Ve aileler herseyi ogrendi

öncelikle olanda hayır vardır
çok iyi olmuş ailelerin öğrendiği
ve umarım bir anönce bu psikopattan kurtulursunuz
babanıza da "beni 3.sayfa haberlerinde görmek ister misin" diye sorun
ve içinizi ferah tutun boşanmak sizin için en hayırlı çözüm

Barisma hevesli oldugumu nerden cikardiniz hanimefendi.
“Kesin kiyamet kopacak esim annesinin uzuldugunu ve olaylari bildigini bilse bana yapmadigini birakmaz. Stresten mideme kramplar giriyor”

Bu cümlenizden

Ailenizin yanındasınız size ailenizin yanında ne yapabilir ki de strese giriyorsunuz hala eşim diyebiliyorsunuz bellki hala bir umut geri dönmek veya barısmak istiyorsunuz ??

Canı cehenneme. Annesinin üzülmesini istemeyen herif annesinin üzüleceği şeyleri yapmaz. Küçükken bir yerimizi çarpınca orayı döverlerdi yaa, işte o hesap kendi çarpıp çarptığı yeri dövüyorlar.

aileniz haklı kendi aileside adamın ne olduğubu bilsin öğrensin istiyor boşverin olay çıkacak diye korkuyorsunuz ama bence çıkmaz eşinizde utanma duygusu varsa tabi.
Esimde utanma duygusu var mi yok mu artik bilmiyorum ama konu annesine gittigi icin iyice kotu olacak gibime geliyor

Ben surekli ailemin yaninda degilim. Calisan bir bayanim. Ve aileme birsey yapara ya da babam dayanamaz birsey yapar diue korkuyorum. Babam normal de sorunlarini konusarak cozer ama bu konuda ne yapacak kestiremiyorim

Ben surekli ailemin yaninda degilim. Calisan bir bayanim. Ve aileme birsey yapara ya da babam dayanamaz birsey yapar diue korkuyorum. Babam normal de sorunlarini konusarak cozer ama bu konuda ne yapacak kestiremiyorim
Bana yapmadıgını bırakmaz diyince direk size diye düşündürüyor ailenize de bişey yapacagından korkuyorsanız uzaklastırma kararı cıkarttırın derim

Hakkınızda hayırlısı olsun. . Eşiniz muhtemelen annesi varken birşey yapamaz.. anneside onu tutmaz inşallah.. ve sakın bir daha olnayacak gibi söylemlere inanmayın..

Ailemin basi belaya girsin istemiyorum. Oylelerin basina birsey gelmiyor. Hayirlisiyla kapanir gider insallah

Dinlemiyorlarki sen cok sey cektin daha neler var kim bilir. Oyle sessiz sedasiz gitmek yok diye tutturmus annem
annenizi dinleyin ve bırakın büyükler kendi aralarında halletsinler
sessiz sedasız biterse yaptıkları yanına kar mı kalsın
ailenizin arkanızda olması en büyük şansınız bence
onların kıymetini bilin
ve bundan sonra olay sizden çıktı
ne o adamla görüşün konuşun ne de ailesiyle
hakkınızda hayırlısı olsun ve üzülmeyin lütfen
aksine kurtulacağınız için sevinin

Gozu korkmaz. Cunku kendi hakli ve yaptiklari dogru. Tek istedigim ailemin basi belaya girmesin
Bakin böyle adamları korkusuz zannetmeyin aslında en ödlekleri böyle modellerdir. Sizi sürekli manipüle etmeye çalışmış. Ama ailenize yapamaz. .
Hatta annenizin yerinde olsam tenezzül edip evime bile almazdım onları. Onlara bu utanç yeterdi.

Direk davanizi açıp kurtulabilirsiniz.

Şuna hala eşim demeyin olur mu ?
Kaçmış kurtulmuşsunuz.
Sizi nasıl etkisi altına aldıysa hala korkuyorsunuz. Lütfen korkmayın dik durun ve asla geri dönmeyin.

Hakkınızda hayırlısı olsun. . Eşiniz muhtemelen annesi varken birşey yapamaz.. anneside onu tutmaz inşallah.. ve sakın bir daha olnayacak gibi söylemlere inanmayın..
Annem konusmaya gittinde cok uzulmus annesi ben boyle oglum okdugunu bilmiyordum adam saniyordum onu frlam birseyler demis ozur dilemis felan.

Yuzlessin ogluyla diyor annem tutturmus oda yuzlestirmeyi

Annem konusmaya gittinde cok uzulmus annesi ben boyle oglum okdugunu bilmiyordum adam saniyordum onu frlam birseyler demis ozur dilemis felan.
Yani ilk duyunca öyle demiş olabilir ama anladığım kadarıyla eşiniz kendini hala haklı görüyor ve bu tip insanlar karşı tarafıda iyi ikna ederler.. annelerde çocuklarına toz konduramazlar ya o yüzden sonra dönüş yapabilir diye düşündüm.. dua edin bol bol inşallah sorunsuz ve daha fazla üzülmeden kurtulursunuz o adamdan..

Kendisi canının istediğini yaparken sıkıntı yok.

Ailesi duyunca sıkıntı var .

Öyle mi? Doğru mu anladım

Size şiddet uygularken düşünecekti “ailem böyle biri olduğumu bilse ne hisseder?” diye.
Hiç dert etmeyin kendinize, bir şey yapamaz kararlı durun.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Babam zaten onun eline birakmaz geri don felan demez yani bana. Insallah sorunsuz bir sekilde cozulur yani buyuk buyuk kavgalar cikmadan

Kimsenin uzulecegi birsey yok bizim aramizda ona gore. Gerekte o yuzden birisinin duymasina. Benim dedilerimi yap evinde mutlu ol diyor yapmadigin icin yasayacaksin bunlari diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…