- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
- Konu Sahibi elizanelizan
-
İnanın hiç inanasım gelmedi gerekçelerine. Durumu kurtarmaya çalışıyor gibi hissettim. Ailesiyle size gelmeden, iş ciddiye binmeden biraz daha izleyin bu kişiyi, emin olursanız o zaman görüşmeye gelsinler. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
kestırıp atmalı mıyım yoksa dedıgın gıbı ızlemelı mıyım bılemedım...:18:
amin ecmain inşallah cnm...
Size danışmak istediğim kısım şu; kendisine direkt olarak ayrılmak istediğimi ve gerekcelerını mı soylesem, yoksa soguk davradıgımı anlayıp kendılıgınden mı ayrılık durumuna gelse olay..? Ben normalde uzatmadan, dallandırıp budaklandırmadan dırek soyleme taraftaryım ama bılıyorum kı sozler verecek yemınler edecek davranıslarının tekrarlanmayacagına, benı ıkna etmeye calısacak. Ama Bununla ugrasacak ruh halıne sahıp degılım suan
Tavsiyelerinize oldukça muhtacım şu dönemde ..
O ise edepsizliğini şeytana yukluyor, yapma Allah askına bu kotulugu kendne lutfen, hem ne cesaret ne munassebet k senı denıyormusmus! kendını hangı makamda goruyorda deniyor? edebe mugayyer bır soz soyledıgınde senı ıncıtebılecegını dusunmeden nasıl futursuzca laflar edebılıyor o senın neyın kı onun cinsel fantazılerını bılmem neylerını tatmın etmeyı ogreneceksın tovbe Ya Rabbim...
Annende tuhaf dusuuyor, adam ılk culesınde soylemıs zaten seytana uydum vs dıye, sonrada yok denedım fılan dıye kıvırmaya calısmıs annen de kafanı karsıtırmasın
ben seni cok ıyı anlıyorum ıcınde bulundugun ortamıda tartabılıyorum, sana abla tavsıyesi lütfen lutfen kendıne bu kotulugu yapma bır dahada gorusmemek uzre ayrıl ondan, evlenecek caga gelmıs ama daha arasında mahremıyet bagı olmayan tertemız bırısıne edepsızlık etmemeyı ogrnenmemısler ılım tahsıl etmesınler dıyecegım agır kacacak, daha acık yazacagımda oyle naif guzel yazmıssınkı senı uzemk ıstemıyorum
Seni üzen biriyle görüşmeye devam etmemelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?