Ve benim miladım :)

kızlar menümü vereyim
SABAH
1 yumurta kepekli ekmek arası

ARA
3 tane limonlu form bisküvi

ÖĞLE
1 bardak ayran
1 posiyon kıymalı patlıcan
1 kepçe mercimek çorba

ARA
3 tane limonlu form bisküvi

AKŞAM
5 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt

4 litre su

valla belli bir menü dahilinde gidemiyorum nasıl denk gelirse öyle gidio menü işi biraz zorluyor :) ama yediklerimi yazmak daha eğlenceli geldi :) zayııflamak için eziyet çekmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum şuan :)

bende öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum pilav makarna almıyorum mesala

Başarılar kızlar. İnşallah istediğiniz hedef kilonuza ulaşırsınız. Takipteyimm :)

günayyydınnnlaaarrrr sabah kahvaltımı bugün dışardan aldım :)

Eklentiler

• 12661945_199266697100093_6417536690350378744_n.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 43
Oh mis afiyet olsun
benimde bugün kepekli sandiviç ekmeğim evde bitmiş farkında değildim bugünlük çeyrek ekme içi alınmış ve 1 yumurta yeşillik
Teşekkür ederrimmm sizede afiyet olsun :)
kepekli değilde tam buğday yada çavdar ekmeği daha çok tercihim kepekli ekmeğin tadı hiç hoşuma gitmiyor :)

sigara içmem zayıflamamı etkilermi ? yani durdurur mu bilgisi olan ?

:) şuan yiyeceğim :) tabi paketin yarısını

Eklentiler

• 12631440_199299263763503_13363741691104286_n.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 36
:) şuan yiyeceğim :) tabi paketin yarısını

merhaba öncelikle günlüğün hayırlı olsun
boool eksili bir yol olur inşallah.
ufak bir tavsiyem var eğer kabul edersen, bende çalışan biriyim ve yemek işyerinde olmadığı için evden getiriyorum. ara öğünlerde paketli ürünler yerine bir avuç baden fındık ceviz ve leblebi karışımı yersen seni daha tok tutar ve birçok faydası olduğu için diyetine çok daha fazla yardımcı olur.

Merhaba Hoşgeldin Günlüğüme :) anca yazabildim k.bkma :) haklısın öyle yapmamız daha mantıklı leblebi falan yiyiyorum ama birden hepsini yiyesim geliyor onun için çözüm bulman gerek teşekkür ederim.

sabah kahvaltımı yapıcam şimdi hafta sonu dikkat ettim ama tam bir diyet sağlayamadım çünkü hem rahatsızdım hem de öğlen uyandım

Bende de aynısı oluyordu bu tarz şeylerde sonra tahilil yaptırdım insülin direnci çıktı sizde bir tahlil yaptırın

Bende de aynısı oluyordu bu tarz şeylerde sonra tahilil yaptırdım insülin direnci çıktı sizde bir tahlil yaptırın
Daha yenı check up yaptırdım . Turp giyim şükür bence benım pis boğazlığımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…