Ve benim miladım :)

CHETAN

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
273
75
623
Evet ablalarım, önce kendimden bahsedeyim 23 yaşının yarısında üniversite mezunu ama okul hayatı boyunca sürekli kilolu olmuş yüksek lisans yapan bir kız çocuğuyum :) biliyorum bir çoğunuzdan küçüğüm ama bir çoğunuzdan daha fazla kiloluyum malesef büyük ihtimal 100 kiloyum aylardır tartılmadım tartı görünce kaçıyorum. Ve bugün karar verdim an itibari ile zayıflicam ve her gün ne yaptığımı hergün buraya yazacağım inşallah bu yolda benden desteklerini esirgemezsiniz. daha güzel ve daha hızlı zayıflıyama konusunda yardımlarınızı bekliyorum..
Planıma gelince,
Sabah 7 de kalkıyorum normalde 6 buçuk da kalkıp kahvaltı yapmayı planlıyorum,
saat 10 gibi leblebi form bisküvi tarzında bişeyler
öğlen yemeğinde hazır dışardan yemek geliyor onların yagsız kısımları ile ilgilenmeyi düşünüyorum ( çalışıyorum bu arada muhasebeciyim ve sürekli oturuyorum)
bu sırada yeşil çay bitki çayı öğün aralarında
akşam yemek yiyemiceğim için çünkü eve gidişim saat 8 buçuğu buluyor akşam için bir fikrim yok, birde kuşluk vakti dediğimiz ikindi vaktı 4 gibi ne yemeliyim bana bu konuda tavsiyeler verirseniz sevinirim.

Yazım çok uzun oldu ama bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var o yüzden uzun uzun derdimi sıkıntımı anlattım. Hepinizle tek tek tanışmak isterim Allah nasip ederse yardımlarınızı bekliyorum fikirlere açığım :)

Saygılar ablalarım.

Son düzenleme:
Is yerine elma, kurutulmus meyve falan gotur, aksamustu yemek icin.
Ben de senin gibi bugun karar verdim kilo vermeye.
Haydi bismillah! :)

ayh çok mutlu oldum şuan beraber başladığım biri :) peki ya onlar bizi tok tutar mı :) acaba grissini var ya uzun cubuklar :) onlardan yesek olurmu ki?

Cok Dogru bir karar vermissin canim.
Zaman öyle yada boyle akip gidiyor.
Daha cok gencsin evlilik vs var onunde en guzel yillarini kilolarin ardinda gecirme. Ben de yeni basladim 12 kg vermem lazim
Sana onerim
Bol su ic
Yesilcay tuket
Ve burda birçok gunluk var menulere goz at
Yolun acik olsun

Tok tutar tabii, onemli olan enerjini karsilamasi.
Grissiniyi bilemedim, o beni en fazla yarim saat tok tutuyor :)
Ceviz ve beyaz nohut cok iyi bu konuda

Hımm mantıklı ceviz i daha önce denemiştim :) kuru üzün 2 ceviz içi süt içiyodum :) bu da olabilir

Peki spor işine ne diyosunuz :) yani sabh 7 bucukta evden çıkıyorum büromun içinde en fazla 50 adım atıyorum akşam desem 8 bucukdan önce evde olamıyorum hatta okula gittiğim günler 10 bucuk :S eve gittiğim gibi yatıyorum :S

Leslie sansone'un videolarina bak bi istersen. Bir aksam yarim saat olani, bir aksam 1 saat olani yapabilirsin.
Haftanin 4 gunu yapsan baslangic icin iyidir bence :)

Hım bakıyım tabi :) ama yarım saati bile yapabilirmiyim bilmiyorum :) azimliyim ama :)

Yaparsin. Cok eglenceli, canini cikartmiyor ama iyi terletiyor :)
Hicbir sey yapmamaktan iyidir, 20 dk bile dayansan :)

O zaman kesin yapmak gerek :) evlenmeden zayıflamak gerek :) uzun vadeli planlarımın ilk sırasında çünkü :)

ayh çok mutlu oldum şuan beraber başladığım biri :) peki ya onlar bizi tok tutar mı :) acaba grissini var ya uzun cubuklar :) onlardan yesek olurmu ki?
Ben o grissinileri yiyince acıkıyorum

alemsiniz yaa ayranla güzel gidiyo ama
Ben çok yerım ama sunu farkettım yedıkçe sankı acıktırıyo
Ben tok tutsun dıye yıyıom ama sağolsun 1 paket yedıkten sonra bıde çubuk kraker yıyorum :))
Ama ben zayıflamaya çalışmıyorum sadece konunun dıkkatımı çektı bıde grıssıınıyı gorunce soylemeden gecemedimm :)

Günaydın ablalarım :) bugün kahvaltı yapamadım ama dışarıdan yemek yerine iş yerine getirdim beyaz peynir ve zeytin :) sabahları çok bir şey yiyemiyorum o yüzden çay olsun kahvaltımı yapcam :) hadi bakalım hayırlısı :))

Günnaayyydınnnlaaarrr herkeseeeee :)

Günaydın canım,

Akşam için iş yerine yemek götürebilirsin. Ben öyle yapıyorum çok iyi oluyo 17.30 gibi yiyorum.
Sporuda şimdilik 15-20 dk yapsan yeterli olur senin için sanırım.
Havalar biraz daha iyi olup günler uzadığında bi kaç durak önce inip eve yürüyerek gidebilirsin.

Kolay gelsin canım. Takipteyim seni :)

ahh harika çok sevindim :) evet biraz daha havlar ısınsın öyle yürümeyi düşünüyorum bende yoksa başka türlü imkansız duruyo spor işi :) diyet iyi oldu dışardan yemek yemekten gına gelmişti :) inşallah devamı gelmesi için sürekli buraya yazıcam :) desteklerinizi bekliyorum :)

birde goji diye bir meyve var annem ondan almış akşamları kaynar suya koyup demliyor içiyo meyveleride yiyiyor hiç kullanan varmı :/ bir kere içtim tadı pek iç açıcı gelmedi de :/ işe yararsa zorlada olsa kullanıyım diye düşünüyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…