...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmam için kvden niye izin isteyeceğimki
İsteme izin isteme boşan boşanıncada yaz buraya sana. Övgüleri sıralayalım helal be diyelim ama

Yok boşanamam yok şöyle böyle bir zahmet tepkileri kişisel algılamayın bu tamamen burdaki yazılan şiddet görüyorum mutlu değilim konularının en sonunda boşanmam mümkün değile bağlanması .

Zaten çok kötü durumdayım çaresizlik ne demek bu evde anladım ;(
Gerçekler acı üzgünüm. Kimse kolay hayat yaşamıyor. Mücadele etmek senin elinde ama sen etmek istemiyorsun. Evin ayrılınca mutlu olacağını sanıyorsun.

Kaynana gibi bana karışmıyor en azından
Sen oradan bile kumanda gibi yönetemeyeceklerini mi sanıyorsun ? Yine seni şikayet edecekler çünkü seni hizmetçi gibi görüyorlar.
Aklıma Azeri bir tanıdığın ablası geldi, kadın bir okulda müdürdü. Maddi durumları iyi, hatta ayrı evde yaşıyorlardı ama kv orada da yönetiyordu eşini, yani şiddet hiç eksik olmuyordu. Bunlar yetmezmiş gibi adam bir de üstüne daha genç sevgili yaptı ayrı ev açtı. Kadının ailesi kaç kere yalvardı çocuklarını da al gel diye, onları yuvasını bozmakla suçladı. En sonunda maalesef intihar etti. Bu olayda en çok çocuklara üzülüyorum. Kadının ailesi şu an çocuklara bakıyor ama anne yok artık ve babası da diğer kadınla evlenerek hayatını yaşıyor.

herkes kocamı iyi biri gibi tanıyor diye beni desteklemiyorlar aslında özünde iyi biri ama bana yaşattığını unutamıyorum
Böyle kocalar özünde hep iyi.....Kandırın kendinizi, yaş ilerleyip , hastalık kapıyı çaldığında kendime ne yapmışım ,neden böyle adamı böyle hayatı kendime reva görmüşüm diye diye başınızı taşlara vurursunuz....

Güya onun dediklerini yapıyor güya ona cevap vermiyor ama aslında görümcenin torunu ya o yüzden bence
Görümcenin torunu olunca aksine daha çok üstüne gelmesi lazımdı. Nasılsa akraba, boşanma diye bir şey olamaz. Nedeni o değil sen de biliyorsun. Kocası onu ezdirmiyor ya da kaynanan kaynını senin eşinden daha çok seviyor, çekiniyor, mutluluğunu önemsiyor. Sizin karı koca pek bir öneminiz yok, nasılsa bi yere gitmezsiniz de, o yüzden rahatlar.

Eyvh ki eyvah,uşak bahçıvana,bahçıvan şoföre gibi olmuş
Yani kocasıyla bırlıkte yeslesmısler eve bunlar
Kadın aslında kendı evine dönüyor.
Cümbür cemaat yaşıyorlarmış,kendi düşen ağlamaz deler buna.

Daha önce de konu acmistiniz3 tedavi görüyor ve kv geleceği için uygun bahane arayisindaydiniz doktora gitmek için. Siz bence net olun yapmak istemediğiniz şeyi yapmak istemediginizi söyleyin. Bu sefer ki pek konu gibi olmamış bence biraz sosyallesip arkadaş falan edinin

Eltisinimi dövüyor e pes yani ne biçim bir tımarhane gücü yetene girişen girişene.

Bizim kız istediğini giysin..istediğinde uyansın da gerekirse her gün eltisi veya eşi ile saçbaşa kavga etsin

Cehennem kapilari; ben n’alaka
Ayol sanki 14 yaşındaki kız çocuğu yazıyor

Eltimi dövdüm sonra da gittim kafasını okşadım ay cici yaptım şirinlik yaptımki kocasına söylemesin diye

Benim oğlan yapar arada kardeşine kızınca geçirir sonrada seslerini duyarım şiitt annem duymasın özür dilerim gel oyun oynayalım diye

Pekala kimse kimsenin evinde yaşayışını bilemez. Anlatılsa bile tam olarak anlayamaz.
Yaşamak başkadır falan.
Eyvallah hepsine tamam.
Gücünüz yok boşanma söz konusu olamaz.
Ayrı ev umuduyla bekliyorsunuz. Ama bana kalırsa ayrı eve çıkınca da çok şey değişmeyecek.
Başta eşinizde iş yok çünkü.
Sizin eşinizden de ayrı eve çıkmanız lazım geliyor
Neyse boşanma yoktu tamam
Nasıl gelenekleriniz var nasıl ailelersiniz bilmem, fark da etmez. Şu zamanda Rusya gibi yerdesiniz. Şu teknolojiye hakimsiniz dünyada neler oluyor, nasıl yaşıyor insanlar görüyorsunuz.
Çekilecek dert değil hayatınız. Çok iyi biliyorsunuz.
Burda sayıp sövmek, insanlara da sinir harbi yaşatıp sonra evinizde kayınvalide boyunduruğuna girmek hoşunuza mı gidiyor?
Madem dert paylaştınız, biraz çözüm odaklı olun. Size uyan bir fikir bir yol illaki bulursunuz.
Ama sanırım derdiniz o değil.

Berbat bir insansınız eski konularınızı okudum eltinizi çekip kurtarmak lazım o cehennemden

Kızı dövmüşsünüz eşyalarını izinsiz kullanmışsınız.

Kaynana yokken eltiye tokat atıp, kocandan da dayak yiyen kimdi?
Sanki kadın olamayınca gerçekten herşeyi güllük gülistanlık yaşıyorsunuz.
Ayrıca yaşadığınız evi de temizleyin bir zahmet, söylemesine gerek yok.
Kayınvalide kötü olabilir normalde ama evine geliyor kadın, sizin asıl sorununuzu dayak yiyip oturduğunuz kocanız.

Nilu12 bir şey merak ettim ev kaç odali olacak ? Rusya veya Rus etkisinde kalan ülkelerde bir kısmı ev alınca küçük daire alıyor. Evli çocuklu 1( 1+1 değil) odalı evde kalan çok var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…