Vee baba evindeyim!...

06kelebek_s

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
764
556
23
Hani sen yerinde sayarsın kelebek bir yere gidemezsin kocanın zulmüne seyirci kalırsın diyordunuz ya, yok artık dayanamadım. Son tartışma sonrası baktım annemle iletişim kuruyor, hala geçmişe atıflar neyseki kelebek size gelmiş hata yapmaya müsait zayıf bir karakter yabancı erkek kadın birilerine ihtiyaç duyabilir demeler falan! Yani üst üste üst üste onca şeyi insan nasıl yapar nasıl bu kadar mahveder aklım almıyor! Önceki mevzuları bilenler bilir zaten cinnet geçirme noktasına geldim!

Evden yürüyüş için çıkmıştım annemlere gelmiştim. Sonra baktım eşim aramıyor sormuyor engelliyiz hala birbirimizde ben de birşey demedim. O da bana evden çıkarken birşey dememişti. Annemlerde kaldım sonra ertesi sabah yani bugün anneme mesaj çekti ne yapmayı düşünüyorsunuz diye. Annem de biz birşey düşünmüyoruz dedi. O da yine beni kötülemeler ben ona saygısızlık yapıyormuşum ama o benim mutlu olmam için her şeyi sineye çekip yutmuş falan!...
Annesi de aradı bugün konuştuk anlamıyorum ne yaptığını ne yapmaya çalıştığını dedim, o da tamam birkaç gün kafa dinle sen annemlerde falan dedi kapandı konuşurken şarjım bitti öyle kaldı.

Yoruldum gerçekten!... 3 yıl oldu hayatıma gireli ama işitmediğim hakaret kalmadı! Şiddeti saymıyorum bile o başlı başına olaydı ama sırf son bulduğuna inandığım için devam ettim. Yazık bir insan bir evliliği ancak böyle bitirme noktasına getirebilir!..

Kızıma odaklandım üzüntüden sütüm kesilmesin diye düşünüyorum. Korkuyorum bir yandan. Bir de evi terk ettim diye suçlanır mıyım onu da bilmiyorum... Kafam çorba gibi!... Nefes bile alamıyorum bazen. Uyuyup uyandığımda neredeyim diye anlık şok yaşıyorum. Nolur birşeyler söyleyin çok üzgünüm....

Bi kadın hele bi anne kucağında küçücük bebeği ile baba evine dönüyorsa artık son noktaya gelmiş denektir.eğer vicdanınız rahatsa ben bu evliliği düzeltmek için elimden geleni yaptım diyorsanız arkanıza dönüpte bakmayın.allah yardımcınız olsun vicdanınız rahatsa başkaları ne der diye hiç düşünmeyin

Kelebek hakkında hayırlisi olsun . Ama senin evliliğinde bir gelecek göremiyorum ben .şuan olmasa 1 ay, 1 yıl , 5 yıl ... sonra bitecek

İyi bile dayandınız. Annenizi arar/mesaj atarsa anneniz de bir müddet cevap vermesin bence. Muhatabı sizsiniz, annesi değil. Evden ayrılmışken kafanızı dinleyin bari biraz

Bir gün boyunca sizi hiç merak edip aramadı mı sonraki günmü mesaj attı annenize?
Bu ne rahatlık böyle,hele annenize söylediği o sözler aman Allah'ım ya.
Çok üzücü gerçekten ,insanın ne hayallerle kurduğu yuvanın bu hale gelmesi
Büyük sabır diliyorum size

Aynı yollardan bende geçtim. Öncelikle allah yardımcınız olsun. Şiddet bir kere bile olmuşsa biz kadınlar bunu asla unutmayız unutmadığımız için de o evlilikten hayır gelmez. İnşallah evladınızla çok mutlu olursunuz.

Allah razı olsun. Bilmiyorum buraya gelirken bunları yaşayacağımı da hiç düşünmezdim aslında. Benimle iletişimi kendisi kesti, ben çözmeye çalıştıkça o hep işi yokuşa sürdü. Sanırım benim kızıp döneceğimi düşünüyor ama karardı gözüm! Beni zorla bu noktaya getirdi...

Bu hale gelmemesi için resmen savaştım her şeyle en başta da onunla ama yaptı yapacağını ne yazık ki... Sabra gerçekten ihtiyacım var sağolun

Bu hale gelmemesi için resmen savaştım her şeyle en başta da onunla ama yaptı yapacağını ne yazık ki... Sabra gerçekten ihtiyacım var sağolun

Tek taraflı savaşmak,uğraşmak sonuç vermiyor.
Karşıdaki insan tamamen iletişime kapalı.
Diğer arkadaşlarında yazdığı gibi çocuk gibi hareketleri var.
Yani sizin kadar oda düşünse yuvası için çabalasa her şey farklı olurdu,bu noktaya gelinmezdi belkide.
Hani siz diyosunuz ya geri dönerim diye bekliyor
Sanki tavırları hiç öyle değil
Tam tersini düşünüyor olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…