- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
aynen.Yaptım internette de net olunmali,yaziyor. Yarın gidip kararından donmeyecegimi,onun nerde kalmak istediğini nasıl mutlu olacaksa öyle olmasını istediğini soyleyecem.
Allah razı olsun babandan,normal olan bu ama,öyle şeyler duyuyoruz ki,insanın böyle babaların ellerini öpesi geliyor,inşallah yavruna kavuşursun çabucak.Yarın erken kalkıp işine gidecek,ama uyumuyor gelip gidip bakıp gidiyor,ağla içinde kalmasın haatalanirsin diyor. Ben senin mutsuz olmana dayanamıyorum diye sarıldı ağladı. Sana vuran elleri kırılsın,vurmsaydi çocuk bu halde olmayacaktı bende istemem böyle olsun ama gitme kızım,o çocuk anlayacak,görecek sana koşarak gelecek sabret evladın için hayatını karartma dedi. Ama işte yüreğime söz geçmiyor.
Kızlar oğlum iki gündür babasindaydi,akşam geldi. Gelir gelmez ağlamaya başladı ben burayı istemiyorum sevmiyorum,ne olur evimize gidelim dedi,dinlemedi,susmadi,. Ne yaptıysam asla ikna olmadı,ağlamaya başladım babam geldi o ikna etmeye çalıştı benden onu isteme başka ne istersen yapayım kuzum dedi,oğlum duymadi.
Babam artık yapacak bir şey kalmayıp oğlum artık ağlamaktan bir hal olunca benim eşim olacak ... Aradı. 'x gel bir konusalim' dedi. Geldi,babam dedi gel oturalım bir konusalim,o dedi ki 'ben bu eve ayak basmam'sen bilirsin dedi babam,ama çocuk kötü yarın okulu var,migreni var dayanamadım aradım dedi. Oğlum o sırada bana seni istemiyorum,babamla mutluyum deyip duruyor. Sonra döndü ogla babası 'benimle mı kalmak istiyorsun babam'dedi. Oğlumda evet gidelim dedi ve gitti. Yapacak hiç bir sey yok,oglum,canımın içi gitti. Dayanamıyorum iyi sinaniyorum,iyi değilim. Niye yazdım bilmiyorum ama artık caresizim. Elimden gelen,yüzü gülsün mutlu olsun diye herşeyi yaptım,oradayken babasından korkardi,şimdi baba delisi oldu. Beni sucluyor oğlum,bu yaşananlardan sebep. Dua edin bana lütfen.
Zor falan değil. Çocuk bırakin tadını çıkarsın. Sen haftasonlari al, babasına ver hafta içi orada kalsın. Ne kadar durmak isterse nasıl tadını çıkarmak isterse çıkarsın. 8 yaş küçük değil seni özleyince aynen orada da tutturur sana gelir.Babasının ortamı,nasil. Şimdi ben yokum diye oğlumun üzerine titriyormus,çocuk buna hasret zaten babam beni seviyor diye hoşuna gidiyor. Sinema gezme tozma yapmazlardı benle evliyken şimdi çocuğa aşırı bağlandı,oğlumda fırsatı kaçırmıştır,nasıl olsa annesi onu her şart koşulda seviyor. Ama çok zor.
Çok üzüldüm , bence 15 güne kalmaz koşa koşa döner yanınıza... Benim bu siteyi keşfetme ve üye olma nedenim bu korkulardı. Henüz boşanmamışsınız siz sanırım son kozlarını oynuyor baba olacak insan müsveddesi ... Nasıl insan bunlar anlamıyorum ben ya , benim p.... en son çocukla temasında ki benim oğlum 4 yaşında ne dediyse akşam çocuk çok ağladı , babadan ayrılmak istemedi , af edemez misiniz birbirinizi !!! dedi ... 4 yaşında ya 4 yaşında.... Çok net hayır oğlum dedim çok istiyorsan baba ile gidebilirsin. Çantasını , ayakkabısını , montunu aldım elime hadi dedim .... Gitmek istemiyorum burası benim evim dedi ... Yaklaşık 1 aydır gene kayıp baba.... İnsan evladına nasıl bunu yapar anlamıyorum. Kafanızı dağıtın biraz , dışarı çıkın , kitap okuyun , sahile inin eminim kısa sürede oğlunuz gelip sizden özür dileyecektir.Oğlumu aldım bugün yine aynı şeyleri söyledi,beni istemiyor,sevmiyormus. Babasına gitmediğim sürece buraya gelmeyecekmiş. Sen bilirsin dedim,nerede mutlu olacaksan orada kal dedim ama babanla barismam artık mümkün değil ben kararımı verdim dedim. O zaman bende kararımı verdim orada kalmak istiyorum,sende bunu kabul et dedi. Tamam dedim bıraktım babasina. Artık daha iyiyim. Bir üye demiş sinema aktivite demiş,evde olduğumuz çok nadirdir zaten. Benle bunları yapmaya zaten alışkın,ama babasından yeni yeni ilgi alaka görünce baba daha cazip gelmeye basladi. Ben çarpım tablosunu ezberlemisini,ödevlerini zamanında yapmasını ve temizliğine dikkat etmesini istedikce burada kurallar var diye işlemiş kafasina,evladım benim her zaman evladım. Birazda orda kalsın,çarpım tablosunu vs ordada ezberlemek zorunda zira,ben elimden geleni yaptım artık kendisi bilir. Ama barışma gibi birşey söz konusu dahi olamaz.
İşte ben oğlum ilk gidecem dediğinde ağlayıp sizlamasaydim bunlari yapamazdı bana,sizin gibi yapmak vardı iste.Artik takmıyorum kafama vicdanın rahat annelik adına herşeyi yaptım mutlu olsun diye cabaladim geri kalanı ona kalmış.İnsan değiller bunlar,küçücük çocuğun aklıma giren psikolojiye oynayan insan olamaz.O çocuğun yarını bangır bangır geliyor beni asla dinlemiyor,evladım üzerine hukmum yok vebalı onun uzerine..Çok üzüldüm , bence 15 güne kalmaz koşa koşa döner yanınıza... Benim bu siteyi keşfetme ve üye olma nedenim bu korkulardı. Henüz boşanmamışsınız siz sanırım son kozlarını oynuyor baba olacak insan müsveddesi ... Nasıl insan bunlar anlamıyorum ben ya , benim p.... en son çocukla temasında ki benim oğlum 4 yaşında ne dediyse akşam çocuk çok ağladı , babadan ayrılmak istemedi , af edemez misiniz birbirinizi !!! dedi ... 4 yaşında ya 4 yaşında.... Çok net hayır oğlum dedim çok istiyorsan baba ile gidebilirsin. Çantasını , ayakkabısını , montunu aldım elime hadi dedim .... Gitmek istemiyorum burası benim evim dedi ... Yaklaşık 1 aydır gene kayıp baba.... İnsan evladına nasıl bunu yapar anlamıyorum. Kafanızı dağıtın biraz , dışarı çıkın , kitap okuyun , sahile inin eminim kısa sürede oğlunuz gelip sizden özür dileyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?