- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi Aysegul0apy
-
“Kesin kiyamet kopacak esim annesinin uzuldugunu ve olaylari bildigini bilse bana yapmadigini birakmaz. Stresten mideme kramplar giriyor”Barisma hevesli oldugumu nerden cikardiniz hanimefendi.
Esimde utanma duygusu var mi yok mu artik bilmiyorum ama konu annesine gittigi icin iyice kotu olacak gibime geliyoraileniz haklı kendi aileside adamın ne olduğubu bilsin öğrensin istiyor boşverin olay çıkacak diye korkuyorsunuz ama bence çıkmaz eşinizde utanma duygusu varsa tabi.
Ben surekli ailemin yaninda degilim. Calisan bir bayanim. Ve aileme birsey yapara ya da babam dayanamaz birsey yapar diue korkuyorum. Babam normal de sorunlarini konusarak cozer ama bu konuda ne yapacak kestiremiyorim“Kesin kiyamet kopacak esim annesinin uzuldugunu ve olaylari bildigini bilse bana yapmadigini birakmaz. Stresten mideme kramplar giriyor”
Bu cümlenizden
Ailenizin yanındasınız size ailenizin yanında ne yapabilir ki de strese giriyorsunuz hala eşim diyebiliyorsunuz bellki hala bir umut geri dönmek veya barısmak istiyorsunuz ??
Bana yapmadıgını bırakmaz diyince direk size diye düşündürüyor ailenize de bişey yapacagından korkuyorsanız uzaklastırma kararı cıkarttırın derimBen surekli ailemin yaninda degilim. Calisan bir bayanim. Ve aileme birsey yapara ya da babam dayanamaz birsey yapar diue korkuyorum. Babam normal de sorunlarini konusarak cozer ama bu konuda ne yapacak kestiremiyorim
Ailemin basi belaya girsin istemiyorum. Oylelerin basina birsey gelmiyor. Hayirlisiyla kapanir gider insallahOlacaksa varsin olsun guzelim.Seni dowerken o kopegin basi belaya girmediyse.Bu sefer hic bisey olmaz.Nefret ediyorum kadina siddet uygulayip elini kolunu sallayarak gezen yaratiklardan.Sahipsiz olmadigini anlar iste ne guzel.Hic korkma basin dik olsun icin ferah.Kurtuluyosun ya oyle dusun babanin ewindesin.En ozgur oldugun en guwenli oldugun yer.
annenizi dinleyin ve bırakın büyükler kendi aralarında halletsinlerDinlemiyorlarki sen cok sey cektin daha neler var kim bilir. Oyle sessiz sedasiz gitmek yok diye tutturmus annem
Bakin böyle adamları korkusuz zannetmeyin aslında en ödlekleri böyle modellerdir. Sizi sürekli manipüle etmeye çalışmış. Ama ailenize yapamaz. .Gozu korkmaz. Cunku kendi hakli ve yaptiklari dogru. Tek istedigim ailemin basi belaya girmesin
Annem konusmaya gittinde cok uzulmus annesi ben boyle oglum okdugunu bilmiyordum adam saniyordum onu frlam birseyler demis ozur dilemis felan.Hakkınızda hayırlısı olsun. . Eşiniz muhtemelen annesi varken birşey yapamaz.. anneside onu tutmaz inşallah.. ve sakın bir daha olnayacak gibi söylemlere inanmayın..
Yuzlessin ogluyla diyor annem tutturmus oda yuzlestirmeyiBakin böyle adamları korkusuz zannetmeyin aslında en ödlekleri böyle modellerdir. Sizi sürekli manipüle etmeye çalışmış. Ama ailenize yapamaz. .
Hatta annenizin yerinde olsam tenezzül edip evime bile almazdım onları. Onlara bu utanç yeterdi.
Direk davanizi açıp kurtulabilirsiniz.
Korkumun sebebi ailemin basini belaya sokmasi.Şuna hala eşim demeyin olur mu ?
Kaçmış kurtulmuşsunuz.
Sizi nasıl etkisi altına aldıysa hala korkuyorsunuz. Lütfen korkmayın dik durun ve asla geri dönmeyin.
Yani ilk duyunca öyle demiş olabilir ama anladığım kadarıyla eşiniz kendini hala haklı görüyor ve bu tip insanlar karşı tarafıda iyi ikna ederler.. annelerde çocuklarına toz konduramazlar ya o yüzden sonra dönüş yapabilir diye düşündüm.. dua edin bol bol inşallah sorunsuz ve daha fazla üzülmeden kurtulursunuz o adamdan..Annem konusmaya gittinde cok uzulmus annesi ben boyle oglum okdugunu bilmiyordum adam saniyordum onu frlam birseyler demis ozur dilemis felan.
O çocuk onlardan çıkmış. .Ben hep şunu savunurum uyumsuz,şiddet yanlısı her insanın çocukluğuna bakmak lazım.Yuzlessin ogluyla diyor annem tutturmus oda yuzlestirmeyi
Babam zaten onun eline birakmaz geri don felan demez yani bana. Insallah sorunsuz bir sekilde cozulur yani buyuk buyuk kavgalar cikmadanöncelikle olanda hayır vardır
çok iyi olmuş ailelerin öğrendiği
ve umarım bir anönce bu psikopattan kurtulursunuz
babanıza da "beni 3.sayfa haberlerinde görmek ister misin" diye sorun
ve içinizi ferah tutun boşanmak sizin için en hayırlı çözüm
Kimsenin uzulecegi birsey yok bizim aramizda ona gore. Gerekte o yuzden birisinin duymasina. Benim dedilerimi yap evinde mutlu ol diyor yapmadigin icin yasayacaksin bunlari diyorCanı cehenneme. Annesinin üzülmesini istemeyen herif annesinin üzüleceği şeyleri yapmaz. Küçükken bir yerimizi çarpınca orayı döverlerdi yaa, işte o hesap kendi çarpıp çarptığı yeri dövüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?