VE HAZİN SON.

Herseyi unutup evrene saldigin gun evren gerekeni yapacaktir ama senin biraktigin gun. Iplerini birak. Onune bak. Takip etme. Unut. Enerjini ona gonderiyorsun cunku.

İnşallah mutlu olamazlar. Umarım bir gün zafer benim olur.

Herseyi unutup evrene saldigin gun evren gerekeni yapacaktir ama senin biraktigin gun. Iplerini birak. Onune bak. Takip etme. Unut. Enerjini ona gonderiyorsun cunku.
Takıp meselesi en berbati. Sürekli elimde bakıyorum ve karşılıklı oturuyoruz hep görüyorum . Yanında hep bir olduğun kişi karşına geçiyor iki kişiye bir kişi oluyorsun ya en kötüsü bu

Takıp meselesi en berbati. Sürekli elimde bakıyorum ve karşılıklı oturuyoruz hep görüyorum . Yanında hep bir olduğun kişi karşına geçiyor iki kişiye bir kişi oluyorsun ya en kötüsü bu
Bir sekilde hayatindan tamamen cikarmalisin. Yoksa sen de huzur bulamayacaksin.
Akdatilan herkesin yasadiklari bunlar. Normal hissettiklerin. Bir aure sonra ofke ve kizginlik kirginliga birakiyor yerini. Sonra da yoluna devam etmen gerektigini dusunup onune bakiyorsun. Bunu ne kadar cabuk yapabilirsen o kadar cabuk huzura kavusursun. Tek yolu da her yerden onu engelleyip gorusmemek. Ve kendini sevmek. Merak etme aldigi negatif yukler bir gun ona gerekeni yapar ama suan senin uzerindeki o ofke kizginlik gibi yukleri atmalisin. Topraklanman gerekir. Olaylarin kontrolunu elinde tutmak yerine (takip etmek gibi)kendini akisa birakmalisin. Bazen bitmesinde hayir vardir. Bu da o durumlardan birisi. Sukret. Iyi ki bitmis de ve evrene birak. Sen yoluna devam et. Arkana bakmadan. Merak etme bir gun tam da unuttugunda haberi gelir sana.

Çok güzel yazmışsın pazartesi gidicem Antep'e uzaklasicam

Nesi hazin son bence mutlu son bu. Yerinizde olsam zil takıp oynardım böyle karakter yoksunu birisi hayatımdan kendiliğinden çıkıp gittiği için. Arkada bırakın geçti gitti, hayatınızdaki rolü bu kadarmış,salın gitsin.

umarım acın çabuk geçer. dönme sakın bir daha ona

Erkekler profesyonel yalanci.
Tek bildigin erkeklerin agzindan cikan yeminlere asla inanmamak gerektigi.

Erkekler profesyonel yalanci.
Tek bildigin erkeklerin agzindan cikan yeminlere asla inanmamak gerektigi.
Okadar doğru ki ben senin yaşadığın şeyleri evli iken yaşadım aynı yeminler aynı vaatler ona gitmesi gerektiğinde de hep bir bahanesi vardı ama haklısın kolay kabul edilmiyor ben hala atlatamadım malesef umarım sen daha kolay atlatırsın

ayrıldığın kişi ile bu şekilde görüşmenin manası ne ki? adam sıkıntıdan bi yandan seni tutmuş kenarda, yoluna devam etmiş. sen de öyle yap bundan sonra.

ayrıldığın kişi ile bu şekilde görüşmenin manası ne ki? adam sıkıntıdan bi yandan seni tutmuş kenarda, yoluna devam etmiş. sen de öyle yap bundan sonra.
Dukkani evimin karşısında şuan orada çık dışarı deyip iki çift laf söyleyip yüzüne tukursemmi yüreğimin ateşi belki öyle söner

Dükkanı evimin karşısında şuan orada. Gidip iki çift laf söyleyip yüzüne tukursemmi içimin ateşi bir nebze soner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…