Ve elde var sıfır!

Pskologa gitmem gerek,o çocuk o evde kalmayacak ne pahasına olursa olsun.

Çok zor ama şimdi duşa gir ve uyumaya çalış. Yarın sakin kafayla düşünürsün yapman gerekenleri. Gerçekten çok üzüldüm, hem babana, hem sana hem de oğluna. İnsallah yarın aydınlık başlar senin icin.

Nasıl olduğuna bakacam,gitmeyeyim mı?
Git istiyorsan ama perisan, aglamakli, duygusal ve çekingen durma karsisinda.. Sen onun annesisin.. Seni ezmesine ve sana boyun egdirmesine izin verme.. Cocuklar cok uyanik oluyor, bu sekilde seni dize getirebildigini gorurse seni cezalandirir.. Dik dur ve kararini tartışmasına izin verme.. Elbette azarlayacak degilsin ama asla yalvarir pozisyona dusme, net ol..

Ağlarım dayanamam,o zaman girmemek en doğrusu.

Nasıl olduğuna bakacam,gitmeyeyim mı?

bana doğru olmaz gitmek gibi geliyor, çocuğa da kendine de biraz süre tanımalısın
ama ben uzman değilim
yanlış yönlendiriyor olabilirim

okulun rehberlik bölümü varsa çocuğa görünmeden onlarla konuş bari önce

ama ne yaparsan yap, karşısında kararlı ve dik dur!

Bayan X diyeceksiniz
aynen aynen aynen katılıyorum
valla lavanta ben senini gibi ifade edemedim
harika ifade ettin

Yarin hemen bi uzmana danisma imkanin yok mu?
Var bir önceki pedagog var,ama randevu almak sıkıntı araştırıp bulacak. Yarın olmaz muhtemelen ama hafta içi mutlaka,yarına verirse randevu ne ala.

Var bir önceki pedagog var,ama randevu almak sıkıntı araştırıp bulacak. Yarın olmaz muhtemelen ama hafta içi mutlaka,yarına verirse randevu ne ala.
Internetten kucuk bi arastirma yap bence önden, mutlaka bilgi vardir.. Cocugun tam davranislarini gozlemleme ve tartma caginda.. Lutfen dik ve kararli ol, ol ki sana saygi duysun..

aman aman
bu foruma bin kere yazdım, yine yazayım
pedagog olmaz!
çocuk psikoloğu veya çocuk psikiyatristi olmalı
pedagog olmaz!
pedagog teşhis, tanı vb. koyamaz
onlar uygulamacıdır
senin gerçek uzmana danışman lazım

Internetten kucuk bi arastirma yap bence önden, mutlaka bilgi vardir.. Cocugun tam davranislarini gozlemleme ve tartma caginda.. Lutfen dik ve kararli ol, ol ki sana saygi duysun..
Yaptım internette de net olunmali,yaziyor. Yarın gidip kararından donmeyecegimi,onun nerde kalmak istediğini nasıl mutlu olacaksa öyle olmasını istediğini soyleyecem.

O zaman hastaneden mı alacam randevu?Pedagog iyi gelmişti sanki,ne için böyle dedin?

Yaptım internette de net olunmali,yaziyor. Yarın gidip kararından donmeyecegimi,onun nerde kalmak istediğini nasıl mutlu olacaksa öyle olmasını istediğini soyleyecem.

yaw sevgilin değil ki o böyle imalı gibi konuşma
ilk günden böyle bir konuşma yapma

iyi misin, değil misin görmek istedim de
iyi olduğuna sevindim, istediğin zaman ara beni canım oğlum de
şimdi gitmem gerekiyor de
yeter
öyle şeyler söylemeeee

Dedesinin iyiligini anlatmaya cabalama asla..
Seni gormek istedim, o yuzden geldim dersin, konuyu acarsa da kısaca izah edip kapatirsin.. Ustune dusup yalvarirsan seni o eve dondurene kadar durmaz..

Kafam bı milyon,yemin ederim hiç bir şey dusunemiyorum.

O zaman hastaneden mı alacam randevu?Pedagog iyi gelmişti sanki,ne için böyle dedin?

alıntı

Pedagog nedir?

Pedagog kelime anlamı olarak "eğitim bilimci, eğitimci" demektir. Yani pedagog çocuk eğitimcisidir, çocuk psikologu veya çocuk psikolojisi uzmanı değildir. Ülkemizde 1982 yılında çıkarılan bir yasayla pedagoji bölümü kapandı, bunun yerine devlet Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik mezunlarını pedagog olarak atamaya başladı. Bir pedagog çocuklara eğitim verebilir, ailelere çocuk eğitimi konusunda danışmanlık yapabilir ama çocukları tedavi edemez. Çocukların psikolojik sorunlarını tedavi etmek, çocuk psikologunun veya çocuk psikiyatristinin görevidir.

Çocuk Psikolojisi Uzmanı veya Çocuk Psikologu Nasıl Olunur?

Üniversitelerin, Psikoloji veya Psikolojik Danışmanlık & Rehberlik (PDR) bölümlerinden mezun olan uzmanlar psikoloji alanında yüksek lisans yaparak, çocuk psikolojisi alanında eğitimler alarak ve sadece çocuklarla çalışarak kendilerini geliştirmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…