- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Eve gitmediğim için sanırım öyle yazdı. Bilmiyorum nedir yapmaya çalıştığı...annene ne yapmayı dusunuyorsunuz dıyen kısı galıba bosanmayı ıstıyor gibime geldi
Şiddet bitti ama hakarete devam!...Şiddet hakaret varsa boşa sürdürmenin manası yok
Şiddet bitti ama hakarete devam!...
Ben hep tersini düşünsem de ne yazık ki öyle görünüyor. En azından kızım hiçbirşeyi farketmeden olsun olacak olan...Kelebek hakkında hayırlisi olsun . Ama senin evliliğinde bir gelecek göremiyorum ben .şuan olmasa 1 ay, 1 yıl , 5 yıl ... sonra bitecek
Allah razı olsun. Bilmiyorum buraya gelirken bunları yaşayacağımı da hiç düşünmezdim aslında. Benimle iletişimi kendisi kesti, ben çözmeye çalıştıkça o hep işi yokuşa sürdü. Sanırım benim kızıp döneceğimi düşünüyor ama karardı gözüm! Beni zorla bu noktaya getirdi...Aynı yollardan bende geçtim. Öncelikle allah yardımcınız olsun. Şiddet bir kere bile olmuşsa biz kadınlar bunu asla unutmayız unutmadığımız için de o evlilikten hayır gelmez. İnşallah evladınızla çok mutlu olursunuz.
Bu hale gelmemesi için resmen savaştım her şeyle en başta da onunla ama yaptı yapacağını ne yazık ki... Sabra gerçekten ihtiyacım var sağolunBir gün boyunca sizi hiç merak edip aramadı mı sonraki günmü mesaj attı annenize?
Bu ne rahatlık böyle,hele annenize söylediği o sözler aman Allah'ım ya.
Çok üzücü gerçekten ,insanın ne hayallerle kurduğu yuvanın bu hale gelmesi
Büyük sabır diliyorum size
Bu hale gelmemesi için resmen savaştım her şeyle en başta da onunla ama yaptı yapacağını ne yazık ki... Sabra gerçekten ihtiyacım var sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?