- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Çok sağ olun.. inşallah.Hayırlısı olsun. İlla ki acıyı dibine kadar yaşadığınız ve emek verdiğiniz için hissizleşmeniz çok normal, o şahıs da orda gözlerini sulandırana kadar baştan oralara kadar getirmeyeydi.
İnşaAllah bundan sonra her şey harika olur.
Soyle dusun. Evliyken mutlu degildin. Sana hakaretler eden, etrafa saldiran, seni anlamayan, mutu etmek icin cabalamayan bir adamla yasiyordun. Ama artik bu girdaptan kurtuldun. Emin ol o yasadigin gunlerden daha mutlu gunler seni bekliyor cunku sen bunun icin bir adin attin. Devamini getirmek de senin elinde.Gelir mi.. gelecek mi ? İnşallah...
O kadar iyi geldi ki şu mesaj..Soyle dusun. Evliyken mutlu degildin. Sana hakaretler eden, etrafa saldiran, seni anlamayan, mutu etmek icin cabalamayan bir adamla yasiyordun. Ama artik bu girdaptan kurtuldun. Emin ol o yasadigin gunlerden daha mutlu gunler seni bekliyor cunku sen bunun icin bir adin attin. Devamini getirmek de senin elinde.
kader.. onunla evleneceğin kaderde yazılıSevgililik döneminde ayrılmak istediğimde vs ağlayıp yalvarır yakarırdı ayrılmamam İçin.. ve ben kıyamaz devam ederdim...
Çok çok teşekkür ederim.. nasip böyleymiş demekki, bunları yaşayacakmıştım.Evliliğinizi bitirme konusunda haklı olduğunuzu aldığıniz kararların doğru olduğunu düşünüyorum..
Umarım bundan sonra her şey yolunda gider çok ama çok mutlu olursunuz..
Çok tatlısınız,çok teşekkür ederimhakkın da hayırlısı olsun yaşadığın dönemin şokunu atlat iyi ki demeye başlayacaksın bunu unutma sakın çokkkk mutlu ol yüzünden gülücükler eksik olmasın. daha çok gençsin hayatın yeni başlıyor mutlu bir ömrün olsun :)
Ne güzel mesaj böyle.İçinizde elimden gelen herşeyi yaptım demenin vicdani rahatlığı var en güzeli.
Bu konuyu aşsanız bile o ailede yine başka bir problemde aynı duruma geliyor olurdunuz, sizin vesileniz olmuş.
Baharla beraber yeni hayatınızda da yeni çiçekler yeşerip, güneşli günler görün, içinizde de bahar gelsin umarım
Çok teşekkür ederimInşallah bundan sonraki hayatında cok cok mutlu olursun olursun tatlı kızGüzel gunlerin olsun
Tatile nereye gidicen
Çok ama çok teşekkür ederimAllahim daha hayırlı mutlu olacağın başka bir defter açsın
Ne guzel iste değişiklik olur senin icinde canimÇok teşekkür ederim
İnşallah öyle olur
Tatil değil ya kuzenim çağırdı gel yanıma kafa dağıt diye, birkaç günlüğüne bir gezi
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu tür ayrılıkların sonunda akla genelde iyi yaşanılan şeyler gelip vicdan azabı üzüntü yanlış mı yaptım duyguları hakim oluyor. Sizin yerinizde olsam sizi ayrılığa iten sebepleri açık ve net bir şekilde size hatırlatacak tek bir kelime hepsini alt alta yazar ayrılışini her sorguladiginda okurdum. Bu dönemi atlattiktan sonra da o kağıdı yırtar atar asla geriye bakmazdım.O kadar iyi geldi ki şu mesaj..
Bazen insanın aklına sadece iyi güzel şeyler geliyor,kötüleri göz ardı ediyor beyin.
Ama dediğiniz gibi gururumu kırışları,beni dava açmam İçin tetikleyişleri, kötü sözleri, tartıştı isek arabayı son hız kullanıp tehlike yaratışları...
Bunları düşününce insan devam etse yine bunlarla edecek,ben yine mutsuz olacaktım, ama şimdi mutlu olmak adına bir şansım var diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?