Ve elde var sıfır!

Sizinki ne güzel herşeyi anlamış size hak vermiş,benim oğlum kapı duvar sanki.

Uzaklasmasinlarda,burada huzurlu olalım hem baba sevgisi hem anne sevgisi alarak büyüsün istiyorum

Hepinizin yazisi yuregimi dagladi resmen : (
: (( Çok büyük problemler yoksa aman boşanma
Gerizekalilar neler sokmuşlar küçücük çocuğun aklına çok üzüldüm ama sabret sen. Elbet özleyecek seni ve geri gelecek. Daha ana kuzusu o ya.
Aynen ama Allah büyük

Hayırlısı olsun,umarım hep evladına böyle ilgilenen bir baba olur hiç umudum olmasa da : ((

: (( Çok büyük problemler yoksa aman boşanma
Bi gun amaan diorum baska bi gun bosansam diyorum. Aldatma siddet vs yok bunlari kastediosan ama baska sorunlar var. Benim arkamdan surekli isler ceviriyo.. bu parasal ve baska tarzda. Yalan soyluyor vs vs. Bunlar yetersiz sebep mi? Ilerde cocuklarimda yalan solesinler istemiyorum. Ama bosansam bile goruscekler mecburen gene gorecekler bu hareketlerini. Bu kdrcetkiler mi etkilemez mi bilemiyorum

Her zaman şunu savunurum,ailem dahil bir kadın mutlu degilse hiç bir sebep olmaksızın bosanmali,annem babam bu dünyaya mutsuz olmaya gelmediniz der. Ama fikrim değişti şiddet,aldatma,muhtaç etme çalışmaya zorlama yada çalışmaya karşı çıkma yani psikolojik siddet yoksa ve çocuk varsa iki kere dusunulmeli,bunu savunuyorum şimdi. Biz bisaniyoruz ama çocuklar arada kalıyor eşim bana kotuydu ama evladına değil.Bisanmak herkes için zor bence,önceki fikirlerim yok artık. Ablamın çok güzel giden bir evliliği var çok mutlular geçenlerde bir konuda ters düşmüşler ve tartismislar ablam anlattı ve o gün canı sıkkın di annem dedi ki,sana ve çocuklarına bakma gücüm var,canımı sikmasin arkanda dağ gibi ailen var dedi,çocukları düşünen yok ama,çok küçük bir sebepten çıkan tartışma ve annemin tavrı eskiden bende derdim ne cekecen abla,birakiver allasen diye,öyle olmuyormuş yaşadım gördüm. Ama benimki çekilecek dert değil.

Son düzenleme:
Bu durumda en cok cocuk cekiyo cunku..cocuk cekincede sen daha cok cekiosun ister istemez. Bunlarin olacagi bellidir ama yasamak bambaska tabii. Ztn cocuklarim olmasaydi coktan yolum ayrilmisti..bu kdr yalan soledigini vs cok sonradan gordum ki bizim uzunca tanisma ve flort donemi oldu. Bi karar vermissin sen artik geri donusu olmasin ztn. Cocugunda alisacak baska yolu yok.

Annen cocuklarini dusunuyo tabii.. sende kendi cocugunu

Her yolu denedikten sonra,daha olmayacak gibiyse artık uğraşmanın bir anlamı yok. Yalan benim içinde sorun ama vicdanen rahat olmam için her yolu denedikten sonra boşanma kararını al. Umarım gerek kalmaz ve çok mutlu bir evliliğin olur,Allah huzur eşine akıl versin.

Amin ama ne yazikki yuzunu cok gec gordum ve ailesiyle ilgili skntilarda cok oldu maalesef. Asamiyoruz bazen. Ailemin onca iyiligi dokundu onlara bile yalancilik yapiyor bazen. Cocuklarim az buyusun diorum. Yoksa gercekten mutlu degilim.

Amin ama ne yazikki yuzunu cok gec gordum ve ailesiyle ilgili skntilarda cok oldu maalesef. Asamiyoruz bazen. Ailemin onca iyiligi dokundu onlara bile yalancilik yapiyor bazen. Cocuklarim az buyusun diorum. Yoksa gercekten mutlu degilim.
Ha o zaman,çocukların büyümesini bekleme ben bugün kafamı vurdum kuccukken bosansaydim diye,oluru yoksa oldurmaya çalışma tek taraflı olmaz zaten,eninde sonunda bitecek bir evlilik ise vaktinden çalma. Tüm samimeyetimle söylüyorum,çocuklar büyüyünce daha zor,ama içinde bir ümit varsa bilemem.

oyy oyy cok zor
insallah psikolog cozer sorunu
dua edicem senin icin

Haklisin ama cocuklarim daha cok kucuk ve butun sorumlulugu ben alamam. Calisiyorum vs. Bunlar ok ama her yere vs getirip goturcek kisi benim. Esim icin cok kolay bi yol olur. Inan calismktan vs gocunmuyorum ama..yetemeyebilirim. Madden manen cok yipraniriz.. ki bu cocuklar ikimizin yeri geldiginde essek gibi sorumlulugunj alsin istiyorum.

Hayirlisi,en iyi kararı sen verirsin mutlaka. Umarım evlatların ve sen çok mutlu olursunuz,dua et benim içinde : ((

Canım çünkü babası dolduruyor. Eski eşim kızıma annen beni terketti sen doğunca diyormuş. Anneannem beni hiç sevmez diyormuş . Merak etme bir yerden sonra çocuk kime inanacağını biliyor.

Kim ister evladı anne baba hasreti çeksin bir tarafı eksik kalsın. Ben bu insanları anlamıyorum. Kendi adıma bizden uzak durmasını istiyorum ama bizimki ruh hastası yine bile sınır koymadım gece yatılı vermem sadece istersen her gün görebilirsiniz dedim. Oğlum pis baba diyor bazen çok ayıp babaya öyle denmez diyorum. Olumsuz bir şey söylemiyorum ama olumlu bir şey de söylemiyorum. Dogdugundan bu yana bir çorap bile almamıştır bir kuruş maddi desteği yok iki ayda bir oğlumu özledim diye geliyor çocuğa tutmayacağı bir sürü söz verip gidiyor E dogal olarak çocukta pis baba diyor çok zor Dogal olarak ben de bu şekilde yapacaksa tamamen uzak olmasını istiyorum çünkü o iki ayda bir kafasına esip gelip gittikten sonra çocuğu toplamam günleri mi alıyor. Umarım evladınız en kısa zamanda ait olduğu yere döner. Dualarım sizinle.

Doğru böyle babalar arayıp sormamalari daha hayırlı,bknz: ben. Ama işte çocuk babam aramıyor sormuyor dediğinde vicdanimiz sizlamasin,herşeyi de biz düşünelim be. Diyorum böyle bir ş... Baba yaptım ya ona yanarım diye,bana kiziyorlar sen değil Allah istedi oldu,senin gücün yetmez baba yapmaya diye doğru ama ben sectim,biz seçtik : (( Kendime pasta yaptim,oğlumu aramadım sanki sevgilim telefonu elime alıp alıp aramayacam diyip koyuyorum fena trip atıyorum haberi yok sipanin.

Allah yardımcınız olsun bırakın baba sevgisini de alsın üstüne gitmeyin zor biliyorum ama siz onu hep sevecek olansınız eksik varsa tamamlasın siz onu sarıp sarmalayın sizden vazgeçemez

Allah yardımcınız olsun bırakın baba sevgisini de alsın üstüne gitmeyin zor biliyorum ama siz onu hep sevecek olansınız eksik varsa tamamlasın siz onu sarıp sarmalayın sizden vazgeçemez
Bu açıdan bakınca rahatliyorum,oğlum babasıyla gülüp eglenemedigi zamanın acısını şimdi çıkarıyor ama benide yanında istiyor lakin alışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…