Ve elde var sıfır!

Dedesinin iyiligini anlatmaya cabalama asla..
Seni gormek istedim, o yuzden geldim dersin, konuyu acarsa da kısaca izah edip kapatirsin.. Ustune dusup yalvarirsan seni o eve dondurene kadar durmaz..
Gitmeyecem,eğer gidersem sacmalarim zaten biliyor huyumu ondan böyle davranıyor. Bir önceki bosanmamda böyle davrandığı için barışmistim ama şimdi asla.

Sağol valla psikolog ne onu bile unutacak seviyeye geldim,evlatla imtihan zor. Ama yaşıyor ve mutlu bunu biliyorum.kendimi bırakmam bu kadar hirpalamam saçma. Yarın yeni bir gün,oğlumun artık benimle oynamasına müsaade etmeyecem.Dediginiz gibi net olup,kararının ardından duracam.

Gitmeyecem,eğer gidersem sacmalarim zaten biliyor huyumu ondan böyle davranıyor. Bir önceki bosanmamda böyle davrandığı için barışmistim ama şimdi asla.
Iste bak, zaafini biliyor ve ordan yaklasiyor, cocuklar cok uyanik gercekten.. Sana boyun egdirmesine izin verirsen asla bas edemezsin Allah korusun.. Sogukkanli ve cool durmaya calis biraz, duramasan da ona oyle goster.. Senin pesinden kosacagini bildigi icin bu kadar cosuyor bu cocuk..

hayırlısı arkadaşım
umarım Allah gönlüne göre verir hayırlısıyla
ama lütfen bizi haberdar et

Annesiniz içiniz yanıyor anlıyorum ama keşke ağlasa bile babasını çağırmasaydınız. Artık çocuk her ağladığında babasının geleceğinden ,istediği her şeyin yapılacağından emin olacak ve bunu sürekli kullanacak.

Aynen biraz suratı düşse yapmadığım sebeklik kalmazdı,onun üzülmesine dayanamayacigimi biliyor. Giderken beni goremeyeceksin,görmek istersen gelmek zorundasın diyerek gitti. Babası net uzulsede agglasa zirlasada olmaz dedi şey olmazdı. Ondan çekinir ama ben sanki kankasi,arkadaşıyım eski eş olacak uyuz ben olurum bir şey olur bu çocuk seni dinlemez,onune gecemezsin yapma derdi,hakliymis yiğidim : ((

O zaman ne olur bu kez ayni hataya dusme arkadasim.. Gitme pesinden bi afallasin, seni kararli gorsun ve sınırlarını zorlamasin.. Yoksa inan bas edemezsin.. Allah korusun..
Beni gormek istiyorsan geleceksin de ne demek, ne buyuk bi laf bu? Okuluna gitme yarin.. Acilen bi psikolog bulup oraya git, biraz bi sessiz kal bi kac gun..

Yok normalde de ara ara ağladığı olurdu,ama bugün farklıydı bir şey olacak diye korktum kötüydü sakinlesemedi aradık : ((

Mantıklı olan bu bencede,Gitmeyecem dayanacam ama Gitmeyecem. Artık yeter,8 yaşında beni alt etmeye çalışıyor gelecek nasıl olsa zaten,inşallah.Of çok zor valla ben bu kadar aglamadim hiç

Mantıklı olan bu bencede,Gitmeyecem dayanacam ama Gitmeyecem. Artık yeter,8 yaşında beni alt etmeye çalışıyor gelecek nasıl olsa zaten,inşallah.Of çok zor valla ben bu kadar aglamadim hiç
Canim benim, üzülmen cok normal ama kendini harap etme ne olur..
Senin duygusal yönünü kullanmasina izin verme, evlat o, haddini bilmek zorunda..
Hem o eski esin zaten sorunlu biri degil miydi? Eninde sonunda cocuk da bikacak, kacacak, goreceksin.. Ailenize huzur vermeyen adam cocuga mi huzur verecek?

valla senin konunu okuyana kadar
saçma sapan bir sebepten üzgündüm, düşünüp duruyordum
aklım başıma geldi resmen
Allah sağlık versin, bir de vicdanlı insanlarla karşılaştırsın, gerisi boş
Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Sorunlu evet ama evladımı yanında tutarak zafer kaznmiscasina zevk aliyor. İyice bağlayacak kendine ve oğlum onda kalacak. Evlat haddini bilecek ama kendinden mahrum bırakacak. Ama gitmem taş başarım yiregime artık o eve o adama dönmem. Gelirse buraya mutlu olurum ama gelmezse yapacak bir şeyim yok.

kalamaz orada
eninde sonunda bir patlak verir bir yerden
vermese de
hiçbir çocuk
annesiz duramaz bence
böyle düşünüp kendini harap etme

ama evet, güçlü durmaya, seni yönlendirmesine izin vermemeye mecbursun

Cocuk sana gelecek Allah in izniyle..
Rahatla biraz, dua et.. Allah a guven..
Kafanda felaket senaryolari yazma simdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…