Vee baba evindeyim!...

Aynen ben de çok yoruldum. Bilmiyorum tam çözemiyorum ne yapmaya çalıştığını :/ Dengesizlikler başından beri oldu o yüzden ayrılmak istiyorsa da bu şekilde mi yapar anlamıyorum ki...

Aynen ben de çok yoruldum. Bilmiyorum tam çözemiyorum ne yapmaya çalıştığını :/ Dengesizlikler başından beri oldu o yüzden ayrılmak istiyorsa da bu şekilde mi yapar anlamıyorum ki...

Şuan durumlar nasıl peki?
Siz annenizdeyken,ondan hiçbir adım gelmezse ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Şuan durumlar nasıl peki?
Siz annenizdeyken,ondan hiçbir adım gelmezse ne yapmayı düşünüyorsunuz?
O Ozgurkadin7
Boşanmayı düşünüyorum. Az önce uyandım rüyamda da evime gidip eşyalarımı topluyordum o da topluyordu. Çırılçıplak akşam balkona çıkmış sonra banyoya giriyordu telefonunu kurcalıyordum benimle ilgili Mesajlar. Sonra kızım vardı kucağımda beşiğine yatırıyordum yatak odamızdaki, ama beşiği kırık gibiydi kızım düştü düşecek! Sonra eşimi gördüm bir kız mı var bana yalan söyledin diye bağırıyordum (diğer konuları kastederek) bir kız var ama yüz vermedim diyordu ben iyice sinirleniyordum. Kızın fotoğraflarını açıyordu gösteriyordu bana. Oradan başka bir aleme geçtim sinema salonu gibi birşey yine kızım kucağımda ama bende mini etek var, adamlar bacaklarıma bakıyor kızıyorum kendimce dul olmasam kötü gözle bakılmazdı bana şimdi herkes benden faydalanmak ister diyordum, sonra annemin kucağında kızım var çatı gibi bir yerden düşüyorlar aşağıdan ben tutuyorum ama tam düşme de değil annem de dengeli düşüyor.... Kızım uyanmasa daha neler görürdüm bilmiyorum. Yani bilinçaltım, psikolojim allak bullak olmuş!...

Kesinlikle.
Resmen kabus görmüşsünüz.
Eğer boşanırsanız,destek almanız da lazım.
Yani bu kendine gelme süreci uzun sürebilir ve çocuğunuzda var,ona yazık olmasın.
Çok zor ama sabır ve kolaylıklar diliyorum size

Hakkinizda hayirlisi olsun bebeginizle baba evine donmenize kadar sizi biktirdiysa sizi haketmiyor demektir insallah cabucak atlatir hayatiniza mutlu bi sekilde devam edersiniz

Şiddet bitti ama hakarete devam!...

Bir kere el kaldıran insanın devamı gelir. Emin olun. Hiçbir kimse bir anda bırakmaz. Tamamen bitti demeniz için 2-3 yıl beklemeniz gerekiyor. Şiddete meyilli bir erkekten bahsediyorun. Yemediğim hakaret yok diyip şiddet yazıyorsunuz. Ben susuyorum siz hala hakaret eden birinin şiddeti tamamen bıraktığına inanıyor musunuz
Vicdanınıza sorun bunu
Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun
Bizler ne desekte bunu yaşayan sizsiniz

Tabi bitip bitmediğini zaman gösterir aslında şu an bitti demek için de erken ama bir daha olmadığı için öyle söyledim. Gerçekten çok zor hala uyandığımda bunları yaşadım mı diye düşünüyorum

Ya evet aynen öyle olmuş . Aileniz ne diyor peki bu duruma ?

Kapına gelip yalvarırsa , eğer ikna da olurdan biraz süründür , yok burnundan kıl aldırmıyorsa değmez arkadaşım değmez ...boşandıktan sonra pişman olursun ben kendime neler ettim diye
Eşim öyle süründürmez kendini kıl aldırmaz burnundan biliyorum. Gerçi aynı kişi nişanlıyken ayrıldığımızda telefonlarını açmıyorum diye deli olmuş mahallemize kadar gelip arabayı arabamın önüne kırmıştı. Mecburen konuşmuştuk sonra özür dilemişti falan. Yani kestiremiyorum ne yapar ama kendi bilir tüketti beni resmen!

konularınızı az buçuk biliyorum bence fazla zorlamayın ya
birbirinize zarar veriyorsunuz
eşlerin birbirini engellemesi nedir ya
çok üzücü bir durum

Kendinize ait paraniz bile yok kocanız paranizi aliyor. Esiniz cocuk gibi her seyde sizi engelliyor. Şiddet var. Gecimsizlik var

KURTULMUŞSUN!! Sakın geri dönme. Hayatina bak. Kendine al sat giyin dolaş. Hayatını yaşa artık. Ailenle sorun olacaksa ayri eve çıkarsın. Kocan cekilecek dert degil

Bu adama tekrar dönme lütfen.Sende bir insansın.Hayata bir kere geldin.Ne güzel annen var destek sana.Al kızını da bak rahatına.Bütün gücünü enerjini çocuğuna ver.O saçma sapan adama değil.Seni sevmiyor.Sevse bu kadar çektirmezdi.Bir hayat böyle geçmezki.Ya hasta olursun ya da psikolojin bozulur.

Canım yasadigin durum zor bir durum ama güçlü olmaya çalış cunku senin bebeğin var hakkinda hayırlısı ne ise o olsun

Kv nize söylesenize beni 9 aylıkken dövdü. Davacı olacağım, hepinizi mahvedicem diye. Ne rahat karşı taraf yaa.. keşke gidip rapor alsaydın da çocuğunun geleceğini garantileseydin, mahvetseydin bunları..çok üzüldüm çaresizliğine. Tadını çıkaracekken minicik bebekle hala gamsız diğer taraf..

Bugün annemle gezdik dolaştık kafam dağılsın diye, akşam saatlerinde anneme mesaj çekmiş kızını soruyor nasıl kızım diye, sonra aradı duymamış annem babamı aramış neden göndermiyorsunuz ben ne dedim sanki demiş babam da gel karının gönlünü al sana kırılmış aranızdaki mesele bunlar demiş. Sonra eltim beni aradı aramış ulaşamıyormuş diye bunun üzerine annem aradı aramışsın diye, niye gelmiyor dedi annem de kendisiyle konuş dedi. Az önce baktım engelimi kaldırmış ama o bende hala engelli. Bu arada annemlerin komşusu görmüş akşam saatlerinde evin önüne gelmiş telefonda konuşmuş bir süre beklemiş gitmiş. Yarın o işteyken gidip eşyalarımı almayı düşünüyorum kızımın giyinecek kıyafeti kalmadı. Beni ararsa ne diyeyim bilemiyorum :/

Kv dayak olayını biliyor. Tüm ailesi biliyor. Tasvip edemezler tabi ama kv min çözümü: o konuşunca sen sus! Güya kızdılar oğullarına ama beklediğim tepki daha sertti tabi ki... Ben olsam daha sert tepki verirdim ama kayınvalidem ancak susun konuşmayın deyince mesele çözüldü zanneder...

Sizi ararsa oturup hatalarını düşünmesini soyleyebilirsiniz , bunları anlar ve düzeltme yolunda ciddi bir çabası olursa tekrar değerlendireceginizi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…