ve ben de bosanan anne oluyorum

Bebek için nafaka alın zaten galiba vermek zorunda. Kendiniz için de alabiliyosaniz alın alamiyosaniz tazminat davası açın cektirdikleri az değil biliyorum eski konunuzu da. Üzülmeyin hiç sevinin kurtuldugunuza hayat daha neler getirir önünüze belli olmaz hiç sikmayin canınızı. Görmek istemiyosa da görmesin Sonra çok peşinden koşar çocuğunun.

Kadinin ailesiyle olan bagi sorun edilmis ama neden ki? Bence adamin gurur duymasi lazim. Ailesi tarafindan sevilen, desteklenen bir esi var diye. Kiskanmak niye? Bu da benim bakis acim.
haksız değilsiniz. ama bu tarz diyaloglar evlilikte iyi gelmiyor. erkeklerin büyük çoğu bunu tehtit olarak algılıyor.
"eşim ailesi tarafından destekleniyorsa aramız gerildiğinde onlara sığınacaktır" diye düşünüyor kocalar.
bu düşünce bile geriyor onları.
bi de çoğu anneci.
karısının öz ailesine duyduğu samimiyetin en az o kadarını kendi ailesine de göstersin istiyor. bu da tabiki imkansıza yakın. en dayanıklı,saygılı ve sevgi duyan kadınlar bile kendi ailesinin samimiyetini kolay kolay bulamıyor. bu beklentiler arayı geriyor. bu yüzden evliliğe zarar veriyor.
zaten yukarılarda biri demişti.
ailem derken anne babamdan bahsediyorsun diye.
evlendikten sonra ailem deyince öncelk eş ve çocuk olması lazım.
bende böyle düşünüyorum.
ama kimse boşanmak için evlenmiyor. herşey çift taraflı iş bitme noktasına geldiyse en doğrusu ailesinin yanına dönmesidir.

Kendiniz için nafaka talep etmeseniz bile çocuk için mutlaka talep edin. Öyle 300-400 de değil bir çocuğun bakımı masrafı ne kadar olur kafanızda tartın ilerisini de düşünün. Okula başlayacak bu çocuk. Madem manevi yanında değil maddi olarak alın alabileceğinizi ki rahat edin.
Balık kokunca buzluğa atıp düzelmesini beklemek ne kadar hataysa böyle sakat evlilikler de şans vermekte o kadar hata. Bundan sonra geri adım atmayın, kendi hayatınızı bir an önce kurun. Sürekli elin delisiyle uğraşarak ömür geçmez çünkü.

Kesinlikle hem kendine hemde çocuk için nafaka istemelisin..
Bunlara acımayacaksın...
Ben oğlum için sadece nafaka istemiştim 2 sene önce oda 300 tl...
Şimdİ pişmanım keşke daha fazla isteseymişim nafakayı.
Ne hakların varsa kullan sakın geri adım atma bu konuda...

Tabiki de iste, ne hakkında varsa maddi manevi talep et.
Terbiyesiz herif..

güçlü ol bebeğin için.. çok üzücü.çok haklısın.ama böyle hayat geçmezki. bebeğin sana yoldaş olsun..ondan güç al..üzülme ve asla acıma

kizlar avukati gecennhafta bi daha aradiginda. %1 de olsa acaba bosanmadan var mi gecti esim dedim icimddb ama nerde!
Avukat noldu aramadinjz dedi. Avukatimin numarasini istedi.
bu hafta avukatlar gorusecek.
avukatim diyorki tazminat istersen is uzar. Ogluna istirak, kendine tedbir nafakasi al. gerisini bos ver kizim. En kestirmeden kurtul ondan diyor.

hala boşanmak istemiyorsunuz son yazdıklarınıza bakılırsa bu kadar olaydan sonra en mantıklısı boşanmak değil mi sizce de ? hakkınızda hayırlısı olsun

şu 3.şahısları anlamıyorum ne diye müdahil oluyorlar 2 kişinin hayatına hayret birşey ya

hakkin neyse iste hatta fazlasini iste
bebek buyuyup bi yerlere geldiginde ben babanim dihe cikar ortaya haysiyetsiz

siz ona karşı eşlik görevinizi yerinize getirmişsiniz bence kesinlikle talep edin nafaka.
Manevi duygulardan yoksun biri anladığım kadarıyla çocuğunu bile görmeye gelmediyse,sizde ona anladığı dileden konuşun maddi olarak bir ceza gibi ödesin bu parayı.
Gençsiniz zaten ilerde bir gün evlenirseniz zaten ödemeyecek ama çocuğuna hayatı boyunca ödemeye mahkum olsun lütfen acımayın.

hala boşanmak istemiyorsunuz son yazdıklarınıza bakılırsa bu kadar olaydan sonra en mantıklısı boşanmak değil mi sizce de ? hakkınızda hayırlısı olsun

Ben bosanmak istiyorum da onun bosanmak istemesini anlamiyorum. Ondan oyle bi pay biraktim. Ama bu isin donusu yok enim icin.

kocan tam bir saf bırak ailesi yeni eş bulsun köyden alsın getirsin..köle yapsınlar evlerinde..

konu sahibinin diğer konularını pek hatırlamıyorum ama yukarıda kp nin evine geldiğini çocuğunu emzirdiği için kp ne çay yapmadığından bahsetmiş . bana da abartılı geldi bir çay yapmak ne kadarlık işki. baba çocuğu beş dk tutarmısın dese çayı koyar gelir

ayrıca ben tek elle çay demliyor kahvaltı yemek hazırlıyordum

birde eşinin ailesinden uzak yere taşınmayı istediğini yazmış yukarıda orada da adamın üzerinde kızın ailesinin baskısını hissettiğini gözlemledim

lakin konu sahibi de çalışmayı istemesi ve şiddet konusunda yerden göğe haklı. şiddet olduğunda bitmeliydi

butun haklarınızı aramalısınız ,
cocuk ıkınızın cocugu sonucta onun gelecegı masrafları vs bunlara ortak olmak zorunda

cnm şiddet uyguladığını kanıtla tazminat al. benim bir tanıdığım sadece tutmuş engellemeye çalışmış 16000artı nafaka aldı
çekişmeli boşan öyle yıllarca da sürmüyor valla

Elmayra ve kizlar. Sizce eski evime gidip oglumun dogumda takilan altinlari, annemlerin bana hediyesi bilezigi ve dolaba gizledigim birikimimi alsam mi?

Bi de mal paylasiminda herkes evlenmeden once ne aldiysa onu goturur. Evlendikten sonra alinan mallar da ikiye bolunurmus.
yatak odasi tum beyaz esyalar tum mutfak aletleri tabak tencere takimlarini ben aldim.
o bi tek iki koltuk tv unitssi masa ve peedeleri almisti.
ben esyalarimi gerialdigimda tekrar kullanmam. Fakire vericem. Onun bosandiktan sonra kullanmasini istemiyorumm bunlari.
sizce ne yapayim?

Kurtulduguna Sevin bence her hakeden baba olamıyor malesef neyin var neyin yok git al evinden niye evladına babalık yapmayan aileye altınlarını bırakacaksın çocuk kolay mı büyüyor nafakanı da söke söke al acıma kimseye böyle konularda gaddar ol bugün senibu halde bbırakanlar için gurur yapıp hiçbişey almamazlık yapma evladını düşün

Hemde hiç vakit kaybetmeden dediklerinizi yapın belki almışlardır bile. Ve lütfen asla merhamet göstermeyin ne alabiliyosanız alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…