ve ben de bosanan anne oluyorum

Kamyon dayayıp evi boşaltabilirsin.evin içindeki eşyaları önce kim alrsa onda kalır.Avukata sor tabi birde,5 yıl önce halamın kızı boşandı ordan biliyorum.
Bozdurduğun altının var ise ve bunlarla ortak kullanılan bir mal aldıysan kesinlikle talep edemiyorsun,yani mahkeme vermiyor.
Onun dışında faturaları senin üzerindeyse zaten istediğin gibi alırsın paraları,git biran nce bence evine vakit kaybetmeden topla eşyaları.Sen kullanmasanda bi ihtiyacı olana verirsin,onların yanına kar kalmasın.

Şu site de kimseye boşan ayrıl yazmıyorum yazamıyorum . sevmiyorum sevenlerin ayrılmasını . ancak dinde siyasette ve hayat görüşünde anlaşamıyorsan aile yapısında anlaşamıyorsan . Konunu hatırladım senin eşin , kardeşinindi galiba getirdiği suyu istemeyip olay çıkartan hamileyken susuz bırakan kişiydi . doğru hatırlıyorsam hamileyken seni terketmişti . Hamileyken terketti elinde yeni doğan bebekle boşanmak istemesi gayet doğal . bir de dayak varsa . o dinlediği hocaları açıkçası boşa dinlemiş . sana geçmiş olsun . ne kadar alabiliyorsan o kadar al . hatta istediklerini alamazsan anlaşmalı bile boşanma bırak beklesin . hakkını bırakma bırakma ki evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını anlasınlar bir zahmet . o ve ailesi . bundan sonra senin ve bebeğin için hayırlısı olur . inşallah .

Kizlar az once kuzenim aradi. Abim gibi severim. Benden on yas buyuk. Onun da iki oglu var. Canini sikma dedi. Duymus. Beni uzmemek icin hic bisey sormadi. Bebegi de al degisiklik olsun yengenle bakariz dedi. Bi ihtiyacin var mi dedi. Gozlerim doldu. Aglamamak icin zor tuttum kendimi. Oglumun babasi arayip oglunun ihtiyacini sormuyor. Dedesi aliyor bebek bezini. dayisi aliyo mamasini (sıkintidan sutum azaldi mama da veriyorum)
cok sukur durumumuz var.
esime soylesem bunlari alacaklar tabi. Dedeyse dayiysa alacak der yuzsuzce.
gucun azaliyo bazen. Oglum icin dik duruyorum.
of.

Sizbiraz nazli buyumussunuz.her isinizi aileniz yardimiyla halletmissiniz.tek basiniza kaldiginiz da ise hayatin zorluklari size cok agir gelmis.guzel bir aileniz oldugu icin,evliliginde bulamadigin ortam sizi bunlaltmis.ama hayat her zaman istedigimiz gibi bir yol sunmaz bize.

Eski konularini da biliyorum.biraz fazla aileni isin icine sokmussun.her tartismada anneme gotur,yok abim geldi goturdu...olmaz cnmm.nasil ki esinin seni ailesi icin zorlamasi yanlis ise senin yaptigin da yanlis.az olgun davran.sen artik evli bir bayansin.ailen var ve yasananlar bu aile icin de kalmali.yok ben gidiyim,yok sen git.bu neeee..

Esine gelince,onun da dogru davranmasini sen saglayacaksin.ara k.v.k.p....gelin beraber yemek yiyelim,senesine teklifte bulun,buaksamannenlerde yemek yiyelimmm.o da sen demutlu ol...benimesim asla boyle davranmaz.ama onun da farklihuylari var.ben onu sende bunu cozeceksin...herkez tek tipdegilcnmm,bunu anlatmak istiyorummm.ailende sende onlarda mutlu olur.

Benim bir arkadasimla sorunlariniz,davranislariniz ayniiii..

sorumu bu .tabıkı nafaka ıste hatta bu yasattıkları ıcın tazmınat ıste.kötu bır tabır ama donuna kadar al..yaptıkları yanına kalmasın

He bu arada kp ve gorumcem ilk is beni facebooktan silmisler. Esim ve kv silmemis.
hayret ettkm.
esim instagramdan yegenine cubuk kraker yediren fotografini paylasmis.
benim.ogluma babaligi dedesi ve dayilari yapiyor. Bu adalet mi kizlar?
Cok üzüldüm gerçekten. ..
Bebekle ailene geri donmek cok zor
Bence o adama ne yapsan hakkin var soy sogana cevir cocugun omur boyu masrafini o ceksin nafaka odesin mal varliginiz varsa hepsinden payini al mehirini al hatta hamilelik ve lohusalikta bunlari yasattigi icin tazminat davasi ac

Hanımefendi ben de sizin mesajınız üzerine tüm konularını okudum konu sahibinin ve ben de sizin özeleştiri yapabilmeniz amacıyla yazıyorum bu mesajı.

1. Bu kadın hamileyken dayak yemiş.

2. Bu forumdaki evli kadınların yarısından fazlası eşinin ailesinin gölgesinde yaşıyor,ama sadece yaşamıyor, ''seve seve'' yaşıyor. Çünkü normal olan bu, değil mi? Nasıl kadın annesinin evinde yapar mevlüdü? Zaten ilgisiz olan eşinin ailesine yaranmak için türlü şaklabanlıklar yapmalıydı.

3. Zaten bencil, hamileyken eşini dövebilen, kompleksli, adalet duygusundan yoksun eşine de çocuk gibi davranmalı, bir de onu büyütmeliydi.

Sizi kınıyorum.

Konu sahibi siz de ne kadar ılımlı bir insanmışsınız ki size dayak yemen senin suçunu naif bir dille yazan insanlara, ya da''sürekli sürekli sürekli şiddet yoksa boşanma'' yazan insanlara gayet yumuşak şeyler yazıyorsunuz.

Buradan bile eşinizle olan durumda ne kadar haklı olduğunuz belli.

hakkin neyse iste hatta fazlasini iste
bebek buyuyup bi yerlere geldiginde ben babanim dihe cikar ortaya haysiyetsiz

En cok korktugum o. Annem babam beni abimleri iyi yetistirdi. Ben mimarim. Abilerim yuksek muhendis. Oglumu insallah egitimiyle de hem ben hem ailem yakindan ilgilenicrz. Iste iyi olursa Allahtan kotu olursa bizden bilir.

kocan tam bir saf bırak ailesi yeni eş bulsun köyden alsın getirsin..köle yapsınlar evlerinde..
Aynen ona annesiz babasiz ve koyden gozu acilmamis kiz olacakti. Ama bi de modern gorunumlu havali doktor muhendis mimar da olmali. Cok zor yani ona gore kiz.
cnm şiddet uyguladığını kanıtla tazminat al. benim bir tanıdığım sadece tutmuş engellemeye çalışmış 16000artı nafaka aldı
çekişmeli boşan öyle yıllarca da sürmüyor valla
siddetten sonra oglum icin affettim. Ailem de araya girdi baristik. ama o el kaldirmasini asla unutamadim. Sonrasinda da elimi sikmalar ittirmeler oldu ama direkt vurmadi yalan soyleyemem.

Hemde hiç vakit kaybetmeden dediklerinizi yapın belki almışlardır bile. Ve lütfen asla merhamet göstermeyin ne alabiliyosanız alın

En cok korktugum eve gittigimde kaynanam varsa onunla karsilasmak. Bir de evin bosaltilmis ve oglumun altinlarini benim birikimlerimin ustune de konmalari zaten

Yok canim altinlara hic dokunmadik. bankada kasada. Kasadan da benim iznim olmadan alamaz cunku ikimizin altinlari. Ama esyalarimi fakirlere vericem.

mehiri verir mi bilmiyorum. bi kere bosanalim lafi gectiginde dugum altonlarinin bizim taktiklarimizi biz ve siizn taktiklarinizi siz alirsiniz demistim de.. kizmisti. Ikiye bolunecekmis.
oyle dugunun yuzde 80 i bixim aile ve babamin arkadas cevresiydi.
neyse kanununen bana ne takildiysa hepsi benimmis zaten. Aman ben parasinda degilim oglumun hakkini yedirmek istemiyorum bi tek.

üzülme allah yardım etsin . oğluna dayısı dedesi baba olur . rol olarak onlar babalığı yapar . babası ölen çocuklar ne yapsın yoksa?

çok zor bi durum Allah onun da kalbine yumuşaklık versin yavrusunu unutmasın da sahip çıksın.

tabi ki alın hakkınızdır.

Eski konuları okumadım ama şiddeti mazur göstermez ve tabiki özeleştri şart o konuda haklısınız

Bence bebek için nafaka al kendini bulaştırma çünkü geçmişin seni bırakmaz bu durumda. Oysa bi An önce düzenini kurmaya çalışmalısın sen ve bebeğin daha huzurlu olursunuz. Bide evdeki altınını filan al bırakma sonuçta onlar bebeğin hakkı

Ah Mihriban okuyunca bi yandan üzüldüm.
Bir yandan da sonu belliydi dedim. Sen ve ailen bunca olaya rağmen çok sabırlı davrandınız...
Oğlun ve senin için hayırlısı olsun canım.
Bence sadece bebeğin için iste nafakanı

Gerçekten çok garipsin sana kocalik çocuğuna babalık yapmamış birinden nafaka alayım mi diyorsun.hic düşünecek bisey yok tabiki deee.ayrıca bu kadar kopukluktan sonra srn face hesabını filan hala düşünüyorsun ama adamın umrunda değilsin ki canım ondan silmemis sen sakin bunun altında bi umut arama

Yazdıklarını okudum. Karşılıklı hatalarınız olmuş. Sen çok nazlı bir kadınsın bence. Sıkıntılar tüm evlilikte olur ama erkek için de kadın içinde geçerli olan bir şeyi siz başaramamışsınız. Ailelerinizi evinizin içine sokmamayı. Çocuk herşekilde büyütülür. Annenin yardımı olmadan da . Çok fazla aiilene düşkünsün ve bu eşini rahatsız etmiş. Denge kuramamışsın. Eşin buna tepki olarak kendi ailesine daha çok yaklaşmış ve onların belkide senin yaptıklarını abartarak söylemleriyle dolmuş.

Bu boşanma nedeni midir? Bence değildir. Ama sen bu kadar nazlı, o da bu kadar acemi oldukça işiniz nasıl çözülür bilmiyorum. Biraz dayanıklı olsan, eşinin yanında ailene bu kadar çok düşkün olduğunu belli etmesen belki işin daha kolay olurdu.

konuyu tam bilmiyrum okuduğum kadarıyla birbirinizi çok yıpratmışsınız.Boşanma sürecine girmeden ve hiç konuşmadan bi süre kafanızı dinleyebilseydnz keşke(aileleri işin içine sokmadan).Ama şuan boşanma sürecindesiniz ve sen kamuda çalışıyormuşsun bence sdc bebeğin için hak talep et ki ztn mahkeme illakii bebeğine nafaka verdirir

Canım kıyamam. Üzülme, sen nasıl üzülüyorsun, eşinde üzülüyor emin ol. Şimdi iş inada bindi ya sırf seni üzmek için veriyordur o pozları. Bu saatten sonra geri adım atsan eşinin sana saygısı kalmayacak. Bence avukatları devreye sokmak için acele etmişsiniz. Bir süre daha ayrı yaşasaydınız olurdu.

Sen nasılsın? Neler hissediyorsun? Bence bu çok daha önemli...

O nafakayi alirdim birnkurusuna kedi bogazima sokmaz sirf cocugum icin kullanirdim hayirlisi hakkinizda allahim sana anacigina babacigina sabir versin gulun zor elbet zor

Cnm ikinizinde hatalari var. Esin kadar sen de suclusun. Kuzenimde senin gibi ailesine cok duskundu, cok yakin oturuyorlardi. Esi bir muddet sonra bu durumu kaldiramadi. Kizlari 6 aylikken bosandilar. keske evlilik terapistine gitseydiniz. Sende onun ailesini kendi ailen gibi gorseydin. Esin olmadan orada kalmak istememen hos degil. Ayni sekilde esin senin ailende kalmak istemese ne dusunursun. Benim esim isi geregi surekli sehir disinda ve ben cogu zaman kayinvaldemlerde kaliyorum. Onun ailesi benimde ailem. Kendi aileme davrandigimdan daha ozenli davraniyorum. Evlilikte bu cok hassas bir konu. Bu arada bosanan kuzenimin kizi 7 yasinda. Babasiz buyudu ve cocugu gordukce icim parcalaniyor. Annesi farkinda degil ama cocugun psikolojisi cok kotu. suanda cok hircin, okula gitmek istemiyor, geceleri aglayarak uyaniyor... Baba cocuk icin guven demek. Sadece cocukla ayni odada bulunmasi bile cocugun karakter gelisimi icin onemli. Baba ile iletisimi kuvvetli cocuk okulda daha basarili oluyor....saymakla bitmez. Cocuguna yazik olur. Gun gectikce sorunlari buyur. biraz dusun....tamam hatalar var ama esin icin daha zor. Zaten ailesinden cok sevgi gormemis, sen de arkani dondun su durumda. Cocukluk doneminize inip sorunlarinizi gozebilirsiniz. Lutfen kestirip atma. Oda kirgin sen de. Kuzenimin esi hic aramiyor. Kuzenim bu nasil baba diye kiziyor. Esi de bu nasil kadin yuvami yikip gitti diye kirginligindan aramiyor. Olan cocuga oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…