- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.786
- 598
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Çok üzüldüm,inşallah kavuşursunuz.En azından sağlıklı ve mutlu,bunu biliyorsunuz.Hiç görüşemediniz miBende senin yaşadıgının aynısını yaşadım. Benm oglum 10 yaşındaydı. Babasından ufacık bi ilgi görmeyen cocuk babacı olup çıktı. Oglumun gözleri önünde yaşadım herşeyi. Ve oda gidicem dedi gitti. O mutlu olsun dedim iyi olsun dedim. Gecem gündüzüme karışmıştı. Kendimi taşıyıcı anne gbi hissetmiştim. Gelir dedim gelmedi. Aradım sordum. Gün gün benden kopardılar. Tam 7 yıl oldu. Giderken babamın cebinden para alır kaçar gelirim anne demişti.. gelmedi.
Öğretmen sıkıştırsın,mahcup olsun,biraz canı sıkılsın mıYinelemek istedim yorumları okudukça, çocuğunuza olan ilginizi ve sevginizi azaltmayın. Nolursa olsun o daha küçücük, 8 yaşında. Sizi anlıyorum bunaldınız, bu yaşananlar ağır geliyor ancak miniğin bir kusuru yok. Bazı yorumlarda öğretmen sıkıştırsın mahçup olsun, biraz canı sıkılsın tarzı şeyler görüyorum ama asla bunu yapmayın. Yaşananlardan en çok etkilenen o zaten, neden bir kez daha başka şeylerden yara alsın? Aksine sevgiye doymalı, huzurlu olmalı.
Hayır 8 yaşındaydı 2 sene hiç bir maddi destek almadan yaşadım. Nafakamı dahi ödemedi. Başka kadına ev düzmekle meşkuldü.. yaz tatili için mahkeme kararıyla babada kaldıgı zaöanlardı. Aklını çeldiler. sonrada böyle oldu. Buda bnm sınavımmış. Bundada bir hayır vardır diyorum hep.Çok üzüldümNe denir ki bilmiyorum , boşandığınızda 10 yaşında mıydı ?
Şu anda 17 yaşındaSizin çocuğunuz kaç yaşındaÇok üzücü gerçekten hem çocuk için hem de anne için...
Hayır. Çok aradım. Sosyal hesaplardan hergün yazdım. Beni engelledi. Farklı şehirlerdeyiz.
Peki görüşmüyor musunuz?
Görmedim. Resimlerine bakıyorum sahte hesaplardan. Tarifsiz bir his.Çok üzüldüm,inşallah kavuşursunuz.En azından sağlıklı ve mutlu,bunu biliyorsunuz.Hiç görüşemediniz mi
Allahim nasil bir insan bunu yapabilir. Nasil bir aci bu. Karsisina cikmayi denediniz mi?Görmedim. Resimlerine bakıyorum sahte hesaplardan. Tarifsiz bir his.
Yapmayı çok istedim. Erkek çocugu korktum açıkçası. Bişe yapar kendine hepten kaybederim. Sonra başına bişe gelir beni suçlarlar. Birde bunun vebalini kaldıramam diye yapamadım. Ama aradım sordum. Yazdım. Ama istemedi.Şehirler farklı. Bir ramazan ayında dedesini aradım. Sesini duyim diye yalvardım. Konuşturmadılar.. ne diyim Allahın vardır bi bildigi.Allahim nasil bir insan bunu yapabilir. Nasil bir aci bu. Karsisina cikmayi denediniz mi?
O size kızgındır belki,ama emin olun çok ta seviyordur,sizin boşluğunuzu kimse dolduramaz,bir şekilde ulaşın,gerçek hesaptan takip edin,karşılık vermese bile emeğinizi görsün.Adam oluyor artık,yazık kuzuya daGörmedim. Resimlerine bakıyorum sahte hesaplardan. Tarifsiz bir his.
Görmedim. Resimlerine bakıyorum sahte hesaplardan. Tarifsiz bir his.
Arkadaşın konusuna çöreklendim resmen. Çok ayıp oldu. Dertleşme sayfası gbi oldu. Hakkını helal etNeden ayrildiginizi da merak ettim acikcasi. Bir mahsuru yoksa soyler misiniz? Bende cok korkuyorum bir gun beni babasina tercih edip gider diye
Beni heryerden engelledi. Takip edemiyorum. Kocaman adam olmuş. İçimde koca bi volkan onun hasreti. İlk aşkına şahit olamadım. Sakalları çıkmış. Ergenligine şahit olamadım. Daha bi çok şey. Olsun Allah bunların telafisinide yaşatır bana inanıyorum.O size kızgındır belki,ama emin olun çok ta seviyordur,sizin boşluğunuzu kimse dolduramaz,bir şekilde ulaşın,gerçek hesaptan takip edin,karşılık vermese bile emeğinizi görsün.Adam oluyor artık,yazık kuzuya da
Arkadaşın konusuna çöreklendim resmen. Çok ayıp oldu. Dertleşme sayfası gbi oldu. Hakkını helal etBayan X diyeceksiniz
Aldatıldım canım evli komşumla aldattı beni.
Ondan hiç şüpheniz olmasın.Beni heryerden engelledi. Takip edemiyorum. Kocaman adam olmuş. İçimde koca bi volkan onun hasreti. İlk aşkına şahit olamadım. Sakalları çıkmış. Ergenligine şahit olamadım. Daha bi çok şey. Olsun Allah bunların telafisinide yaşatır bana inanıyorum.
Malesef.Allah böyle pislikleri toptan yok etsin dünya yüzünden,ve hasreti hak eden o olması gerekirken siz oldunuz ha
Amin canım inşallah. Ben buna inanarak yaşıyorum. Rabbim hiç bir anayı evladından ayırmasın.Pislik adam hem kendi yapip hem de seni mi cezalandirdi. Umarim bir gun gecen yillarin telafisi olur her ikiniz icinde.
Hayal ediyorum hayalimde bile korkuyorum. Bana kötü bakıcak. Kötü kelimeler kullanıcak diye çok korkuyorum. Git seni görmek istemiyorum derse yaşamanın bi anlamı kalmaz sanki. Çünki onun bana gelmesini bekliyorum. Kimin hatalı oldugunu biliyo. Ama inanırmısınız bu evlilikte magdur olanda benim. Ama o babasını seçti.Allah yardımcınız olsun. Karşısına çıksanız ne yapar denediniz mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?