- 7 Temmuz 2019
- 76
- 32
- 3
- 35
- Konu Sahibi Aysegul0apy
-
Evet dogru anlamissiniz annesinin duymasi buyuk sıkıntı onun icinKendisi canının istediğini yaparken sıkıntı yok.
Ailesi duyunca sıkıntı var .
Öyle mi? Doğru mu anladım
Size şiddet uygularken düşünecekti “ailem böyle biri olduğumu bilse ne hisseder?” diye.
Hiç dert etmeyin kendinize, bir şey yapamaz kararlı durun.
Hakkınızda hayırlısı olsun
[/QUOTE
Aileso asla duymaz diye dusunuyordu sanirim.
Amin insallah hayirlisi olur
Kendini nasil savunacak ne diyecek bilmiyorum. Sadece stres oluyorum annesinin gelecegini duyunca cildiracak o kesin.Yani ilk duyunca öyle demiş olabilir ama anladığım kadarıyla eşiniz kendini hala haklı görüyor ve bu tip insanlar karşı tarafıda iyi ikna ederler.. annelerde çocuklarına toz konduramazlar ya o yüzden sonra dönüş yapabilir diye düşündüm.. dua edin bol bol inşallah sorunsuz ve daha fazla üzülmeden kurtulursunuz o adamdan..
E yapmasın o zaman.Evet dogru anlamissiniz annesinin duymasi buyuk sıkıntı onun icin
yani çıkarsa da siz bu kadar üzülmeyinBabam zaten onun eline birakmaz geri don felan demez yani bana. Insallah sorunsuz bir sekilde cozulur yani buyuk buyuk kavgalar cikmadan
O çocuk onlardan çıkmış. .Ben hep şunu savunurum uyumsuz,şiddet yanlısı her insanın çocukluğuna bakmak lazım.
O aile kendi çocuğunu tanımaz mı..
Arkadas ortaminda tanimistik ama o zamanlar insandi yani hatta babam arastirdi herkes cok efendi cok iyi felan filan demis evlenince kiskanclik krizleri artti acayip bi hal alip bizi bu noktaya getirdiE yapmasın o zaman.
Adama bak hele.
Duyulmasına bile katlanamadigi şeyi neden yapıyor madem.
Kuzum bu adamları nerden buluyosunuz? Yani gercekten merak ettim. Bu adamı nerden buldun.
Boşa. Gitsin. Görüşmeye de gelmesin. Şeytan görsün yüzünü.
Kimse birşey yapamaz merak etme olmadı koruma çıkar.Soyleyemedim. Baska birisi bana anlatsa bunlari yasadim ve hala evli kaliyorum deseydi ne bu boyle eziklik derdim ama basa gelince cektim sebepsizce. Olay cikar da ailemim basima is gelir diye kramplar giriyor
Annesini döver demiyorum zaten. .Bir zahmet o kadar da olmasın..Tutukluğu, sizi suçlaması, kıskançlığı ve şiddeti. ..Gormezliktem gelmisler sanirim ya da onlara normal geliyordu ve halindeki davranislari. Sonucta annesini dovecek kufur edecek biri degil yani annesine kiyamaz asla
yani çıkarsa da siz bu kadar üzülmeyin
o adamın yaptıkları yanına kalmasın
babanız bir güzel versin ağzının payını
siz kavgasız gürültüsüz bitsin istiyorsunuz ama
karşınızdaki insan müsveddesi kusura bakmayın ama insan gibi konuşmaktan laftan anlayan biri değil belli ki
o yüzden inceldiği yerden kopsun siz sadece uzak durmaya çalışın çok müdahele etmeyin babanız sizin yerinize ona cevap verecektir anlayacağı şekilde
helal olsun ne mutlu size ki bu kadar güçlü bir anne ve babanız varAnnem zaten sen karismayacaksin hic birseye sadece dik dur egilip bukulme bana yeter diyor. O laftan anlamaz konusulmaz dinlemez bilmiyorum o yuzden nasil olacak
Herkes ne oldugunu gordu zaten sadece toplanmaya gerek yoktu. Bos yere kavga cikacak Allah korusunHani kendi annelerini göğe çıkartıp eslerine b** gibi davranan "adam" lara hastayım ya. Görsün herkes ne olduğunu. Artik baba evindesiniz. Esiniz size hicbirsey yapamaz
Anladım canm.Eger ailesi az çok halden anlayan ve oğullarının huyunu suyunu bilen insanlarsa eğer,anneniz annesini arayıp buraya gelene kadar oğlunuzu sizinde geleceginizden haberdar etmeyin lütfen diye rica bulunsa enazindan iş yerindeki gününüzü kurtarmış olursunuz.Ister istemez korkuyorum. Ailemin annesinin yanina gittigini ogrendigimden beri icim titriyor. Henuz daha bilmiyor. Cunku bilmis olsa suan ya beni deli gibi arardi ya da mesaj atip dururdu. Suan hic ses yok.O sadece kendisi davetli saniyor.annesinin gelecegini bilmiyor
Pisip oturacak birsey kalmadi sadece babamla birbirlerine girerlee diye cekiniyorum
Evet cok sukur ailem arkamda ama kavga gurultu istemiyorum. Sessiz sedasiz hallederdik biterdihelal olsun ne mutlu size ki bu kadar güçlü bir anne ve babanız var
keşke benim de arkamda böyle bir ailem olsaydı
lütfen annenizin dediklerini yapın
içinizden dualar okuyun, görüşmenin de sizin korktuğunuz gibi geçmeyeceğini tahmin ediyorum
çünkü o şahsın sadece size gücü yetebilir annenizin babanızın yanında bu kadar sesi çıkacağını sanmıyorum
sizin yalnız olmadığınızı arkanızda dağ gibi ailenizin olduğunu görünce zaten aklı varsa çok da sesini çıkaramaz zaten haksız hem suçlu hem güçlü pozisyonunda olmak istemez
Mesajlarınızı hemen güvenli bir şekilde hem kendi telefonuza hemde ekran görüntüsü alarak kardeşinizin telefonuna yedeklemenizi öneririm.Oyle bir insan icin baslari belaya girsin istemiyorum. Oyle bitip gitseydi zaten whatsapp mesajlarini goren herkes bizi hemen bosardi
haklısınız ama karşınızdakinin yanına kar mı kalsın yaptıklarıEvet cok sukur ailem arkamda ama kavga gurultu istemiyorum. Sessiz sedasiz hallederdik biterdi
Annesi cok uzulmus sok olmus ben boyle bilmezdim oglumu demis. Annem ne olursa olsun diyor beni dinleyen yok suanAnladım canm.Eger ailesi az çok halden anlayan ve oğullarının huyunu suyunu bilen insanlarsa eğer,anneniz annesini arayıp buraya gelene kadar oğlunuzu sizinde geleceginizden haberdar etmeyin lütfen diye rica bulunsa enazindan iş yerindeki gününüzü kurtarmış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?