Ve elde var sıfır!

bence karışma bir süre. evet annesin ana yüreği rahat durdurmaz ama ona bir tecrübe şart. 8 yaşında da olsa şart. bırak kıymetini anlasın

Yinelemek istedim yorumları okudukça, çocuğunuza olan ilginizi ve sevginizi azaltmayın. Nolursa olsun o daha küçücük, 8 yaşında. Sizi anlıyorum bunaldınız, bu yaşananlar ağır geliyor ancak miniğin bir kusuru yok. Bazı yorumlarda öğretmen sıkıştırsın mahçup olsun, biraz canı sıkılsın tarzı şeyler görüyorum ama asla bunu yapmayın. Yaşananlardan en çok etkilenen o zaten, neden bir kez daha başka şeylerden yara alsın? Aksine sevgiye doymalı, huzurlu olmalı.

Böyle yaprak değilde daha çok kendisinin isteyerek gelmesini istiyorum,burada mutlu olmasini. Eğer dediğiniz gibi yaparsam burada kalmak zorunda olduğu için daha çok mutsuz olur. Ama samiyeyetiniz güç verdi Allah razı olsun sizden.

Aynı şeyi düşünüyorum küçükken bosanmaliydim,çok zorluk çıkarıyor bana kötü bir anne değilim birlikte çok eğlenirdik biz,o insanlıktan nasibini alamamis pislik şimdi çocuğun her deginizhee istediğini yaparak elinde tutuyor,oğlumu da zaten hasret olduğu ilgi hoşuna gidiyor. Allah yaşatmanın size,evlatla imtihan çok zor. : (

Offf allah yardimcin olsun. Aynisi birebir yasiyorum. Ne hissettigini biliyorum. Gecen gun sabaha kadar agladim. Ayni dertlerden dolayi.
Nasıl biraz anlatır misiniz,lutfen? : ((
Bağırdım için çok pişmanım : (( Baba ilgisini almasını inanın benden çok kimse isteyemez,ama böyle değil. Cuma günü alsın eglensinler pazar günü gelsin. Sadece bunu istiyorum. Bagirmamin sebebi ise,okula gitmiştim ya aldım okuldan,gülerek eve geliyoruz. Sonra yine başladı vazgeçtim beni babama bırak istemiyorum senle kalmak anlasana gibi söylemlere,ama bir taraftan da benle gelmek istiyor. Eve geldik hiç susmadan bıkmadan usanmadan,istemiyorum burada sıkılıyorum gorursene beni deyip duruyor. Oyun oynamak,birlikte hiç bir şey yapmak istemedi. Hadi banyo vakti dedim,banyodan nefret eder ama yapmak zorunda taviz veremem. Yapmak istemiyorum dedi,ikna ettim bir kere yaparım dedi( bir kereden kasıt kaç kere sabunlayacam ondan bahsediyor) artık darlandim yeter artık yapma bunu bana diye,sonrada bagirdigim için suçlu oldum babası hiç bagirmiyormus,bende kararımı verdim artık barışmak istemiyorum babanla kabullen dedim,oda bende kararımı verdim orada kalmak istiyorum sende kabul et dedi ve bıraktım babasina. : (( Eşimin annesini aradım ama oğlumla konuşmadım,sesini dinletti kahkaha atarak konuşuyorlar babasıyla canım çok yandı: ((

Aynen,öyle oluyor ama hepten kaybetmekten korkuyorum.

Canım üzülme büyük ihtimal karışan yok orda istediğini yaptırıyor bu da hoşuna gidiyodur bi süre sonra sıkılır özler seni yaş ne olursa olsun anne başka bişey anlar mutlaka hem eskiden göstermediği ilgiyi gösteriyomuş babası bırak ilgilensin zorluğunu anlasın belki de bilerek yapıyor çocuğu kendi yanıma çekersem annesi de peşinden gelir diye zaten öyleyse bi haftaya kalmaz biter ilgisi

Canım aynı dertler..
Benim.kizimda 8 yaşında,dışardan bakınca hiç hissetmemiş gibi ancak bana sorduğu sorulara bile bazen cevap veremiyorum...Bizde her ağlamanın sonu babaya bağlanıyor..Ozledim diye ağlıyor,sen babani ozlemiyomusun? Bende özlüyorum işte anla diyor..Ariyim hemen konuş diyorum onada yok..Tabi bunları anlatamadığım için baba herşey yolunda zannediyor.Dun aradı babası beni istedi bende patladım..Butun hafta ben sınırları koyan,istediği şeylerde engeli koyanın.Sen hafta sonu 3-5 saatte her istediğini yapan eğlenceli babasın..Boyle yani hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz sabir lazım..Rabbim yardımcımız olsun..

Sizi özlemesine müsade edin. Eski kv nizle telefonda konuşurken oğlum konuşmak ister mi diye sorun. İstiyorsa konuşun, onu ne kadar özlediğimizi söyleyin. Mesela geçen gün dolaşırken çok güzel bir oyuncak gördüğünüzü ve ya kazak bere benzeri bişey ve ona aldığınızı söyleyin. Gelmek istersen haber ver en sevdiği yiyeceği neyse onu hazırlayacağınızı söyleyin. Eğer oğlunuz görüşmek istemiyorsa tamam deyim ısrar etmeyin. Bi süre gitmeyin okuluna uzaktan bakın. Sizi özlesin.
Eminim gelecektir

Hafta sonlari babada oldugu için hep geziyorlar. Ee benim hafta ici her yapabildigim sey kisitli. O yuzden orasi daha eglenceli geliyor. Diledigini yiyor telefonla oynuyor tv seyrediyor bende bunlari kisitli yaptigi icin galiba eglenceli gelen yeri istiyor.

Bende senin yaşadıgının aynısını yaşadım. Benm oglum 10 yaşındaydı. Babasından ufacık bi ilgi görmeyen cocuk babacı olup çıktı. Oglumun gözleri önünde yaşadım herşeyi. Ve oda gidicem dedi gitti. O mutlu olsun dedim iyi olsun dedim. Gecem gündüzüme karışmıştı. Kendimi taşıyıcı anne gbi hissetmiştim. Gelir dedim gelmedi. Aradım sordum. Gün gün benden kopardılar. Tam 7 yıl oldu. Giderken babamın cebinden para alır kaçar gelirim anne demişti.. gelmedi.

İçim acıdı
İnşallah gelir

Çok üzüldüm Ne denir ki bilmiyorum , boşandığınızda 10 yaşında mıydı ?

Peki görüşmüyor musunuz?

Canım kuzum kıyamam..Benim oğlanda aynı yaşta yazın falan gidince çok korkuyorum çocuğu doldurcaklar diye. Allah korusun. Baba özlemleri var gezdirip tozdurunca da çocuk aklı işte. Ben en son nafaka davası açtım iyice bilendir bana babası çocuğu almak için dava açacakmış Allahın cezası o kadar korkuyorum ki doldurur diye seni çokyi iyi anlıyorum

Icim eridi.. suan 17 yasinda oyle mi?

Of okudum mahvoldum ben de çok korkuyorum bi gün böyle yapar diye
İnşallah böyle bir şey yapmaz evladınız / evlatlarımız. Bu konuyu takip ediyorum bir yandan içim parçalanıyor , yazılanları okudukça gözyaşlarım istemsizce akıyor. Tüm annelerin acısını yüreğimde hissediyorum çünkü en büyük korkum benim de bir gün evladımı bu şekilde kaybetmek... Çocuğum küçük olduğu için biraz daha şanslıyım sanırım bunu bir kez daha anladım. Bir de bizimkinin babası işsiz güçsüz istese de alamaz , annesi bakarım demedikçe çok şükür o da kızının çocuklarına baktığı için salça olmuyor oğluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…