Ve elde var sıfır!

Demi 8 yaşında bir kere el kadirmadim,diyorum ki yarın gideyim alayım,eğer babama gidecem derse poposuna pospuna vurmayın konusmayayim,burada kalacaksın konu kapanmıştır diyeyim diyorum,ama uzak geliyor bu fikir yapamam. Lakin eli koluda bağlı oturamam.Napayim ben,sanıldığı kadar arkadaş gibide değilim ha tersim pistir çok sinirlenirsem karşımda kelam etmek dursun,yanıma yaklasamaz ama oda her zaman olmuyor işte. Nefret ediyorum kendimden çok yumuşak yuzluyum ya,sinirim iki dakikadan uzun sürmüyor. Bu herkese karşı boyle. Destek alacam hem kendim hem oğlum yoksa iyice sarpa saracak. Oğlumun gelecek planları içinde ben yokum.

Ölümü hiç düşünmedim. Sende düşünme. Allahtan gelen herşeye amenna demekten başka çaremiz yok. Sen güçlü bir kadınsın. Başarabilirsin..
Düşünme zaten,ölünce ne olacak. Evlatla mı doğduk sanki. Neden ayrildiniz sebep neydi? Çocuklarla oynayacam demiş ya,benimkide öyle diyor arkadaşları vs oradaymis. Ben götürürüm seni zaten yakın dedim,olmadi.

Hiç konuşmuyormusunuz.Bende oğlumu göremiyorum.Boşandıktan sonra memelekete götürdü.Elinden gelen her şeyi yapıyor görmemem için; ne yapıcam o kadar çaresizim ki benimde oğlum 10 yaşında idi ayrıldığımızda şimdi 12 ...

Görüşemiyoruz evet. Oda aynı şeyi bana yaptı. Siz neler yaşadınız? Rabbim yarımcınız olsun.

8 yaş çok da küçük değil az buçuk aklı eriyor. Al karşına büyük insan gibi bu evliliğin artık tamamen bittiğini anlat. Gerçekten ne istediğini sor durumun varsa ayrı eve çıkabileceğini zi söyle ... Ama sakın zorlama sakince çok üzüldüğünü ve kırıldığını ama babası ile kalmak istiyorsa kalabileceğini istediği zamansa dönebileceğini anlat.. Biraz düşünme suresi ver ve temas kurma bu arada . Senin sakin olan lazım. Lütfen panikle hatalı davranma

Seninki kaç gündür orada? Gelmeyecek mi artik? Nasıl dayanacaz?
Canm benim ki suan yanimda. Ya cok uzgunum bunu diyecegim icin ama ben seni istemiyorum diye aglasada geri aliyorum. Cok kucuk anne olmadan suanda yapamaz. Evet agladigi kendini parcaladigi dogru ama onu orda birakip hic bir sey olmamis gibi hayatima devam edemem. Kizim yok bana nefes almak yok

önce bir çocuk psikoloğuyla konuşup fikir alsanız daha iyi olur.boşanmış aile çocuklarında zaman zaman böyle dönemler oluyor.çocuğun size karşı doldurulduğunu da kanıtlayabilirsiniz bu şekilde uzman görüşü alırsanız faydalı olur.velayet sizde en kötü ihtimal alır gidersiniz ama sonra oğlunuzla aranız bozulabilir.belirli bir yaştan sonra çocuğunda görüşü alınıyor mahkeme de o sıkıntı yaratabilir size.

Görüşemiyoruz evet. Oda aynı şeyi bana yaptı. Siz neler yaşadınız? Rabbim yarımcınız olsun.
Acınızı yüreğimin en derinlerinde hissettim yazdıklarınızı ağlayarak okudum Allah size ve evlat hasreti çeken herkese bu dünyada ve öteki dünyada evladıyla beraber cenneti yaşatsın inşallah.

Sizinki nasıl aldı oğlunuzu velayeti kimde?Boşandınız sanırım??

Acınızı yüreğimin en derinlerinde hissettim yazdıklarınızı ağlayarak okudum Allah size ve evlat hasreti çeken herkese bu dünyada ve öteki dünyada evladıyla beraber cenneti yaşatsın inşallah.
Amiiinn inşallah. Ne güzel dua ettiniz. Allah bin kere razı olsun.

Babasina gidince sizin de oraya gideceğinizi düşünüyor
Biliyorum benim bu yazdığım su an size çok bos gelecek ama her zaman su akıp yolunu buluyor

Ne yalan söyleyeyim onlarca yorum arasında aklıma yatan bu fikir. Aglasin ağlaya ağlaya alışacak,alışacak ama sonrasından korkuyorum zorla zaptedetmek kolay ya benden hepten sogursa diye düşünüyorum. Karakteri zor bir çocuk Allah hayirli kararlar ammai nasip etsin düşünmekten kafam bı milyon,olmuyor sadece düşünüyorum.: //

Bana kizlanlar olacaktir ama sabret aman oğlum diye kalkip almaya gitme
Biliyorum çok zor biliyorum dayanilacak gibi değil
Ama illa bir yerde oğlunda babasi da yapamayacak beraber
Bundan sonra sana geldiginda bir daha babam da babam diye tutturamayacak

Anne yuregi çok yufka maalesef cocuklar bunu kullanabiliyor

Çevredeki bazı densiz,kendini bilmezler dedi ki,o çocuksuz ayağına bağsız olacağına,sen bekar ol ayağına bağ olmasın. Cahilliginizde bogulum dedim,erkeksiz yaşamıyor mu ki,yeniden evleneceğim insanla ayağıma bağ olacak ise başlarım öyle hayata. Boşanmak ayrı bir konu,evlat ayrı,çevre ayrı bir imtihan. Çevreyi çok onemsemiyorum,hep konuştular,konuşmaya devam edecekler. Aslolan evladıma nasıl davranmam gerektiğini bilmemde ve buda psikolojik yardımıyla olacak,çıkamıyorum işin içinden.

+1000

Benimki kucuk oldugundan senden bi tık daha avantajliyim. Cok merak ettigim bir sey ama babasina gittiginde de acaba anne diyor mu

Zaten hep iki yol arasında gidip geliyorum. Ya gidip evlerine açık ve net oğlumu almaya geldim,bir daha doldurursanız olur olmaz konusursaniz,oğlumun doldurulusa gelidigini anlar,hisserdesem olacaklardan ben sorumlu değilim diyip oğlum ağlasa zirlasa görmeyip yanımda tutmak .

İkinci yol ise,böyle aptal aptal bekleyip,oğlumun beni ozlemesini saglayacam : //

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…