- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Aynen ben de çok yoruldum. Bilmiyorum tam çözemiyorum ne yapmaya çalıştığını :/ Dengesizlikler başından beri oldu o yüzden ayrılmak istiyorsa da bu şekilde mi yapar anlamıyorum ki...Tek taraflı savaşmak,uğraşmak sonuç vermiyor.
Karşıdaki insan tamamen iletişime kapalı.
Diğer arkadaşlarında yazdığı gibi çocuk gibi hareketleri var.
Yani sizin kadar oda düşünse yuvası için çabalasa her şey farklı olurdu,bu noktaya gelinmezdi belkide.
Hani siz diyosunuz ya geri dönerim diye bekliyor
Sanki tavırları hiç öyle değil
Tam tersini düşünüyor olamaz mı?
Aynen ben de çok yoruldum. Bilmiyorum tam çözemiyorum ne yapmaya çalıştığını :/ Dengesizlikler başından beri oldu o yüzden ayrılmak istiyorsa da bu şekilde mi yapar anlamıyorum ki...
O Ozgurkadin7Şuan durumlar nasıl peki?
Siz annenizdeyken,ondan hiçbir adım gelmezse ne yapmayı düşünüyorsunuz?
O Ozgurkadin7
Boşanmayı düşünüyorum. Az önce uyandım rüyamda da evime gidip eşyalarımı topluyordum o da topluyordu. Çırılçıplak akşam balkona çıkmış sonra banyoya giriyordu telefonunu kurcalıyordum benimle ilgili Mesajlar. Sonra kızım vardı kucağımda beşiğine yatırıyordum yatak odamızdaki, ama beşiği kırık gibiydi kızım düştü düşecek! Sonra eşimi gördüm bir kız mı var bana yalan söyledin diye bağırıyordum (diğer konuları kastederek) bir kız var ama yüz vermedim diyordu ben iyice sinirleniyordum. Kızın fotoğraflarını açıyordu gösteriyordu bana. Oradan başka bir aleme geçtim sinema salonu gibi birşey yine kızım kucağımda ama bende mini etek var, adamlar bacaklarıma bakıyor kızıyorum kendimce dul olmasam kötü gözle bakılmazdı bana şimdi herkes benden faydalanmak ister diyordum, sonra annemin kucağında kızım var çatı gibi bir yerden düşüyorlar aşağıdan ben tutuyorum ama tam düşme de değil annem de dengeli düşüyor.... Kızım uyanmasa daha neler görürdüm bilmiyorum. Yani bilinçaltım, psikolojim allak bullak olmuş!...
Şiddet bitti ama hakarete devam!...
Tabi bitip bitmediğini zaman gösterir aslında şu an bitti demek için de erken ama bir daha olmadığı için öyle söyledim. Gerçekten çok zor hala uyandığımda bunları yaşadım mı diye düşünüyorumBir kere el kaldıran insanın devamı gelir. Emin olun. Hiçbir kimse bir anda bırakmaz. Tamamen bitti demeniz için 2-3 yıl beklemeniz gerekiyor. Şiddete meyilli bir erkekten bahsediyorun. Yemediğim hakaret yok diyip şiddet yazıyorsunuz. Ben susuyorum siz hala hakaret eden birinin şiddeti tamamen bıraktığına inanıyor musunuz
Vicdanınıza sorun bunu
Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun
Bizler ne desekte bunu yaşayan sizsiniz
Ya evet aynen öyle olmuş . Aileniz ne diyor peki bu duruma ?O Ozgurkadin7
Boşanmayı düşünüyorum. Az önce uyandım rüyamda da evime gidip eşyalarımı topluyordum o da topluyordu. Çırılçıplak akşam balkona çıkmış sonra banyoya giriyordu telefonunu kurcalıyordum benimle ilgili Mesajlar. Sonra kızım vardı kucağımda beşiğine yatırıyordum yatak odamızdaki, ama beşiği kırık gibiydi kızım düştü düşecek! Sonra eşimi gördüm bir kız mı var bana yalan söyledin diye bağırıyordum (diğer konuları kastederek) bir kız var ama yüz vermedim diyordu ben iyice sinirleniyordum. Kızın fotoğraflarını açıyordu gösteriyordu bana. Oradan başka bir aleme geçtim sinema salonu gibi birşey yine kızım kucağımda ama bende mini etek var, adamlar bacaklarıma bakıyor kızıyorum kendimce dul olmasam kötü gözle bakılmazdı bana şimdi herkes benden faydalanmak ister diyordum, sonra annemin kucağında kızım var çatı gibi bir yerden düşüyorlar aşağıdan ben tutuyorum ama tam düşme de değil annem de dengeli düşüyor.... Kızım uyanmasa daha neler görürdüm bilmiyorum. Yani bilinçaltım, psikolojim allak bullak olmuş!...
Kapına gelip yalvarırsa , eğer ikna da olurdan biraz süründür , yok burnundan kıl aldırmıyorsa değmez arkadaşım değmez ...boşandıktan sonra pişman olursun ben kendime neler ettim diyeŞiddet bitti ama hakarete devam!...
Ne diyebilirler ki üzme kendini kızını düşün diyorlar. En büyük destekçim ailem, sorunlu bir ailem yok, annem de babam da arkamda durur biliyorum.Ya evet aynen öyle olmuş . Aileniz ne diyor peki bu duruma ?
Eşim öyle süründürmez kendini kıl aldırmaz burnundan biliyorum. Gerçi aynı kişi nişanlıyken ayrıldığımızda telefonlarını açmıyorum diye deli olmuş mahallemize kadar gelip arabayı arabamın önüne kırmıştı. Mecburen konuşmuştuk sonra özür dilemişti falan. Yani kestiremiyorum ne yapar ama kendi bilir tüketti beni resmen!Kapına gelip yalvarırsa , eğer ikna da olurdan biraz süründür , yok burnundan kıl aldırmıyorsa değmez arkadaşım değmez ...boşandıktan sonra pişman olursun ben kendime neler ettim diye
Canım yasadigin durum zor bir durum ama güçlü olmaya çalış cunku senin bebeğin var hakkinda hayırlısı ne ise o olsunHani sen yerinde sayarsın kelebek bir yere gidemezsin kocanın zulmüne seyirci kalırsın diyordunuz ya, yok artık dayanamadım. Son tartışma sonrası baktım annemle iletişim kuruyor, hala geçmişe atıflar neyseki kelebek size gelmiş hata yapmaya müsait zayıf bir karakter yabancı erkek kadın birilerine ihtiyaç duyabilir demeler falan! Yani üst üste üst üste onca şeyi insan nasıl yapar nasıl bu kadar mahveder aklım almıyor! Önceki mevzuları bilenler bilir zaten cinnet geçirme noktasına geldim!
Evden yürüyüş için çıkmıştım annemlere gelmiştim. Sonra baktım eşim aramıyor sormuyor engelliyiz hala birbirimizde ben de birşey demedim. O da bana evden çıkarken birşey dememişti. Annemlerde kaldım sonra ertesi sabah yani bugün anneme mesaj çekti ne yapmayı düşünüyorsunuz diye. Annem de biz birşey düşünmüyoruz dedi. O da yine beni kötülemeler ben ona saygısızlık yapıyormuşum ama o benim mutlu olmam için her şeyi sineye çekip yutmuş falan!...
Annesi de aradı bugün konuştuk anlamıyorum ne yaptığını ne yapmaya çalıştığını dedim, o da tamam birkaç gün kafa dinle sen annemlerde falan dedi kapandı konuşurken şarjım bitti öyle kaldı.
Yoruldum gerçekten!... 3 yıl oldu hayatıma gireli ama işitmediğim hakaret kalmadı! Şiddeti saymıyorum bile o başlı başına olaydı ama sırf son bulduğuna inandığım için devam ettim. Yazık bir insan bir evliliği ancak böyle bitirme noktasına getirebilir!..
Kızıma odaklandım üzüntüden sütüm kesilmesin diye düşünüyorum. Korkuyorum bir yandan. Bir de evi terk ettim diye suçlanır mıyım onu da bilmiyorum... Kafam çorba gibi!... Nefes bile alamıyorum bazen. Uyuyup uyandığımda neredeyim diye anlık şok yaşıyorum. Nolur birşeyler söyleyin çok üzgünüm....
Kv dayak olayını biliyor. Tüm ailesi biliyor. Tasvip edemezler tabi ama kv min çözümü: o konuşunca sen sus! Güya kızdılar oğullarına ama beklediğim tepki daha sertti tabi ki... Ben olsam daha sert tepki verirdim ama kayınvalidem ancak susun konuşmayın deyince mesele çözüldü zanneder...Kv nize söylesenize beni 9 aylıkken dövdü. Davacı olacağım, hepinizi mahvedicem diye. Ne rahat karşı taraf yaa.. keşke gidip rapor alsaydın da çocuğunun geleceğini garantileseydin, mahvetseydin bunları..çok üzüldüm çaresizliğine. Tadını çıkaracekken minicik bebekle hala gamsız diğer taraf..
Sizi ararsa oturup hatalarını düşünmesini soyleyebilirsiniz , bunları anlar ve düzeltme yolunda ciddi bir çabası olursa tekrar değerlendireceginizi ...Bugün annemle gezdik dolaştık kafam dağılsın diye, akşam saatlerinde anneme mesaj çekmiş kızını soruyor nasıl kızım diye, sonra aradı duymamış annem babamı aramış neden göndermiyorsunuz ben ne dedim sanki demiş babam da gel karının gönlünü al sana kırılmış aranızdaki mesele bunlar demiş. Sonra eltim beni aradı aramış ulaşamıyormuş diye bunun üzerine annem aradı aramışsın diye, niye gelmiyor dedi annem de kendisiyle konuş dedi. Az önce baktım engelimi kaldırmış ama o bende hala engelli. Bu arada annemlerin komşusu görmüş akşam saatlerinde evin önüne gelmiş telefonda konuşmuş bir süre beklemiş gitmiş. Yarın o işteyken gidip eşyalarımı almayı düşünüyorum kızımın giyinecek kıyafeti kalmadı. Beni ararsa ne diyeyim bilemiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?