Ve elde var sıfır!

Çok üzüldüm,inşallah kavuşursunuz.En azından sağlıklı ve mutlu,bunu biliyorsunuz.Hiç görüşemediniz mi

Öğretmen sıkıştırsın,mahcup olsun,biraz canı sıkılsın mıBu tarz yorumlar yapılabildiğine inanamıyorum
Bu konudaki en masum kişi o küçük yavru,Allah aşkına biraz insaf

Çok üzüldüm Ne denir ki bilmiyorum , boşandığınızda 10 yaşında mıydı ?
Hayır 8 yaşındaydı 2 sene hiç bir maddi destek almadan yaşadım. Nafakamı dahi ödemedi. Başka kadına ev düzmekle meşkuldü.. yaz tatili için mahkeme kararıyla babada kaldıgı zaöanlardı. Aklını çeldiler. sonrada böyle oldu. Buda bnm sınavımmış. Bundada bir hayır vardır diyorum hep.

Bayan X diyeceksiniz canım babası bilerek yapıyo emin ol. Yavrunu o şekilde kandırıyo. Sen sakin olmak zorundasın. Çok zor ama yapmak zorundasın. Tam aklını karıştıgı zaman. Ne yapsın oda babasından şu anda ilgi görüyor. Babası onu kullanıyor. Ve işin içinde ailede vardır zamanla anlıcaksın. Kimseye güvenme. Bol vakit geçir babası sinemaya götürüyosa sen de götür. Dedesiyle vakit geçirsin. Şımarıyo orda evde yapamadıgını yapıyor. Aynı şehirdeysen daha iyi senin için. Uzaksan cok sorun oluyor. İnşallah rabbim sizi ayırmaz.

Allahim nasil bir insan bunu yapabilir. Nasil bir aci bu. Karsisina cikmayi denediniz mi?
Yapmayı çok istedim. Erkek çocugu korktum açıkçası. Bişe yapar kendine hepten kaybederim. Sonra başına bişe gelir beni suçlarlar. Birde bunun vebalini kaldıramam diye yapamadım. Ama aradım sordum. Yazdım. Ama istemedi.Şehirler farklı. Bir ramazan ayında dedesini aradım. Sesini duyim diye yalvardım. Konuşturmadılar.. ne diyim Allahın vardır bi bildigi.

Görmedim. Resimlerine bakıyorum sahte hesaplardan. Tarifsiz bir his.
O size kızgındır belki,ama emin olun çok ta seviyordur,sizin boşluğunuzu kimse dolduramaz,bir şekilde ulaşın,gerçek hesaptan takip edin,karşılık vermese bile emeğinizi görsün.Adam oluyor artık,yazık kuzuya da

Neden ayrildiginizi da merak ettim acikcasi. Bir mahsuru yoksa soyler misiniz? Bende cok korkuyorum bir gun beni babasina tercih edip gider diye
Arkadaşın konusuna çöreklendim resmen. Çok ayıp oldu. Dertleşme sayfası gbi oldu. Hakkını helal et Bayan X diyeceksiniz
Aldatıldım canım evli komşumla aldattı beni.

Beni heryerden engelledi. Takip edemiyorum. Kocaman adam olmuş. İçimde koca bi volkan onun hasreti. İlk aşkına şahit olamadım. Sakalları çıkmış. Ergenligine şahit olamadım. Daha bi çok şey. Olsun Allah bunların telafisinide yaşatır bana inanıyorum.

Arkadaşın konusuna çöreklendim resmen. Çok ayıp oldu. Dertleşme sayfası gbi oldu. Hakkını helal et Bayan X diyeceksiniz
Aldatıldım canım evli komşumla aldattı beni.
Allah böyle pislikleri toptan yok etsin dünya yüzünden,ve hasreti hak eden o olması gerekirken siz oldunuz ha

Ondan hiç şüpheniz olmasın.

Allah yardımcınız olsun. Karşısına çıksanız ne yapar denediniz mi hiç
Hayal ediyorum hayalimde bile korkuyorum. Bana kötü bakıcak. Kötü kelimeler kullanıcak diye çok korkuyorum. Git seni görmek istemiyorum derse yaşamanın bi anlamı kalmaz sanki. Çünki onun bana gelmesini bekliyorum. Kimin hatalı oldugunu biliyo. Ama inanırmısınız bu evlilikte magdur olanda benim. Ama o babasını seçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…