ve bi mesaj gelir

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
tam 7 ay geçti ihanetenin üzerinden tek bir mesajın beni böyle yerle bir edeceği aklımın ucundan bile geçmezdi bilmiyorum iyi değilim uzun zaman sonra ilk defa iyi değilim..hani bekliyorsunuz ya kızlar gelsin sadece geldiğini göreyim diye istemeyin böyle bir şeyi

tam 7 ay geçti ihanetenin üzerinden tek bir mesajın beni böyle yerle bir edeceği aklımın ucundan bile geçmezdi bilmiyorum iyi değilim uzun zaman sonra ilk defa iyi değilim..hani bekliyorsunuz ya kızlar gelsin sadece geldiğini göreyim diye istemeyin böyle bir şeyi

Mesaj da gelir kendisi de....

Ama geldiği yerde yeller eser... Kalan bıraktığı gibi midir?

Adı üstünde "İHANET"...

Hiçbir açıklaması nedeni savunması dahi olamaz.

İster mesaj gelsin ister kendi ayağıyla gelip af dilesin o defter kapanmıştır benim için.

tüm yaptıklarını yüzüne vurmak isterdim ama yapamadım sessiz kalmaktan kaçmaktan başka birşey yapamıyorum ben utanıyorum yaşattıklarından o utanmıyor yaptıklarından

tüm yaptıklarını yüzüne vurmak isterdim ama yapamadım sessiz kalmaktan kaçmaktan başka birşey yapamıyorum ben utanıyorum yaşattıklarından o utanmıyor yaptıklarından

Utansa adı hain olmazdı.

bir gün karşıma çıkıcak ve ben napıcam hiç bilmiyorum basıp gitmelimiyim yoksa hiç olmamamış gibi onu görmemelimiyim off bunları bile ben düşünüyorum sanki bütün olanları ben yapmışım gibi ben aldatmışım gibi..

Ohooo bunları düşünürsen işin zor goles. Tabi ki görmezden geleceksin.

Ona karşı tavrın böyle yüzsüz olmasına sebep olmuş olsa gerek.
Nasıl olsa beni çok seviyor, kendimi yeniden kabul ettirebilirim diye düşünüyordur.
Zamanında başka bir kadına beni tercih etmiş bir adam, geri gelse neye yarar.
Ama en azından mesaj atmış olması içini rahatlatmıştır.
Ben olsam suratına bile bakmazdım. Cevap vermezdim.
Bir gün neden karşına çıksın ki. :s Sen onu sildikten sonra öyle olsa ne yazar zaten.

emin ol hiç bişe sölememen ona daha agır geliyodur bırak kalsın. hc bi msjına cvp verme hatta ısrarcı olursa yine cvp vermeden hattını deiştir. 7 aydır aklı nerdeymış doymuş mu etrafa tövbe yaaa :47: boşver canım 7 ay önce nası atlattıysan bugünde üstesinden gelebilirsinn:34::34:

yapacağını yapsın sonrada bir mesajla kapatmaya çalışsın böylelerine sinir oluyorum:47: bu erkeklerin hepsi mi aynı?

cevap verme, merak etsin acaba ne yapıyor? üzgün mü hala, yoksa toparlandı mı? yoksa hayatında biri mi var? bunları dşünsün, belirsizlikte kalsın.

ayrıca Allah cezasını versin...

Sana ihanet etmiş dahası var mı? Ve bir kere yapanın bir daha yaptığı bir evrende yaşıyoruz.

ona karşı tavrın,duruşun net olsun arkadaşım..

demek ki senin zaafını biliyor son kozunu oynuyor.:19::19::19:

uzucu:(
ben hep derim bir kadının başına gelebilcek en köt şeylerden biri..
başkasına terch edilmek.. yok sayılmak..
ne hissetiğini düşnüdüğünü bilemem..
belki çok özledin onu belki keşek yapmasa dvam etseydik diyosundur..

ama şunu diyebilirimki biten bir ilşki üzerine yeniden yeşermek çok çok zor..
bazı ayrılıklar aşkı güçlendirir. ama bu istisna..

yoluna bak güzel kardeşm

seni çok merak ediyorum çok üzgünüm ama ben seni çok özlüyorum böyle bir mesaj

aşk herşeyi affetmiyormuş ki ihaneti asla ! bilmiyorum belkide ilk defa onunla birşeyler paylaşmam yaşamam onu bu kadar düşündüren belkide özlediği sadece hislerino masumiyeti yada öyle birşey işte

Back
X