Ben de bu noktada güçlü olmaya çalışıyorum, olan olmuş bir yerde diyorum, karşılıklı hataları sorgulamamaya çalışıyorum ama yine de yaşadığımın çok zor bir durum olduğunun farkındayım. Kendimi oyalamaya çalışıyorum, arkadaşlarımla geziyorum, dışarı çıkıyorum, sinemaya gidiyorum v.s. Ama yine de içimdeki acıyı tamamen atmam imkansız. Nasıl güçlü olabilirim? Tavsiyeleriniz neler? Neler düşünmeli, neler yapmalıyım? Lütfen bu zor dönemi aşmam için bana bir yol gösterin, kendimi daha başka nasıl oyalayayım? Fikirlerinize çok ihtiyacım var. Her türlü öneriniz benim acımı unutmama yardımcı olup hayatıma devam etmem konusunda bana güç verecek.
Bir şey daha sormak istiyorum, benzer tecrübeleri olanlar da yaşadıklarını yazarsa ayrıca sevinirim. Daha önce sizi artık eskisi kadar sevmediğini, bir daha eskisi gibi hissetmenin imkansız olduğunu artık kafada bitirdiğini söyleyip geri dönen erkeklerle karşılaştınız mı? Bence bu noktada kadın ve erkekler biraz farklı, genelde bir kadın artık soğumuşsa sevmediğini ilişkiyi istemediğini söylüyorsa pişman olup geri dönmüyor. Ama erkekler tükürdüklerini yalamaya daha meyilli, çekip gidip sonra acı çeken sürünen erkekler olabiliyor. Tabi o noktadan sonra ne kadar sağlıklı bir ilişki olur o tartışılır, yani sizi bir kere bırakıp giden sizden vazgeçen bir adamdan hayır gelmeyeceğini düşünüyorum. Ama yine de bilmek istiyorum, yazdığım gibi durumlarla karşılaştınız mı, yani ayrılmaya tamamen kararlı gözüken size karşı artık bir şey hissetmediğini yorulduğunu söyleyen erkekler sonra tekrar aşık olurlar mı bir ihtimal? Yoksa gerçekten imkansız mı?
Bu konularda fikirlerinizi veya tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Çok yalnız hissediyorum ve yazdıklarınız bana güç veriyor. Teselli aramıyorum sadece yanımda olduğunuzu bilmek ve aslında neyin ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Çünkü daha önceki konularımda da yazdığım gibi ilişkiler konusunda tecrübesizim. Eşimden önce ne ciddi bir ilişki ne de bir ayrılık yaşadım, bunları konuşabileceğim bir insan yok etrafımda, arkadaşlarım bir yere kadar objektif olabiliyor, aile olarak da sadece babam var ve onunla da bunları konuşmam çok yardımcı olmaz tahmin edersiniz ki, zaten mümkün olduğunca aileyi durumun dışında tutarak olayı aşmaya çalışıyorum ve sizin desteğiniz benim için çok önemli.
ThirtyFour, samimiyetin için çok teşekkür ederim, ben de güçlü olmaya çalışıyorum şu anda, her acının insanı olgunlaştırdığına inanıyorum. Ne diyeyim, bu da böyle acı bir tecrübe oldu benim için... Bunu atlatmak için elimden geleni yapacağım, bunu yaparken de burada hepinizin bana destek olması, dostluğunuz beni çok mutlu ediyor ve güç veriyor.
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Eşim az önce tekrar aradı, açtım ben de, bir de bana utanmadan "ne yapıyorsun ne oldu aramadın" dedi! Ben tepki vermedim normal konuştum, nasıl olduğumu merak etmişmiş, iyimiymişim onu sormak istemiş, pazar günü eşyalarını almaya gelecekmiş. Ben de tamam dedim çok kısa konuştuk zaten hoşçakal dedik kapattım telefonu. Hayal kırıklığına uğramadım çünkü beklediğim zaten buydu. Başka birisi olma konusunda da bilmiyorum arkadaşlar inanmıyorum ama bazen şüpheleniyorum, sorduğumda yemin ediyor öyle bir şey olmadığını söylüyor. Ben de onun tüm e-mail, facebook şifrelerini biliyorum, eğer başka biri olsaydı hiç mi yazışma olmazdı? Bir de bu adam son 2 aya kadar evden işe işten eve bir insandı, son 2 aydır sabaha kadar arkadaşlarıyla dışarıda oluyordu ama dışarıdayken beni hep arardı yanında hep arkadaşlarının konuşmalarını duyardım. Hangi arada başka birine aşık oldu ya da ilişkisi var anlamıyorum. Ama yine de şüpheleniyorum bazen dediğim gibi.
Yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim, hepinize ayrı ayrı... Bu evlilik bitti, zaten eşim de kararlı ben de kafaya koydum zaten başka çarem yok bu noktada. Yalnız bundan sonra nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum, hukuki boyutunu biraz araştırdım. Anlaşmalı boşanma yoluna mı gitmeliyim yani beraber dilekçe verip tek celsede halledecek miyiz yoksa karşılıklı dava mı açılacak bilmiyorum. Burada birkaç arkadaş bana davayı sen açma o açsın yazmış, o zaman sürekli davalara mı gidip geleceğiz? Ne yapacağımı bilmiyorum, belki bir avukatla konuşmalıyım. Babam yavaş yavaş biz de taşınalım diyor, yani baba evine dönmem gerekebilir ama ben evimden ayrılmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum çok karıştı kafam. Şu an benim bu evden ayrılmam ve eşimle anlaşıp tek celsede halletmem doğru olur mu? Yoksa o dava açsın ve uğraşsın mı?
Yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim, hepinize ayrı ayrı... Bu evlilik bitti, zaten eşim de kararlı ben de kafaya koydum zaten başka çarem yok bu noktada. Yalnız bundan sonra nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum, hukuki boyutunu biraz araştırdım. Anlaşmalı boşanma yoluna mı gitmeliyim yani beraber dilekçe verip tek celsede halledecek miyiz yoksa karşılıklı dava mı açılacak bilmiyorum. Burada birkaç arkadaş bana davayı sen açma o açsın yazmış, o zaman sürekli davalara mı gidip geleceğiz? Ne yapacağımı bilmiyorum, belki bir avukatla konuşmalıyım. Babam yavaş yavaş biz de taşınalım diyor, yani baba evine dönmem gerekebilir ama ben evimden ayrılmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum çok karıştı kafam. Şu an benim bu evden ayrılmam ve eşimle anlaşıp tek celsede halletmem doğru olur mu? Yoksa o dava açsın ve uğraşsın mı?
neden acele ediorsun ki...boşanmak isteyen o bırak bu işlerle o ilgilensin.taşınma konusundada acele etme derim ..düşünme bunları fazla ..moralini yüksek tutucak şeylerle ilgilen mesela kendinle ilgilen makyaj yap git alışveriş yap saçını başını boyat ne bileyim bunları yapmak beni çok mutlu edior..ve de yalnız kalmamaya çalış..hakkında hayırlısı olsun
canım bencede sana o kadar haksızlık adama karşı neden anlaşmalı boşanasınki bırak kendi açsın davasını ya birde ona mı kafa patlatacaksın zaten beyefendiye yeteri kadar kafa yormuşun sakın anlaşmalı filan deme onada bırak bekle biraz bakalım ne yapacak çok istiyorsa açsın davasını sende yüzün ak bir şekilde gider boşanırsın ama bence anlaşmalı boşanma kafanada takma canım ya tamam mı rabbim kocanı ıslah etsin ne diyeyim...:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?