiz sedasiz olaysiz bitsin istiyordum. Boyle degil..
Sessiz kalacak bir durum yok da boyle iste kendi kendimize bitip gitseydi. Babam da sinirli o da sinirli. Ister istenez tedirgin oluyorumYaşadığınız travma, üzerinizdeki baskılar baba evinde bile hissettiriyor. Korkmayın. Siz en güvenilir yerdesiniz. Orda asla size ne baskı ne kötü bi söz söyleyebilir. Dik durun ve sakın onun baskılarına daha fazla sessiz kalmayın. Şu ana kadar yaşadığınızdan daha kötü olmayacaktır. Böyleleri ancak bir kadına söz geçirmeye çalışır. Karşısında babanızı görünce o erkeklikten eser kalmaz
Pisip oturacak birsey kalmadi sadece babamla birbirlerine girerlee diye cekiniyorumhı hı...
ya lütfen akşam gelirlerse pısıp oturma.
sen kendini ifade edebilmek için beynini kullanıp cümle kuramadığından oldu de. zekan yetersiz olduğu için vurdun de. benim değil bak senin yüzünden de.
Gozu korkmaz. Cunku kendi hakli ve yaptiklari dogru. Tek istedigim ailemin basi belaya girmesinKorkmanizi istemem ama bırakın aileniz biraz gözünü korkutsun. Esin olacak o adam sağlıklı değil, orda kalmaya devam etseydiniz daha çok eziyetlere maruz kalırdınız.
Soyleyemedim. Baska birisi bana anlatsa bunlari yasadim ve hala evli kaliyorum deseydi ne bu boyle eziklik derdim ama basa gelince cektim sebepsizce. Olay cikar da ailemim basima is gelir diye kramplar giriyorNeden midene kramp giriyor ki bir tanecik kızlarısın dövdüğünü daha önce söylememeniz çok büyük hata, birinciyi buldun ikinciyi de bulursun ?!!!! Abin olsam hemen söylerdim dayak olduğunu.
Barisma hevesli oldugumu nerden cikardiniz hanimefendi.Yahu koparsa kopsun
Ne eşi eş mi kalmış ortada
Sizi düşünmüyor sizin ailenize rezil olmayı sizin annenizi üzmeyi düşünmüyor hala kendi annesini düşünüyorsa düşündügü yerde kalmaya devam etsin
Nedir bu barısma hevesiniz niye o zaman valiz toplandınız niye o zaman ailenize gittiniz
Baban dikkat et elinden bir kaza gelmesin o serefsiz herif için sinirle davranıp eşinde yalarlar soyleyebilir dikkatli olmakta fayda var sennson derece sakin olmaya çalıs barısalım barıstıralım olaylarınada girme sakınPsikolojik siddet goruyorum diye gelmistim buraya. Aileme de esimin ailesine de hic birsey anlatmadim. Kendi ailem kaldiramaz yasadiklarimi onun ailesi de kabullenmez diye sessizce cilemi cekiyordum. Taaki cumartesi evi terk edene kadar. Ailem valizle geldigimi gorunce buyuk birseyler oldugunu anladi. Erkek kardesime de dovdugunu soylemistim o da herseyi anlatmis. Annemgilde ben ise gider gitmez esimin annesine gitmis herseyi anlatmislar. Esimin annesi bile ben onu adam gibi adam biliyordum meger benim oglum sfrsz gibi laflar soylemis. Bu aksam annemgil hem esimi hem annesini cagirmislar. Kesin kiyamet kopacak esim annesinin uzuldugunu ve olaylari bildigini bilse bana yapmadigini birakmaz. Stresten mideme kramplar giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?