Vee yeni evim ..Burdan buyrun :) ..

eviniz gerçekten çok güzel güle güle oturun inşallah bahçenize de peyzaj çalışması yaparsanız süper olur...

öncelike hayırlı olsun..salon mutfak banyo dışında diğer odalarda hiç özen görmedim.yanlış anlamayın esyalar öylesine atılmış gibi o odaya,düzen yok..özellikle giyinme odanız çok dağınık gözüküyor.güzel bir eve sahipsiniz bence çok daha farklı olabilir orası...ilk perdeler değiştirilmeli kanımca...sağlıkla oturun

Eviniz harika Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah Yalnız nacizane bir önerim olacak; giysi odanızı biraz daha farklı yaparsanız mesela açık dolaplar ve ayakkabı, çanta için ayrı ayrı raf sistemleri yapsanız daha hoş olur diye düşündüm.Tekrar güle güle oturun diyorum.

eviniz harika ,ama çok özür dileyerek söylüyorum ,döşeyememişsiniz ,yani eşyalar hoş değil ,daha doğrusu nasıl desem soğuk bir ev ,yaşanmışlık yok ,halbuki bu muhteşem villayı keşke bir mimara verseydiniz ,yansımalı storları da sevemedim ,ev çok büyük olduğu için boş boş duruyor ,genel olarak ev muhteşem ,banyolar mutfak filan harika ,hele bahçe havuz ,fakat dediğim gibi dekorasyon sıfır ..zamanla diyeceksiniz belki ,hak veririm ,bence eski eşyalarınızı bu eve hiç sokmayıp ihtiyaç sahiplerine verseydiniz ,böyle bir evi almaya müsait olan bütçe yeni eşyalar almaya da müsaittir diye düşünüyorum ..
yinede güle güle oturun ,mutluluğunuz eksik olmasın ..

yeni ve güzell 1000 metrekarelik evinizde güle güle oturunn :) ev çok güzel ama ya biraz fazla büyük yada eşyalar mı az ne? bana öyle geldi çok güzel ama soğuk bir ev yani belkide ben daha ferah sevimli evlerden hoşlandığımdadır..

ben olsam buraya ikeadaki o şeker koltuklardan aksesuarlardan döşerdim salon çocuk odası ne bileyim o kadar boş gözüktü ki gözümee yinede güle güle oturun herkes böyle lüks evleri bulamıyor çünkü

en dikkatimi çeken ayrıntı dış cephedeki "prenses cansının villası" tabelası ,eminim ki kızınız gurur duymuştur görünce ^^
evin içi daha şık olabilirdi,ama yeni taşınmışsınız,zamanla bi karaktere bürünür ev.Eve şekil verenin biraz da içindeki yaşanmışlık olduğunu düşünüyorum..
ağız tadıyla oturun ^^

iyi dilekleriniz ,yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim ..evi satın almadık ,yaptırdık ..ama takdir edersinizki dekorasyon maddi imkanlar dahilinde mümkündür .. evi tamamlayana kadar maddi açıdan epey zorlandık ..henüz yeni taşındım sayılır ,kaldıki bir süredir haftanın 7 günü geç saatlere kadar çalışıyorum..zamanla ,vakit ve olanaklar dahilinde eksiklikleri yavaş yavaş rayına oturtmaya çalışacağım ..

tarzım olmasa da eve ben de bayıldım herkes gibi

maddi konuda haklısınız böyle bir evi dekore etmek orta halli bir ev almakla eş değer maddiyat gerektirir. nacizane tavsiyem yeterli imkana sahip olana kadar evi ellemeyin bu şekilde kalsın sonrasında bir uzmanla çalışın yoksa yazık olur bu kadar emeğe.

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, sevgiler

maşalahhh diyelim nazar değmesin ,Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin ,ev değil otel gibi , zaten yeni taşınmışsınız dekorasyon zaten zamanla oturucaktır, herşeyi biranda yapmak mümkün olmuyor , tadını çıkararak zamanla dekorasyonunu da tamamlarsınız, güle güle oturun

teşekkür ederim .. kesinlikle aynı kanıdayım ve henüz yeterli imkana sahip olamadığım için beklemedeyim..

güle güle oturun öncelikle.. maşallah çok güzel eviniz ama şu var ki, soğuk bir havası var, biraz daha renge ve ayrıntıya ihtiyacı var.. sevgiler..

Herkes bir mana bulmuş soğuk vs diye.. Evet soğuk olabilir ama bu işler maddiyat, zaman vs. gerektiriyor.
Böyle büyük ve zevkli bir evi sıfırdan inşa etmek maddi açıdan hiç kolay olmasa gerek.. Kaldı ki evin dış tasarımına ve içindeki sabit dekorasyona bakılınca oldukça şık ve kaliteli ( banyo, seramikler,mutfak vs. ) Burdan anlaşıldığı üzere arkadaş gayet zevkli.

Geri kalan eşyalar imkan olduğu zaman değiştirilir veya küçük eklemelerle görsel açıdan zenginleştirilebilir... Evin benim çok hoşuma gitti.. Rabbim güzel günlerde, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin arkadaşım..

bende evin dış tasarımını,kullanılan mermerleri ve renkleri cok beğendim..tabiki eksiklikler oturmamışlıklar var ki cok doğal oldugunu düşünüyorum buyuk m2 dekore etmek kolay bir mesele değil..bittiğinde mukemmel oucagına eminim gule gule oturun :)
bu arada bizimde acil bir ev arayışpımız var suan istanbul ulusta kirada ufak bir evde oturuyoruz ve zekeriyaköy vs.gbi daha uzakta fakat buyuk m2 mustakil ev bakıyoruz bebek yardımcı ablamız vs gelmesiyle birlikte buyuk ev ihtiyacımız doğdu,hangi semtte yaptırdınız evi ve araştırmışınızdır eminim hangi bölgeleri tavsiye edersiniz istanbulda?

Öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun.Sağlıkla oturursunuz inşaallah.en çok mutfağı beğendim çok güzel olmuş diğer odalarda zamanla daha güzel olur sağlık olsun yeter ki.

Güle güle oturun evinizde zamanla istediğiniz eksiklikleri de giderirsiniz inşallah benim de tarzım değil fakat çok hoş ve güzel bir eviniz var :)

mutfağı ve salonu yatak odasını görünce bi ünlünün evi diye düşündüm bunun tek nedeni halıların vs olmayışıydı , bakarken üşüdüm ,

şaka bi yana ev gerçekten çok güzel büyük ve ferah , zamanla bir oda bir oda sırasıyla gidilerek döşenebilir , birde bahçe duvarının diplerine ağaç yada sarmaşıklarla kapatılsa çok daha güzel olur diyerek nacizane fikrimle çekileyim

güle güle oturun

Eviniz,yapı olarak muhteşem.Güle güle oturun.
Dekorasyonda bazı hatalar var.Arkadaşların dediği gibi,dekoratör olmadan döşemek zor olmalı.

Pano desenli storlar yüzünden evin heryerine projeksiyon yansıtılmış gibi duruyor.
Storları yeterli bulup tablo kullanmamışsınız,duvarlar çıplak kalmış.

Salonda İstanbul ve New York birarada hoş olmamış.Ben olsam salonda şehir resmi hiç kullanmam.
New York posterini çıkarıp,sadece o duvarı lavanta rengine boyatırım.
Böylece hem salona yumuşaklık katarım,hem de tv ye de daha çok odaklanabilirim.

Girişteki dresuarın üzerine güzel bir çiçek aranjmanı ve şamdanlar yerleştiririm.
Giyinme odasını düzenleyip,1 duvarını ayna kaplarım.
Yekpare ayna yerine ikea'daki kare aynalardan döşenebilir.
Ayakkabılar için uzun raflar çakıp,şeffaf ayakkabı kutularından alabilirsiniz.

Kızınızın odasında mobilyalar pembe olduğu için,duvarı beyaz bırakabilirdiniz.
Veya beyaz zeminli pembe/yeşil çiçek desenli duvar kağıdı da güzel olabilirdi.

Siyah beyaz kırmızı üçlemesini sevmediğim için,diğer odalara tarafsız yorum yapamayacağım.
Ama keşke hiç değilse bahçe takımını kırmızı seçmeseydiniz diye düşündüm.

evin çok güzel canım iyi günlerde sağlıkla huzurla otur benim evimide çok soğuk bulmuşlardı herkesin kendi zevki

Kesinlikle evin çok güzell
Evin büyüklüğünden sanırım eşyalar az kalmış ve soğuk görünmüş ama zamanla oturur zaten.
İyi günlerde oturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…