- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.786
- 248
İsteme izin isteme boşan boşanıncada yaz buraya sana. Övgüleri sıralayalım helal be diyelim amaBoşanmam için kvden niye izin isteyeceğimki
İnsin yavO zamanlar bir keresinde eşim ayrı oturalım dedi kadının az kalsın yüreğine indi
Gerçekler acı üzgünüm. Kimse kolay hayat yaşamıyor. Mücadele etmek senin elinde ama sen etmek istemiyorsun. Evin ayrılınca mutlu olacağını sanıyorsun.Zaten çok kötü durumdayım çaresizlik ne demek bu evde anladım ;(
Sen oradan bile kumanda gibi yönetemeyeceklerini mi sanıyorsun ? Yine seni şikayet edecekler çünkü seni hizmetçi gibi görüyorlar.Kaynana gibi bana karışmıyor en azından
Böyle kocalar özünde hep iyi.....Kandırın kendinizi, yaş ilerleyip , hastalık kapıyı çaldığında kendime ne yapmışım ,neden böyle adamı böyle hayatı kendime reva görmüşüm diye diye başınızı taşlara vurursunuz....herkes kocamı iyi biri gibi tanıyor diye beni desteklemiyorlar aslında özünde iyi biri ama bana yaşattığını unutamıyorum
Görümcenin torunu olunca aksine daha çok üstüne gelmesi lazımdı. Nasılsa akraba, boşanma diye bir şey olamaz. Nedeni o değil sen de biliyorsun. Kocası onu ezdirmiyor ya da kaynanan kaynını senin eşinden daha çok seviyor, çekiniyor, mutluluğunu önemsiyor. Sizin karı koca pek bir öneminiz yok, nasılsa bi yere gitmezsiniz de, o yüzden rahatlar.Güya onun dediklerini yapıyor güya ona cevap vermiyor ama aslında görümcenin torunu ya o yüzden bence
Evi alanlar kimler? Ev hazır olana dek kiraya çıkın benceEvim hazır değil öyle bir apartmanda ev almışlar ki 6 yıldır bitiremiyorlar
Eyvh ki eyvah,uşak bahçıvana,bahçıvan şoföre gibi olmuşİki çocuğu, Kocası, kocasının kardeşi, eltisi ve kayınbabasi var. Ev de saray değil,aile apartmanı değil. 3 odalı bir ev
Konu sahibi de özünde cahil ama ogretmenlik diplomasi var. Babası abisi 'eziyet görüyorsan gel' demişler, 'ay annemi babamı uzemem, babam hastalanır,elalem dul der' diye korkuyor, ağzıni burnunu kırdıktan sonra fikfik için yanına gelen kocasına (bu arada çocuklarıyla aynı odada fikfiklesiyorlar, büyüğünün yaşı 5 ki bu dayak yemesinden bile korkunç bence) 'bari morluklarim gecseydi' diyor. Laf soktum sanip 'simdi bana muhtaç oldu' diye konu açıyor.
Koca dediği de Moskova'da barda pavyonda barmen. Düşün
Sana uzuuun bir özet yazdım . Evde hiyerarşi var. Kp kvyi azarlıyor. Kv gelinlerini . Ya da oğullarıni dolduruyor oğullar gelinlerini. Bu gelin de ne yapsın, hiyerarsi geregi kendinden küçük eltisini,çocuklarını falan dövüyor.
İyi ozetledim mi
Cümbür cemaat yaşıyorlarmış,kendi düşen ağlamaz deler buna.Yani kocasıyla bırlıkte yeslesmısler eve bunlar
Kadın aslında kendı evine dönüyor.
Diğer gelin ne bok yiyor peki o evde..Bu evde bir tek gelin ben değilim eğer her şeyi benden bilirse ben de susmayacağım
Daha önce de konu acmistiniz3 tedavi görüyor ve kv geleceği için uygun bahane arayisindaydiniz doktora gitmek için. Siz bence net olun yapmak istemediğiniz şeyi yapmak istemediginizi söyleyin. Bu sefer ki pek konu gibi olmamış bence biraz sosyallesip arkadaş falan edininSelamlar herkese.başından yazayım eğer kötü yorum yapacaksanız hiç yazmayın.çünkü bana bir dokunsan şu an bin ağlarım o kadar üzgün hassasım şu anda(((demek bildiğiniz gibi kv 11 i dönüyor buraya.70 gün olacak.6 yıllık evliyim ilk kez şu 6 yıl boyunca şu 70 günü yaşadığım yeri sevmeye başlamıştım o günleri hatırladıkça ağlıyorum,kimse bana karışmaz,kimse uyumama karışmaz giymeme karışmaz hayatı zindan etmez kendim istediğimde istediğim yere gider gelirdim .ama niye bitiyor ki bu niye yine cehennem geri dönerki?((hele dün beni arayıp “benim gelmeme evi temizleyin ben burda ölüyorum çalışmaktan gelip görürsem oralar kötü beni kınamayın”
Eltisinimi dövüyor e pes yani ne biçim bir tımarhane gücü yetene girişen girişene.Kaynana yokken çok iyiydin evet kocan dövüp telefonunu almıyordu elinden. Sen eltini dövmüyordun her şey mükemmeldi.
Bu hayatı sen istiyorsun, içini döküp burada insanlara hakaret küfür edip deşarj olacaksın yine. Allah akıl fikir versin tez vakitte.
Elti el üstünde tutuluyor, tek derdi konu sahibi.Berbat bir insansınız eski konularınızı okudum eltinizi çekip kurtarmak lazım o cehennemden
Kızı dövmüşsünüz eşyalarını izinsiz kullanmışsınız.
Bizim kız istediğini giysin..istediğinde uyansın da gerekirse her gün eltisi veya eşi ile saçbaşa kavga etsinKaynana yokken çok iyiydin evet kocan dövüp telefonunu almıyordu elinden. Sen eltini dövmüyordun her şey mükemmeldi.
Bu hayatı sen istiyorsun, içini döküp burada insanlara hakaret küfür edip deşarj olacaksın yine. Allah akıl fikir versin tez vakitte.
Ayol sanki 14 yaşındaki kız çocuğu yazıyorCehennem kapilari; ben n’alaka
Berbat bir insansınız eski konularınızı okudum eltinizi çekip kurtarmak lazım o cehennemden
Kızı dövmüşsünüz eşyalarını izinsiz kullanmışsınız.
Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?