Evet, eşim biraz sorumsuz bir insan, evlenmeden önce de böyleydi. Yine de hatta ettim evlendim demiyorum, çünkü hayat bunu gerektirmiş ki olmuş. Şimdi de ayrılmamızı gerektiriyorsa yapacak çok da fazla bir şey yok. Ben onun üstüne hiç düşmemeye karar verdim, hiç arayıp sormayacağım, gelip kalan eşyalarını toplayacağını söylemişti, gelsin toplasın, evde bile olmam belki o burdayken. Zaten çekip gittiği günden beri (iki gün oldu) ne aradı ne mesaj attı, ben de aramıyorum kesinlikle. Ailesiyle de konuşacak, ama bir şey değişeceğini sanmıyorum, ben ailemle konuştum bu arada, zaten annem vefat etti, bir tek babam var, o da geldi şimdi evde benimle kalıyor. Şanslıyım ki, babam benim yanımda şu an ve çok destek veriyor, buna şükrediyorum. Eşimle durumumuzu düşünmemeye çalışıyorum, resmi işlemlere bir-iki ay başlamayız diye konuşmuştuk eşimle, yılbaşına doğru bir gelişme yoksa başlatırız, sonra da taşınırım bu evden babamla kalırım. Gelecek belirsiz benim için şu an ama az çok planlarımı yapmaya çalışıyorum. Önüme bakmak istiyorum. Çok üzgünüm, kahroluyorum, ağlıyorum ama öte yandan içimde bir huzur var çünkü 15 aylık evlilikte neredeyse her gün ağladım, 15 ay bunu çekmek bir insanla sürekli uğraşmak da kolay değildi. Şimdi en azından netlik kazanmaya başladı, en azından artık o beni daha fazla üzüp kalbimi kıramayacak. Eşimin geri dönmek isteyeceğini ben de sanmıyorum ama sevmediğine de inanmıyorum. Bence şu an o evliliği taşıyamıyor, resmen hayal aleminde, etrafında hep genç bekar arkadaşları var, son zamanlarda onlara çok kaptırmıştı. Şu an ona gezip tozmak hatta belki çapkınlık yapmak bile cazip gözüküyor olabilir. Bence aylarca böyle yaşayacak, şu an onun üzüldüğünü umursadığını bile sanmıyorum, kurtuldum diyor olabilir. Ama dediğim gibi ben sevmediğine inanmıyorum o kadar kolay olduğunu sanmıyorum, bekarlık günlerini özlemişti bana hep çok kısıtlandığını söylüyordu- ki ben hiç kısıtlamadım, geceleri dışarı çıkmak istediğinde arkadaşlarını çağırmak istediğinde hiçbir zaman hayır gidemezsin yapamazsın demedim. Ama o beni sevdiğini ama hapiste hissettiğini söylüyordu. Madem öyle hevesini alsın, ben onun hayatından çekileceğim ama aylar sonra ona dank edeceğini, hatta boşandıktan aylar sonra onun çok acı çekip dönmek isteyeceğini düşünüyorum. O zaman da köprünün altından çok sular akmış olacak ama farkında değil henüz. Ben bunları düşünüyorum.
Az önce 2 günün ardından ilk defa aradı, açmadım. Önemli bir şey söyleyeceğini özür dileyeceğini filan sanmıyorum. Yüzsüzlüğünden arıyor. Giderken bile ağlayacağımdan yıkılacağımdan o kadar emindi ki, "ben gidene kadar ağlama sonra ne yapacaksan yap" demişti, çok kötüyüm ayakta duramıyorum dediğimde bana, "ne yapabilirim yani, olgun ol biraz" demişti! Bunların üstüne aramasının tek nedeni kendime birşey yapmış olduğumu düşünmesi, vicdanını rahatlatmak istiyor. Ama onunla konuşmayacağım.
Az önce 2 günün ardından ilk defa aradı, açmadım. Önemli bir şey söyleyeceğini özür dileyeceğini filan sanmıyorum. Yüzsüzlüğünden arıyor. Giderken bile ağlayacağımdan yıkılacağımdan o kadar emindi ki, "ben gidene kadar ağlama sonra ne yapacaksan yap" demişti, çok kötüyüm ayakta duramıyorum dediğimde bana, "ne yapabilirim yani, olgun ol biraz" demişti! Bunların üstüne aramasının tek nedeni kendime birşey yapmış olduğumu düşünmesi, vicdanını rahatlatmak istiyor. Ama onunla konuşmayacağım.
hepsi hepsi hepsi bahane.kesinlikle eşin başkasına aşık.çok net yazdım kusura bakma.gör bak bı gun gelıp yazıcaksın buraya hayatında başkası varmış diye.hiç kimse hele ki bir erkek hayatında başka bır kadın yoksa bu kadar kolay ve bu kadar çabuk çekıp gitmez.
canim benim,
konularini takip ediyorum, hatta ilk konunda iki üc muabbetimiz olmustu
mesajlarindan sana o kdr isindim ki, kullandigin cümleler, olgunlugun, anlayisin, iyi niyetin...
o yüzden bu konuyu görünce cok ama cok üzüldüm,
durumun bu noktaya gelecegini hic tahmin etmezdim.
seninde ifade ettigin gibi ben kocanin evliligi kaldiramadigini düsünüyorum...
sorumsuz adamin tekiymis, vicdansiz, kalpsiz...
ALLAH yardimcin olsun tatlisim :teselli:
canım bırak bu adamı düşünmeyi bence.ne oluyorsa biz kadınlara oluyor hep ama artık değiştirmeliyiz bunu.bence senin üzülmeni,göz yaşı dökmeni kesinlikle hakedecek bir insan değil.onu ne kadar cok sevdigini çok belli etmişsin bence biraz güçlü ol canm lütfen.umrunda degilmiş gibi davran ve davrandığın gibide yapmaya çalış.bence kurtulduğuna şükretmelisin herşeyde bi hayır vardır.bugün seni yalnız bırakan bi adamdan hiçbir yol olmaz ne kendine olur ne sana.güçlü ol,üzülme canım ve seni aradığında artık onunla konuşmaktan rahatsız olduğunu hissettirmeye calış.pazar günü eşyalarını almaya geldigindede evde olma bence karşısında ağlarsın falan sonra kendini birşey zanneder iyice.
bosver gıtsın sımdılık havasını alır gelır merak etme ...benım dustugum hataya dusup yalvarma bak gor nasıl gerı gelcek....sebepsız gıdısının mutlaka donusu olur.he gonlunu baskasına kaptırdıysa bılemem ama ole bısey olsa bıle gerı gelır ama senı bulurmu bıraktıgı yerde bılemem...bosver arkadasım hayat bu gıdene gulegule demeyı bılemk lazımmm.her ne kadar esımızde olsa zorla tutamayız demı. buna hakkımız oldugunuda dusunmuyorum acıkcası..sen ısıne bak o bı havasını alsın gelsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?