- 30 Ağustos 2017
- 755
- 1.243
- 33
- 32
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Tabiki her fırsatta bunun normal olduğunu anlatın duygularını anladığınızı hissettirin onun açısından da bakın zor bi durum ve ne olursa olsun onu çok sevdiğinizi söyleyin yanında olduğunuzuBu açıdan bakınca rahatliyorum,oğlum babasıyla gülüp eglenemedigi zamanın acısını şimdi çıkarıyor ama benide yanında istiyor lakin alışacak.
Gelecek elbet ama işte beni istememe ihtimali yakıyor canımı. Yakarım dünyayı uğruna ama evladımda olsa egilmem. Artizligim tuttu : //Canım ya Rabbim yardimcin olsun kiyamam sana üzülme sakın. Ordaki ilgi azalmaya başlayınca senin kıymetini daha iyi anlar. Gelecektir ama üzülme dualarim seninle.
Sinirlerime hakim olamadım ve bağırdım bugün : (( Ama sabrımı çok zorladı.Tabiki her fırsatta bunun normal olduğunu anlatın duygularını anladığınızı hissettirin onun açısından da bakın zor bi durum ve ne olursa olsun onu çok sevdiğinizi söyleyin yanında olduğunuzu
Çok teşekkür ederim ve benimde istediğim Allah'tan cezasını bulsun,bir önceki açtığım konuda intikam almalimiyim diye sormuştum,yapmamak için kendimle cebellesiyorum. Babası dersmis,erken yatmakmis,kahvaltiymis umursamaz. Çocuk kaçta yatarsa yatsın sabahın köründe kalkıp okula gidecek,uykusunu alıp almaması mühim değil onun için. Oy darlaniyorim,oğlum bilir paşa gönlü nerede kalmak isterse. Ama ne olursa olsun,asla o adama donmeyecem. Ablamda senin yaşadıklarını ben yasasam,kafamda huni beline teneke bağlayıp sokaklara dökülürdüm,kafayı yerdim ben nasıl bir dayanma gücü vermiş Allah der,ama bu defa içim enkaz gibi. Ailem üzülmesin diye espriler yapıp,gülüyorum ama artık son noktadayim dayanacak hal kalmadı.O pislik adam sana bunları yaşatıyor ya Allah acillll cezasını versin, oğlunuda bir an evvel sana kavuştursun, aminnn.
Önceki konularınıda biliyorum. Sen güçlü bir kadınsın bence. Herşeyin üstesinden gelebilirsin ve inan ki bunlarıda aşacaksın.
Şu an kabullenmek, dayanmak illaki çok zordur ama dayanacaksın ve o adama dönmeyeceksin.
Nasıl bir adam 8 yaşındaki çocuğunu annesine karşı doldurabilir?Öküzzz dicem ama hayvana hakaret olcak demiyeyim.
Oğlunuzla ilgilide çok üzülmemeye çalışın, demesi kolay tabidee!!
O daha küçük anlayamıyor. Geçmişte herşey onun istediği gibi oldu gene olması için yapıyor olabilir.
Birde her istediğinin olduğu, arkadaşlarının olduğu, oyunun olduğu ( ben bile 40 yaşında kadın bazen PS oynarken kendimi kaybediyom) rahat bir ortamda o yüzden size tavırlıdır. Yani sizi daha az sevmesinden değil. Anlayacak sadece sabredin, sürekli ona kendinizi anlatmaya çalışmayın. Sevin onu, sakince konuşun, sorarsa anlatın vs.
Uzun oldu ama gerçekten üzüldüm, dualarım sizinle.
Herşey çok güzel olacak inşallah
Azıcık sabredin lütfen , paşa paşa gelip özür dileyecek oğlunuz... Bakın ne güzel aileniz en büyük destekçiniz en azından. Ben burada oturduğum yerde oğlunuza olan sevginizi ve şu an ki hüznünüzü hissedebiliyorken oğlunuzun bunun farkında olmaması imkansız , çocuğu kandırmışlar belli ki sen gitmezsen annen geri gelecek diye... Bunun olmayacağını anladığında gelip atlayacak boynunuza... İnşallah yani dua edin bol bolÇok teşekkür ederim ve benimde istediğim Allah'tan cezasını bulsun,bir önceki açtığım konuda intikam almalimiyim diye sormuştum,yapmamak için kendimle cebellesiyorum. Babası dersmis,erken yatmakmis,kahvaltiymis umursamaz. Çocuk kaçta yatarsa yatsın sabahın köründe kalkıp okula gidecek,uykusunu alıp almaması mühim değil onun için. Oy darlaniyorim,oğlum bilir paşa gönlü nerede kalmak isterse. Ama ne olursa olsun,asla o adama donmeyecem. Ablamda senin yaşadıklarını ben yasasam,kafamda huni beline teneke bağlayıp sokaklara dökülürdüm,kafayı yerdim ben nasıl bir dayanma gücü vermiş Allah der,ama bu defa içim enkaz gibi. Ailem üzülmesin diye espriler yapıp,gülüyorum ama artık son noktadayim dayanacak hal kalmadı.
Donecek biliyorum,çünkü oda bensiz yapamaz. Tek korkum kendini benim suçlu olduguma sartlandirip buna inanarak büyümesi onu kaldiramam işte.Nefret ediyorum tanıdığım güne geri donebilsem,ardına bakmadan kacardim ama işte.Oglumu elimde tutamıyorum neymiş ben geziyormusum,gece gunduz whatsaptan cikmiyomusum. Bunlardan sebep oglumu doldurarak cezalandırdı beni Allah huzur vermesin ona.Azıcık sabredin lütfen , paşa paşa gelip özür dileyecek oğlunuz... Bakın ne güzel aileniz en büyük destekçiniz en azından. Ben burada oturduğum yerde oğlunuza olan sevginizi ve şu an ki hüznünüzü hissedebiliyorken oğlunuzun bunun farkında olmaması imkansız , çocuğu kandırmışlar belli ki sen gitmezsen annen geri gelecek diye... Bunun olmayacağını anladığında gelip atlayacak boynunuza... İnşallah yani dua edin bol bol
İnsallah.Cocuk suan dogruyu yanlisi anlayacak yasta olmadigi icin nefsine neresi hos gelirse oraya gitmek ister. Tabi bi de dolduruslar cabasi...
Sabredin mumkun oldugunca sakin olmaya calisin insallah kazanan siz olacaksiniz.
Sizi çok iyi anlıyorum , çocuğun yanında özellikle sakin kalın , azıcık daha aklı ermeye başladığında her şeyi zaten anlayacaktır. Bir süre sonra baba da sıkılacaktır zaten , erkekler zora gelemezler. Çocuğun sorumluluğu çok büyük , iki gezdirip oynamakla bitmiyor iş.... Ben bizimkinin annesine boşanırken dedim sakın dedim ben bakarım demeye kalkma oğluna ... Kızım annesi varken ben neden bakayım dedi. Çok şükür ki kendi kızlarının çocuklarına baktığı için oğluma sarmıyor :)Donecek biliyorum,çünkü oda bensiz yapamaz. Tek korkum kendini benim suçlu olduguma sartlandirip buna inanarak büyümesi onu kaldiramam işte.Nefret ediyorum tanıdığım güne geri donebilsem,ardına bakmadan kacardim ama işte.Oglumu elimde tutamıyorum neymiş ben geziyormusum,gece gunduz whatsaptan cikmiyomusum. Bunlardan sebep oglumu doldurarak cezalandırdı beni Allah huzur vermesin ona.
Dün aradım annesini,ne yaptı okula gitti mi diye,gitmiş ama su koymamis çocuğa gittim su aldım götürdüm,okula okul kiyefetlerini yıkayıp utuleyip kaldirmistim,almaya gelince askisiyla vermiştim çocuğun üzeri kirismis,banyo yapmamis tırnakları kesilmemiş ve okula öyle gitmis. Cildiracam valla anlattıkça sinir oluyorum. Getirdim okuldan eve önce banyosunu yaptırdım kıyafetlerini yıkayıp utuledim,ödevlerini vs yaptirdim,ders programını ayarlamisini istedim ve bu süre zarfında tablet vs oynayamadı sıkıldı tabi. Aman napayım elimden geleni yaptım,artık çocuk çok üzerime gelince sinirlendim ve bağırdım oğluma : ((siz rahat olun. o sizin kıymetinizi yakında anlar.
biz anneler, yediririz -içiririz, banyosunu yaptırış, ödevini yaptırır, etkinlikleriniz hazırlar, ütüsünü yapar, odasını oyuncağını kitabını toplarız. hayatımızdan çalıp hayatlarına ekleriz.
babalar da oynar, para harcar, eğlenirler. çünkü diğer işler annede. eee çocuğa da baba tatlı gelir. ama zamanla annenin yaptığı şeyler yapılmayınca fark edilir sorunun büyüklüğü.
bundan sonra rol değişin. babasıyla yaşasın tamam. sizde görüştüğünüzde gezi tozun eğlenin.
Bağırmayın lütfen. O daha çocuk ve biz büyükler gibi değer algıları oturmuş vaziyette değil. Sizi sevmez olur mu elbette seviyor ancak babasının da ilgisini istiyor doğal olarak. Bir yorumunuzu okudum trip atar gibi oğlumu aramadım demişsiniz çok üzüldüm. Lütfen böyle yapmayın aksine her daim oğlunuza sevgi verin ki sizden uzaklaşmasın. Anne baba ayrılığında o da bocalıyor. Anlamamız lazım. Sabretmek lazım.Dün aradım annesini,ne yaptı okula gitti mi diye,gitmiş ama su koymamis çocuğa gittim su aldım götürdüm,okula okul kiyefetlerini yıkayıp utuleyip kaldirmistim,almaya gelince askisiyla vermiştim çocuğun üzeri kirismis,banyo yapmamis tırnakları kesilmemiş ve okula öyle gitmis. Cildiracam valla anlattıkça sinir oluyorum. Getirdim okuldan eve önce banyosunu yaptırdım kıyafetlerini yıkayıp utuledim,ödevlerini vs yaptirdim,ders programını ayarlamisini istedim ve bu süre zarfında tablet vs oynayamadı sıkıldı tabi. Aman napayım elimden geleni yaptım,artık çocuk çok üzerime gelince sinirlendim ve bağırdım oğluma : ((
Çok teşekkür ederim ve benimde istediğim Allah'tan cezasını bulsun,bir önceki açtığım konuda intikam almalimiyim diye sormuştum,yapmamak için kendimle cebellesiyorum. Babası dersmis,erken yatmakmis,kahvaltiymis umursamaz. Çocuk kaçta yatarsa yatsın sabahın köründe kalkıp okula gidecek,uykusunu alıp almaması mühim değil onun için. Oy darlaniyorim,oğlum bilir paşa gönlü nerede kalmak isterse. Ama ne olursa olsun,asla o adama donmeyecem. Ablamda senin yaşadıklarını ben yasasam,kafamda huni beline teneke bağlayıp sokaklara dökülürdüm,kafayı yerdim ben nasıl bir dayanma gücü vermiş Allah der,ama bu defa içim enkaz gibi. Ailem üzülmesin diye espriler yapıp,gülüyorum ama artık son noktadayim dayanacak hal kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?