Ve yolun sonu... Boşanıyorum...

evet canım haklısın çok zor bir durum rabbim yardımcın olsun ama dediğin gibi birgün dönüp gelecek mutlaka çünkü özlem duyduğu bekarlık hayatının kendine bişey katmadığını anlayacak her evlilikte olur ya problemler eşin aile sorumluluğunu kaldıramamış buda onu sıkmış bence bende seni sevmediğine inanmıyorum çok pişman olacak çokkkkkkkkkk ama sakın sen açma davayı ayrılmak isteyen kendiyse bırak o açsın açsında görsün gününü seni kaybetmeyi çok ağır ödeyecek ama inşallah düzelirsiniz ya rabbim yardımcın olsun canım kafana takma canını sıkıpta dertlere kalma sakın...:Saruboceq:

canım çok mantıklı ve güçlüsün.bütün düşüncelerine katılıyorum. o şu anda durumunun farkında değil ama sorumluluk almak istemiyorum gerekçesiyle dönmek istediği bekar arkadaşları onu biryere kadar mutlu edecek.daha sonra herkes evine yuvasına kapandığında yalnızlığını anladığında hatasının farkına varacak. o bekar arkadaşları biyerde onun sonu oldu bencede.sen seni haketmeyen bu adam için üzülürsen asıl hata etmiş olursun çünkü hata yapanda sonucuna katlanacak olanda asıl o olacak.şimdi kaçtığı evlilik o bekar arkadaşlarının eminimki hayalidir.bu sorumsuzlar hep şikayet ederler ama huzuru da sıcaklığı da evlendikleri insanda bulurlar çünkü.

Evet en son yazdiginda oldugu gibi, suan ona anlattigin seyler cazip geldigi icin oda kurtuldum diyordur ama inan bir sure sonra onada dank edecek. Inan bana, buna kesinlikle inaniyorum seven bir insan degil 2 ayda, 12 ayda bile evlilik yasanmis birde UNU-TA-MAZ! Ayrilan ciftlerin bile eski mutluluklarina donmesi icin 5 yil sure veriyor psikologlar :)
Kesinlikle geri donecek, ama sen onu ARAMAZSAN. Ararsan herzaman ayrilik kararinin iyi bir karar oldugunu hissedecek ve dahada cok soguyacak.

Mutlaka gelecektir ondan eminimde, sen onu geri kabul edermisin ondan supheliyim?
Sende sevdigin icin buyuk bir ihtimalle kabul edersin gibi bir his var icimde..

Kesinlikle aramayı düşünmüyorum zaten, madem nefes almak istiyor alsın, istediğini yapsın, şu an tek çare beklemek ve zamana bırakmak. O ararsa da eskisi gibi davranmayacağım ona karşı. Geri dönerse ben kabul eder miyim bunu konuşmak için çok erken çünkü ben onun yakın zamanda pişman olup dönmek isteyeceğini sanmıyorum. Ancak aylar hatta belki 1-2 yıl sonunda o anlayacak bazı şeyleri diye tahmin ediyorum. O kadar zaman geçtikten sonra da ben ne hissederim bunu şimdiden bilemem. Şu an onu hala çok seviyorum ama bir söz vardır çok severim, benim durumumda olan diğer arkadaşlar da belki bu lafı düşünebilirler: ."Gerekli olduğunda burada değildi. Burada olduğunda gerekli değildi, burada değildi ya, gitmiş de değildi..."

Son düzenleme:
evlilik eşini biraz kasmış..o yüzden ,özgürlüğüne kavuşma aşaması ona cazip geliyor olabilir..
bir süre ayrı kalmanız ,düşünmenize yardımcı olur..

Az önce 2 günün ardından ilk defa aradı, açmadım. Önemli bir şey söyleyeceğini özür dileyeceğini filan sanmıyorum. Yüzsüzlüğünden arıyor. Giderken bile ağlayacağımdan yıkılacağımdan o kadar emindi ki, "ben gidene kadar ağlama sonra ne yapacaksan yap" demişti, çok kötüyüm ayakta duramıyorum dediğimde bana, "ne yapabilirim yani, olgun ol biraz" demişti! Bunların üstüne aramasının tek nedeni kendime birşey yapmış olduğumu düşünmesi, vicdanını rahatlatmak istiyor. Ama onunla konuşmayacağım.

durumunu kontrol ediyor kendince.yada vicdanını rahatlatacak.ben artık aramışya bide geri döner diye düşünüyorum

Öncelikle eğer seni sevmediğini söylediyse bir daha başka bir şans verme.
Kendi kadınlık gururunu ayakta tut ve başını eğme.
En azından ben olsam böyle yapardım.
Bu hayatta herşeyin olacağına inanırım.Çok büyük aşklar bir anda bitebilir,çok büyük nefretler bir anda büyük aşka dönüşebilir.
Herkes birbiriyle uğraşır olmuş.Kimse karşısındakinin mutluluğunu istemiyor.
Madem seni taşıyamıyor,madem sevmiyor paşa gönlü bilir.
Sana adam mı yok,Ona kadın mı yok?
Kaybedince değerini anladığı zaman geri döndüğünde onun yüzüne bakmamakta en büyük cevap olur ona.
Belki katı düşünüyorum ama kadın olarak gururunuzu ayaklar altına almayın derim ben.
Bu evlilikse evliliğin yükünü erkek yüklenmek zorunda kadın değil.
Hayırlısı olsun adınıza inşallah :1rolleyes:

Senin ayakta kalip kalamayacagina bakmis
heralde ,sen akli basinda ne yaptigini bilen
bir kadinsin yazdiklarindan belli...

hepsi hepsi hepsi bahane.kesinlikle eşin başkasına aşık.çok net yazdım kusura bakma.gör bak bı gun gelıp yazıcaksın buraya hayatında başkası varmış diye.hiç kimse hele ki bir erkek hayatında başka bır kadın yoksa bu kadar kolay ve bu kadar çabuk çekıp gitmez.

canim benim,
konularini takip ediyorum, hatta ilk konunda iki üc muabbetimiz olmustu
mesajlarindan sana o kdr isindim ki, kullandigin cümleler, olgunlugun, anlayisin, iyi niyetin...
o yüzden bu konuyu görünce cok ama cok üzüldüm,
durumun bu noktaya gelecegini hic tahmin etmezdim.

seninde ifade ettigin gibi ben kocanin evliligi kaldiramadigini düsünüyorum...
sorumsuz adamin tekiymis, vicdansiz, kalpsiz...

ALLAH yardimcin olsun tatlisim :teselli:

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Eşim az önce tekrar aradı, açtım ben de, bir de bana utanmadan "ne yapıyorsun ne oldu aramadın" dedi! Ben tepki vermedim normal konuştum, nasıl olduğumu merak etmişmiş, iyimiymişim onu sormak istemiş, pazar günü eşyalarını almaya gelecekmiş. Ben de tamam dedim çok kısa konuştuk zaten hoşçakal dedik kapattım telefonu. Hayal kırıklığına uğramadım çünkü beklediğim zaten buydu. Başka birisi olma konusunda da bilmiyorum arkadaşlar inanmıyorum ama bazen şüpheleniyorum, sorduğumda yemin ediyor öyle bir şey olmadığını söylüyor. Ben de onun tüm e-mail, facebook şifrelerini biliyorum, eğer başka biri olsaydı hiç mi yazışma olmazdı? Bir de bu adam son 2 aya kadar evden işe işten eve bir insandı, son 2 aydır sabaha kadar arkadaşlarıyla dışarıda oluyordu ama dışarıdayken beni hep arardı yanında hep arkadaşlarının konuşmalarını duyardım. Hangi arada başka birine aşık oldu ya da ilişkisi var anlamıyorum. Ama yine de şüpheleniyorum bazen dediğim gibi.

canım bırak bu adamı düşünmeyi bence.ne oluyorsa biz kadınlara oluyor hep ama artık değiştirmeliyiz bunu.bence senin üzülmeni,göz yaşı dökmeni kesinlikle hakedecek bir insan değil.onu ne kadar cok sevdigini çok belli etmişsin bence biraz güçlü ol canm lütfen.umrunda degilmiş gibi davran ve davrandığın gibide yapmaya çalış.bence kurtulduğuna şükretmelisin herşeyde bi hayır vardır.bugün seni yalnız bırakan bi adamdan hiçbir yol olmaz ne kendine olur ne sana.güçlü ol,üzülme canım ve seni aradığında artık onunla konuşmaktan rahatsız olduğunu hissettirmeye calış.pazar günü eşyalarını almaya geldigindede evde olma bence karşısında ağlarsın falan sonra kendini birşey zanneder iyice.

seni üzmek istemem ama kesinlikle katılıyorum.bir adam başkası olmadan kolay kolay karısından vazgeçmez.hatta bazıları 2 sini bir arada götürmeye çalışır.üzülme lütfen böyle bişey yaptıysa en hayırlısı boşanmaktır.ve onun için sakın ağlama seni bir kalemde silen bu adamı sende hayatından çıkart.zor olacak ama yapabilirsin.
kadınlar erkeklerden çok daha güçlüdürler.unutma eğer başka biri varsa mutlu olamayacak ve seni daha çok arar.

bosver gıtsın sımdılık havasını alır gelır merak etme ...benım dustugum hataya dusup yalvarma bak gor nasıl gerı gelcek....sebepsız gıdısının mutlaka donusu olur.he gonlunu baskasına kaptırdıysa bılemem ama ole bısey olsa bıle gerı gelır ama senı bulurmu bıraktıgı yerde bılemem...bosver arkadasım hayat bu gıdene gulegule demeyı bılemk lazımmm.her ne kadar esımızde olsa zorla tutamayız demı. buna hakkımız oldugunuda dusunmuyorum acıkcası..sen ısıne bak o bı havasını alsın gelsın:)

ThirtyFour, samimiyetin için çok teşekkür ederim, ben de güçlü olmaya çalışıyorum şu anda, her acının insanı olgunlaştırdığına inanıyorum. Ne diyeyim, bu da böyle acı bir tecrübe oldu benim için... Bunu atlatmak için elimden geleni yapacağım, bunu yaparken de burada hepinizin bana destek olması, dostluğunuz beni çok mutlu ediyor ve güç veriyor.

Evde olmamaya çalışacağım, gelsin alsın eşyasını gitsin. Benim ona ağladığım yalvardığım da oldu, haketmiyormuş, kıymet bilmiyormuş, bu noktadan sonra kendi yolumu onsuz çizmeye çalışacağım ve onsuz da yapabildiğimi ona göstermek istiyorum. Benim onu unuttuğumu, her şeye rağmen gülüp mutlu olduğumu görsün istiyorum. Senin de yazdığın gibi benim sevgim ilgim onu şımarttı. Onu aldım göklere çıkarttım, ama günü gelecek o en tepelerden düştüğünde ben yanında olmayacağım.

Ben de geri döneceğini düşünüyorum ama bu çok zaman sonra olacak, çünkü senin de dediğin gibi uzun süre onun havasını alması gerek. Zaman geçmeden hatasını anlayacağını sanmam. Başka biri varsa da mutlu olabileceğini düşünmüyorum. Dönmezse de güle güle demek gerektiğine katılıyorum, çünkü beni bu kadar üzen gururumu kırarak çekip giden bir insan için sürekli acaba dönecek mi diye umut ederek yaşarsam bir anlamı yok. İstesem de zorla tutamam zaten, yalvarsam da ölsem de onun dönmeyeceğini biliyorum şu anda,çok da kararlı gözüküyor. Beni ne kadar uzun süre görmezse, mahrum kalırsa öyle daha iyi. Herşeyin hayırlısı sonuçta...

Konuya daha net hakim olmak için önceki konularınızıda okudum.
Aniden diyorsunuzda,birdenbire olmamış ki bu durum,
adam açık açık sinyallerini vermiş.
vardır böyle tipler,yoğun ve hızlı geçen yıllardan sonra,
durulmak adına sakin ve geçmişi kendisini rahatsız etmiycek kişilerle,
bir limana demir atmak isterler.
Ama kendilerini tanıdıkları için,sizin için ebediyen olan durum,
onlar için ''bir de böyle deneyim,olursa olur''durumudur.
Muhakkak ki değer verip aşık olmuştur.
Ancak sevgi konusunda o kadar iyimser değilim.
Yani evliliklerde aşk illa ki biter ama herşeyden önce insan olarak
sevdiğiniz birine hayatını alt üst edip çekip gitme saygısızlığında bulunmazsınız.
Konulara baktımda o zaten bu evlilikte kısmen varmış,
O'nun kırıp döktüklerini toplamakla,onarmakla geçmiş evliliğiniz.
tamam evlilik fedakarlıktır ama 1 sene gibi henüz çok yeni bir evlilikte,
eşine beklediği ilgiyi göstermeyen,en ufak bir sarsıntıda gemileri yakıp kaçabilen,
ve bunu çok normal bir durummuş gibi yaşayan birine inanın ihtiyacınız yok...
ben gurur duydum güçlü ve olgun duruşunuzla.
Genelde sizinde daha önce düştüğünüz gaflete düşülür,ağlayıp bir şans daha
vermek,yalvarmak vs...
Şimdi git ve aynaya bak kendine sor''değer görmediğin bir evliliği niye devam ettiresin?''
Elinden geleni yapmış olmanın huzuruyla kendine yeni bir yol çiz.
İnan bunu hakediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…