- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
İnşallah düzeltir kendini çabalar diyorum yine de. Bakalım ne yapar ben de bilemiyorum...Sizi ararsa oturup hatalarını düşünmesini soyleyebilirsiniz , bunları anlar ve düzeltme yolunda ciddi bir çabası olursa tekrar değerlendireceginizi ...
Hani sen yerinde sayarsın kelebek bir yere gidemezsin kocanın zulmüne seyirci kalırsın diyordunuz ya, yok artık dayanamadım. Son tartışma sonrası baktım annemle iletişim kuruyor, hala geçmişe atıflar neyseki kelebek size gelmiş hata yapmaya müsait zayıf bir karakter yabancı erkek kadın birilerine ihtiyaç duyabilir demeler falan! Yani üst üste üst üste onca şeyi insan nasıl yapar nasıl bu kadar mahveder aklım almıyor! Önceki mevzuları bilenler bilir zaten cinnet geçirme noktasına geldim!
Evden yürüyüş için çıkmıştım annemlere gelmiştim. Sonra baktım eşim aramıyor sormuyor engelliyiz hala birbirimizde ben de birşey demedim. O da bana evden çıkarken birşey dememişti. Annemlerde kaldım sonra ertesi sabah yani bugün anneme mesaj çekti ne yapmayı düşünüyorsunuz diye. Annem de biz birşey düşünmüyoruz dedi. O da yine beni kötülemeler ben ona saygısızlık yapıyormuşum ama o benim mutlu olmam için her şeyi sineye çekip yutmuş falan!...
Annesi de aradı bugün konuştuk anlamıyorum ne yaptığını ne yapmaya çalıştığını dedim, o da tamam birkaç gün kafa dinle sen annemlerde falan dedi kapandı konuşurken şarjım bitti öyle kaldı.
Yoruldum gerçekten!... 3 yıl oldu hayatıma gireli ama işitmediğim hakaret kalmadı! Şiddeti saymıyorum bile o başlı başına olaydı ama sırf son bulduğuna inandığım için devam ettim. Yazık bir insan bir evliliği ancak böyle bitirme noktasına getirebilir!..
Kızıma odaklandım üzüntüden sütüm kesilmesin diye düşünüyorum. Korkuyorum bir yandan. Bir de evi terk ettim diye suçlanır mıyım onu da bilmiyorum... Kafam çorba gibi!... Nefes bile alamıyorum bazen. Uyuyup uyandığımda neredeyim diye anlık şok yaşıyorum. Nolur birşeyler söyleyin çok üzgünüm....
Evet ben gezmeye gittim ondan önceki gün de geldi yine gezmedeydim, o da evde bulamayınca annemi arayıp soruyor zaten. Kızını elbette görecek ama ufak bir ışıkta ışınlanacaksam dün neden dönmedim evime tüm ısrarlarına rağmen? Ben aynı sorunları yaşamak istemiyorum. Değişirse kendini düzeltirse ortada çocuğumun hatrına ne ala diyorum değişmezse zaten yürümez o yüzden hiç dönmeme gerek yok diyorum. Ufak bir ışıkta ışınlanacak olsaydım o da anneme kadar mesajlar çekip lütfen getirin onları demezdi değil mi?...sen gezmeye gitmişsin doğaçlama gelişmiş ve bir oyuna çevirmişsin. ufak bir ışıkta hemen ışınlanacaksın eşine çok net kusura bakma
O evlilik böyle giderse bugün olmazsa yarın biter çünkü dayanacak gücüm kalmadı. Ben de eşime bunu anlattım son konuşmada. Ne kadarını anladıysa artık... Terapiye gidelim bakalım terapist ne diyecek.Beklenen cinnet gelmiş ben konuyu yeni görüyorum. Hakkında hayırlısı olsun Kelebek'çim. Yolunu çiz, kararsızlıklarla kafanı karıştırıp ruhunu üzme. Eşin o evliliği hak etmiyor.
Ne çektin be kuzum, çok üzülüyorum gerçekten. Hakkında hayırlısı olsun üzülme küçücük bebeğin var.O evlilik böyle giderse bugün olmazsa yarın biter çünkü dayanacak gücüm kalmadı. Ben de eşime bunu anlattım son konuşmada. Ne kadarını anladıysa artık... Terapiye gidelim bakalım terapist ne diyecek.
Bebeğim için iyi olmaya çalışıyorum. Desteğiniz için çok sağolunNe çektin be kuzum, çok üzülüyorum gerçekten. Hakkında hayırlısı olsun üzülme küçücük bebeğin var.
eşinizden bı haber varmı arayıp sordumu son durum ndır? sız ne durudmdasınz?Bebeğim için iyi olmaya çalışıyorum. Desteğiniz için çok sağolun
PEKİ BU TLEFON KONUSU ICIN HICBI SAVUNMA AKLANMA bısey yapmadımı. bana bıraz tatlı bır evlılık gıbı geldi ya sız burda boyle konular paylasnca ben nısanlımla evlenmısımde ıste ufak bı yanlıs anlasılma ıcın küsmüş kırılmısım oda pişman olmus bana acıklaamar kanıtlar sunuyormus bende en son affetmıs gibi hyaallere dalıyorum ama tabıkı yasayan ıcın zordur hep bı suphe ıcınde olmak.Dün geldi eşim annemlere bebeği sevdi oynadılar bana da hadi gidelim diye bebek üzerinden laf attı ben de bebek üzerinden gitmeyeceğimi söyledim. Uzak durduğum için sanırım ciddi konulara giremedi zaten annemlerin evinde konuşmamız uygun olmazdı. Doktora randevu alacağımı hangi gün uygun olduğunu sordum. Bu arada kartları da aldım hesabı devralacağım diye. İlgilendiğiniz için sağolun...
Yani acı olayları yaşarken insan çok yıpranıyor elbette ama hep öyle olsa zaten çekilmez ben de çekemem. Eşim çok fevridir, haklı çıkıp suç kabul etmemek için direnir tartışır olayları saptırır. Bunu yaparken de hep geçmişimi açması saygısızlık yapması en temel geçimsizlik nedenimiz. Üstüne farklı açılardan baktığımız olaylar da olmuyor değil. Ama düşününce o da öyle biri olmak istemiyor. O yüzden umudum bu. Tatlı acı bir evlilik sanki bizimki :) Bakalım düzeltmesi gereken yönleri inşallah törpülerse sorunlarımız hallolur. Telefon konusunda kızı yanımda aramaktan korkmuş kız canım cicimli konuluyor herkese, ben de tanıyorum bundan çekinmiş. İşle ilgili yer değiştirdiği için ağzından laf almaya çalışmış. Ki inanıyorum eşimin son zamanlarda derdi hep iş oldu. Bu yüzden bunalıma girme noktasına geldi. Aileme karşı sadece yüz veriyorsunuz evine dönmüyor tarzında yaklaştı en başında. Şimdi de annemle paylaşıyor birşey olunca.PEKİ BU TLEFON KONUSU ICIN HICBI SAVUNMA AKLANMA bısey yapmadımı. bana bıraz tatlı bır evlılık gıbı geldi ya sız burda boyle konular paylasnca ben nısanlımla evlenmısımde ıste ufak bı yanlıs anlasılma ıcın küsmüş kırılmısım oda pişman olmus bana acıklaamar kanıtlar sunuyormus bende en son affetmıs gibi hyaallere dalıyorum ama tabıkı yasayan ıcın zordur hep bı suphe ıcınde olmak.peki ailenizden cekınıyormu hıc yuzu kızarıyormu yaptıgı seyden dolayı?
bence bıraz daha aılenızde kalın ama iletişiminizide kesmeyın kendısıyle yanı iletişim oldukca kopmaz sızden yıne gıdıp gelır. ama evınzıe donmeyın kı evde yasadıklarınızı dusunup dusunup özlesin biraz duzeldıgını gorunce dönün evinize. yanı geçmişte anne babalarımızda böyle konulardan deıl ama sefaletten bırbırlerını yıyolarmıs hargur evlılıkler. yaslanınca geçmişteki yasanmıslıklardan baska bırsey kalmıyor hayatınızda. bızımkıler kac yasındalar hala karı kız sakası yapar babam annemı kızdırmak ıcın. ama emınler bırbırlerınden hayatlarını adamıslar bırbırlerıne boyları kadar cocukalrı var bosanıp napıcaklar saka maka gecınıyoruz. evlılıktekı boyle supheler ufak tarsımalar kusmeler bana tatlı gelıyor ya ozluyosunuz brıbırnızı. inşllah hayırlısı olur hakkınzda bıraz dersını alıp ozlesın snra dönersınız. sızde evınızı ozlemıssınızdr zaten .iş konusundada destek cıkın bende nısanlıyım calısıyorum burdakı bazılarına kızlı erkeklı (erkek olupta benden kucuk olanalra genelde)canm dıyorum ama hanı agız alsıkanlıgı olur ya o sekılde yanı canımdıyınce gercekten canım degıl gonulden soylenen bısey degıl.Yani acı olayları yaşarken insan çok yıpranıyor elbette ama hep öyle olsa zaten çekilmez ben de çekemem. Eşim çok fevridir, haklı çıkıp suç kabul etmemek için direnir tartışır olayları saptırır. Bunu yaparken de hep geçmişimi açması saygısızlık yapması en temel geçimsizlik nedenimiz. Üstüne farklı açılardan baktığımız olaylar da olmuyor değil. Ama düşününce o da öyle biri olmak istemiyor. O yüzden umudum bu. Tatlı acı bir evlilik sanki bizimki :) Bakalım düzeltmesi gereken yönleri inşallah törpülerse sorunlarımız hallolur. Telefon konusunda kızı yanımda aramaktan korkmuş kız canım cicimli konuluyor herkese, ben de tanıyorum bundan çekinmiş. İşle ilgili yer değiştirdiği için ağzından laf almaya çalışmış. Ki inanıyorum eşimin son zamanlarda derdi hep iş oldu. Bu yüzden bunalıma girme noktasına geldi. Aileme karşı sadece yüz veriyorsunuz evine dönmüyor tarzında yaklaştı en başında. Şimdi de annemle paylaşıyor birşey olunca.
Evdeki yokluğumu kesinlikle anlasın istiyorum ben de zaten. Hem de yanlışlarını düşünüp düzeltmesi için şans veriyorum bu şekilde. Yoksa iyiye gitmemiz mümkün görünmüyor. Canım denir ama niyetiniz ortadadır sizin eminim. Bu kız için ağzıma kötü kelimeler almak istemiyorum ama siz anladınız :) İletişim kurmuyorum eşimle ama annemle kuruyor. Böylesi daha iyi bence. Geldiğinde bebek için zaten konuşmam gerektiği kadar konuşuyorum. Doktora da gideceğiz bakalım doktor ne tavsiyeler verecek. Hatalarını kabul etmediği sürece eşim anlamaz değişmez o yüzden uzak durmak şu anda ikimiz için de iyi diye düşünüyorum. Babanızın annenize takılması gibi eşim de hep beni kızdırırdı. Bir de sen yoksan hiçbiri tatlı değil falan derdi :)bence bıraz daha aılenızde kalın ama iletişiminizide kesmeyın kendısıyle yanı iletişim oldukca kopmaz sızden yıne gıdıp gelır. ama evınzıe donmeyın kı evde yasadıklarınızı dusunup dusunup özlesin biraz duzeldıgını gorunce dönün evinize. yanı geçmişte anne babalarımızda böyle konulardan deıl ama sefaletten bırbırlerını yıyolarmıs hargur evlılıkler. yaslanınca geçmişteki yasanmıslıklardan baska bırsey kalmıyor hayatınızda. bızımkıler kac yasındalar hala karı kız sakası yapar babam annemı kızdırmak ıcın. ama emınler bırbırlerınden hayatlarını adamıslar bırbırlerıne boyları kadar cocukalrı var bosanıp napıcaklar saka maka gecınıyoruz. evlılıktekı boyle supheler ufak tarsımalar kusmeler bana tatlı gelıyor ya ozluyosunuz brıbırnızı. inşllah hayırlısı olur hakkınzda bıraz dersını alıp ozlesın snra dönersınız. sızde evınızı ozlemıssınızdr zaten .iş konusundada destek cıkın bende nısanlıyım calısıyorum burdakı bazılarına kızlı erkeklı (erkek olupta benden kucuk olanalra genelde)canm dıyorum ama hanı agız alsıkanlıgı olur ya o sekılde yanı canımdıyınce gercekten canım degıl gonulden soylenen bısey degıl.
Kıyamam ya erkeklerde bazen yaptıkları bilinçli ya da bilnçsiz hatadan snra peşman olup pesınızde dolanıyor ya tekrar kazanmak ıcın ozmn bana cok masum gelıyolar. o hır gur cıkaran hayt huyt dıye herseye sınırlenen adam pişmanlık duyunca cok mulayım , boyle eşim ne ısterse yaparım artk bısey soylesn dıye agzından cıkan kelımeyı beklıyen.mahsum bırıne donusuyor ozmn kıyamıyrom valla .inş sonunuz huzurlu olur iş kötuye gıtmez. allalh yuvanızdan huzuru breketı eksık etmesın. eşinizinde ıslerı duzelır ınsEvdeki yokluğumu kesinlikle anlasın istiyorum ben de zaten. Hem de yanlışlarını düşünüp düzeltmesi için şans veriyorum bu şekilde. Yoksa iyiye gitmemiz mümkün görünmüyor. Canım denir ama niyetiniz ortadadır sizin eminim. Bu kız için ağzıma kötü kelimeler almak istemiyorum ama siz anladınız :) İletişim kurmuyorum eşimle ama annemle kuruyor. Böylesi daha iyi bence. Geldiğinde bebek için zaten konuşmam gerektiği kadar konuşuyorum. Doktora da gideceğiz bakalım doktor ne tavsiyeler verecek. Hatalarını kabul etmediği sürece eşim anlamaz değişmez o yüzden uzak durmak şu anda ikimiz için de iyi diye düşünüyorum. Babanızın annenize takılması gibi eşim de hep beni kızdırırdı. Bir de sen yoksan hiçbiri tatlı değil falan derdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?