Ve aileler herseyi ogrendi

Kendini nasil savunacak ne diyecek bilmiyorum. Sadece stres oluyorum annesinin gelecegini duyunca cildiracak o kesin.
Amin insallah

Evet dogru anlamissiniz annesinin duymasi buyuk sıkıntı onun icin
E yapmasın o zaman.

Adama bak hele.

Duyulmasına bile katlanamadigi şeyi neden yapıyor madem.

Kuzum bu adamları nerden buluyosunuz? Yani gercekten merak ettim. Bu adamı nerden buldun.

Boşa. Gitsin. Görüşmeye de gelmesin. Şeytan görsün yüzünü.

Babam zaten onun eline birakmaz geri don felan demez yani bana. Insallah sorunsuz bir sekilde cozulur yani buyuk buyuk kavgalar cikmadan
yani çıkarsa da siz bu kadar üzülmeyin
o adamın yaptıkları yanına kalmasın
babanız bir güzel versin ağzının payını
siz kavgasız gürültüsüz bitsin istiyorsunuz ama
karşınızdaki insan müsveddesi kusura bakmayın ama insan gibi konuşmaktan laftan anlayan biri değil belli ki
o yüzden inceldiği yerden kopsun siz sadece uzak durmaya çalışın çok müdahele etmeyin babanız sizin yerinize ona cevap verecektir anlayacağı şekilde

O çocuk onlardan çıkmış. .Ben hep şunu savunurum uyumsuz,şiddet yanlısı her insanın çocukluğuna bakmak lazım.

O aile kendi çocuğunu tanımaz mı..

Gormezliktem gelmisler sanirim ya da onlara normal geliyordu ve halindeki davranislari. Sonucta annesini dovecek kufur edecek biri degil yani annesine kiyamaz asla

Arkadas ortaminda tanimistik ama o zamanlar insandi yani hatta babam arastirdi herkes cok efendi cok iyi felan filan demis evlenince kiskanclik krizleri artti acayip bi hal alip bizi bu noktaya getirdi

Soyleyemedim. Baska birisi bana anlatsa bunlari yasadim ve hala evli kaliyorum deseydi ne bu boyle eziklik derdim ama basa gelince cektim sebepsizce. Olay cikar da ailemim basima is gelir diye kramplar giriyor
Kimse birşey yapamaz merak etme olmadı koruma çıkar.

Gormezliktem gelmisler sanirim ya da onlara normal geliyordu ve halindeki davranislari. Sonucta annesini dovecek kufur edecek biri degil yani annesine kiyamaz asla
Annesini döver demiyorum zaten. .Bir zahmet o kadar da olmasın..Tutukluğu, sizi suçlaması, kıskançlığı ve şiddeti. ..

Annem zaten sen karismayacaksin hic birseye sadece dik dur egilip bukulme bana yeter diyor. O laftan anlamaz konusulmaz dinlemez bilmiyorum o yuzden nasil olacak

Annem zaten sen karismayacaksin hic birseye sadece dik dur egilip bukulme bana yeter diyor. O laftan anlamaz konusulmaz dinlemez bilmiyorum o yuzden nasil olacak
helal olsun ne mutlu size ki bu kadar güçlü bir anne ve babanız var
keşke benim de arkamda böyle bir ailem olsaydı
lütfen annenizin dediklerini yapın
içinizden dualar okuyun, görüşmenin de sizin korktuğunuz gibi geçmeyeceğini tahmin ediyorum
çünkü o şahsın sadece size gücü yetebilir annenizin babanızın yanında bu kadar sesi çıkacağını sanmıyorum
sizin yalnız olmadığınızı arkanızda dağ gibi ailenizin olduğunu görünce zaten aklı varsa çok da sesini çıkaramaz zaten haksız hem suçlu hem güçlü pozisyonunda olmak istemez

Anladım canm.Eger ailesi az çok halden anlayan ve oğullarının huyunu suyunu bilen insanlarsa eğer,anneniz annesini arayıp buraya gelene kadar oğlunuzu sizinde geleceginizden haberdar etmeyin lütfen diye rica bulunsa enazindan iş yerindeki gününüzü kurtarmış olursunuz.

Evet cok sukur ailem arkamda ama kavga gurultu istemiyorum. Sessiz sedasiz hallederdik biterdi

Önceki konunu bilmiyordum, okudum, sakın barışma demek için yazıyorum. Annen baban haklı, onları dinle. O adam çekilecek dert değil.

Oyle bir insan icin baslari belaya girsin istemiyorum. Oyle bitip gitseydi zaten whatsapp mesajlarini goren herkes bizi hemen bosardi
Mesajlarınızı hemen güvenli bir şekilde hem kendi telefonuza hemde ekran görüntüsü alarak kardeşinizin telefonuna yedeklemenizi öneririm.

Annesi cok uzulmus sok olmus ben boyle bilmezdim oglumu demis. Annem ne olursa olsun diyor beni dinleyen yok suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…