Gebeliğe Hazırlık Ve yine yeniden regl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatli Limon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
1.421
1.133
83
Zübde-i alemsin sen 💫
Bir buçuk senelik evlilik.. arada yaşanan bir kürtaj... Her ay beklenen BELKİ'ler...Onlarca öğrencinin olması onlara kızım oğlum demen ama senin hala bi anne olamaman..yazılacak o kadar çok şey var ki . Rabbim ferahlık versin hepimize.
Bir gün bu yazımın altına ben de bir anne adayıyım artık demek için kendime bir not ...

İnşallah en yakın zamanda sağlıkla nasip eder Rabbim. Umudunu sakın ola yitirme. Ben çok karamsardım ama hiç duamı esirgemedim her an dua ediyordum sürekli, Rabbim nasip etti, sana da en yakın zamanda inşallah

İyiki dualarımız var rabbim hepimizin gönlüne ferahlık genişlik nasip etsin inşallah bir gün bizde anneyiz diyeceğimiz günler yakındır

İnşallah en yakın zamanda sağlıkla nasip eder Rabbim. Umudunu sakın ola yitirme. Ben çok karamsardım ama hiç duamı esirgemedim her an dua ediyordum sürekli, Rabbim nasip etti, sana da en yakın zamanda inşallah
Tek dalımız dualar zaten . Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…