Punchshe'cim, sen de benim durumumla çok ilgilendin biliyorum, uğraştım didindim ben de elimden geldiğince ama olmadı, şimdi bazen keşke zamanında ben terketseymişim onu diye kızıyorum kendime ama benim bir umudum vardı, herşey düzelir diye düşünüyordum anlaşmazlıklar olsa da karşılıklı sevgi olduğuna inanıyordum, sevgi çözer diyordum ama baksanıza sevgisi yokmuş artık beyefendinin. Ben onun dava açmasını bekliyorum, madem bu kadar kararlı açsın davasını, gider konuşurum şartlarımı kabul ediyorsa anlaşmalı olarak boşanabiliriz. Yoksa sürecin uzaması da korkutmuyor beni. O kadar emekle kurulan yuvamız bu kadar çabuk mu yıkılacaktı, aklım almıyor sadece. Ben üzülüyorum kahroluyorum, yapayalnız ve çaresiz hissediyorum ama umurunda değil. İnsan eşini sevmese bile biraz olsun üzülmez mi diyorum, sonuçta onun da yuvası dağılıyor, tüm alışkanlıkları hayatı değişiyor... Ama hayır hiç üzülmüyor bence umrunda bile değil. Ona şu an herşey o kadar kolay geliyor ki. Ama zamanla, aylar sonra dank edecek, şu an ona arkadaşlarıyla gezip tozmak, özgür olmak cazip geliyor ama beni kaybettiğini zamanla anlayacak. Yani bir insan bu kadar mı umursamaz olur anlamıyorum. Ben güçlü olmaya çalışıyorum yine de, onunla barışmayacağım, zaten onun da barışmaya evliliği kurtarmaya hiç niyeti yok. Ben barışalım desem de kabul etmez yani. Onu Allah'â havale edip bundan sonra hayatımı tekrar sıfırdan kurmak en doğrusu benim için galiba.
evet canım en doğrusu bu...çok sağlamsın seni taktir ediorum gerçekten...ve eşin hakkındaki düşüncem seninde dediğin gibi bişiler dank edicek ve sana geri dönmek isticek ama işte o zaman çoook geç olucak....çünkü o zaman geldiğinde sen onsuzda mutlu olduğunu anlıyacaksın kendi ayaklarının üzerinde durup geçmişe koca bi çizik atıcaksın...daha yaşın çok genç koca bi ömür var önünde mutlu olmak için geç diil...(bu arada boşanma şartlarını yüksek tut gerçekten boşanmak istiorsa kabul etmek zorunda gerekirse boşanmanız çekişmeli olsun ama o sana yaşattıklarının bedelini ödemeli...)
iyide neden olduki simdi bu?BASka kadinmi var seni sevmiyormus sende kumas parcasisin ya sevince alir sevmeyince birakir sinize cok sinirlendim....kac yillik evlisiniz bosanma nedeni tam olarak ne?sizi neden sevmiyormuski evlilik böyle basitmiymis esiniz cocuk galiba!!!buyusunde gelsin bu ne yaa
canım oda hiç boşanmadı kii sen ilk olacaksın oda yedi bir nane ama nasıl hazmedecek bilmiyor
şimdi birilerinden akıl alıyordur bence biraz korkuyordur sen boşanmak istediğin için kolay olacak sanıyor ama snein beklentilerin olacağından falan haberi yok daha. tavsiyeler alacak eşden dostan belki senin başvurmanı bekleyecek falan ama hemen aramayabilir. çünkü daha kendiside ne istediğini bilmiyor o bekar arkadaşları evlenip senin eşine elveda dediği zaman biraz aklı bali insanlar eşini boşandığı için uzak duranlar çocuğuyla beraber gezen aileler gördükçe aklı başına gelecek..
canım ya rabbim hayırlısıyla seni kurtarsın eminim hala seviyosun ve çok zor geçecek ama evli biadam gece arkadaşlarıyla geziyo hadi biderece desem bide onları eve toplayıp sabahlıyo yani buadam dediğin gibi evliliğin sorumluluk ve gereklerini bile anlayamamış tabiki arkadaşları varsa öyle biyaşama alışmışsa lap diye kopamaz ve sen buna bile evet diye katlanmışsın ama ondan bu evlilik için bi çaba gelmişmi daha bi ayda bide çoluk çocuk olmuş olsa neler çekerdin ben ce bekle biraz daha ama umut ederek değil ayrılınca naparım nasıl iş bulurum diye uğraşarak bekle ve boşan çünkü anlattığın kadarıyla buadam yaşlansada düzelmez ve sen iyi düşün iyi düşünene yaradan yardım eder
ve inşallah aklı başına gelir ama o nun aklı başına geldiğinde senin çok güzel bi yaşamın olur ve kapına gelince bu adam kimdiki diye bakar ve dinlemezsin bile bu adamı
eski konularınıza şöyle bir göz attım...sanırım aşırı kıskançlıkla eşinizi boğmuşsunuz....bu da zamanla sevginin azalmasına,soğumasına sebep olmuş....bilemiyorum dediğim gibi sadece biraz göz attım konularınıza....
zor bir durum...hakkınızda hayırlısı olsun....:teselli:
İki gündür babamın evindeydim bugün eve geldik tekrar, eşime haber vermiştim o da ben yokken gelip kıyafetlerini vs almış. Ama çoğu eşyası duruyor, ben tüm kıyafetlerini alır zannediyordum. Eşim hiç aramıyor beni zaten, ailesinin de aradığı yok, ablası aradı sadece ben de açmadım konuşmak istemedim. Ama bir noktada ailelerin de konuşması gerekiyor bence. Dava konusuna gelince ben de aradayım aslında ama şöyle düşündüm, ben eşimin dava açmasını bekleyeceğim, anlaşmalı boşanmayı kabul edeceğim ama şu an çalışmıyorum ve eşimden maddi taleplerim olacak, davasını açsın beni çağırsın eğer şartlarımı kabul ederse anlaşmalı boşanırız ama sorun olursa uzasın. Paracı olduğumdan filan değil ama hem çalışmıyorum, hem yeni bir hayat kurmam gerek, sonuçta taşınacağım, iş arayacağım, bunlar hep masraf. Ayrıca eşim biraz maymun iştahlı olmasının bedelini ödesin gerekirse. Yani aşkımdan ölüyorum evlenelim, vazgeçtim artık sevmiyorum boşanalım. Benim başıma gelen buydu tam olarak ve ben daha 25 yaşındayım bu kadar kolay mı benim hayatımı yakması? Evlenirken, çok sevdiğini söylerken neden düşünmedi gün gelip sıkılacağını sevgisinin biteceğini? Ben 15 ayda benden soğusun diye evlenmedim ki...
Benim de hatalarım oldu, bu ayrılıkta benim payım yok demiyorum. Bu da acı veriyor zaten, belki üstüne gitmeseydim bu kadar yormazdım onu, belki böyle olmazdık. İnanın kendimi o kadar suçluyorum ki. Eşimin bir zamanlar var olan sevgisini kaybettim diye kahroluyorum, ama herşey iki tarafın hatasındandı. Ama olan oldu ve hatalı da olsam yine de onun son dönemdeki davranışlarını haketmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?