veeeeee crnugur'un güzel evi şirin evi :)))

herşey çok hoş görünüyor cnm hepisini güzl günlerde kullan.yalnız birşey dikkatimi çekti benimkisi tavsiye tabii ki...

evde iki tane koltuk takımı olması ve yemek masasının sıkış tepiş kenarda kalması hoş olmamış keşke salondaki teklinin birini almasaydınız masa kenara rahat yerleşirmiş...

Güle güle otur canım.Yanlız merak ettim masanın yana alınmıs hali son fotograftaki gibiyse yine de cok sıkışık bir salon olmuş.Konsol olmasa salonun çok daha ferah olurdu diye düşünüyorum

sağol canım. evet salonumuz biraz küçük ama olsun artık kendi ewimiz olduğu için pek seçeneğimiz olmadı :)

teşekkür ederim canım bende hiç sevmiyorum siyah kırmızı renklerinde ev bence huzur vermeli bunalıırım ben koyu renkler içinde :)

evet canım haklısın ama işte koltuklarımın bu kadar geniş olucağını tahmin edemedim inşallah ilerde daha geniş bir evmiz olur :)

sağol canım. evet salonumuz biraz küçük ama olsun artık kendi ewimiz olduğu için pek seçeneğimiz olmadı :)

Olsun insanın huzuru olsun yeter ki.İnsan kendi evi olsunda nasıl olursa olsun ,günümzüde kirada yasamak cok zor.Tekrar güle güle mutlulukla otur canım

hayalimdeki ev işte bu gerçekten çok güzel kaç kez baktım resimlere bilmiyorum her seferinde maşallah çektim zevklerimiz aynı galiba bende bu tarz mobilya seviyorum her oda ayrı ayrı güzel olmuş salon biraz daha büyük olsaymış mobilyalar kendini çok güzel gösterirmiş ama olsun oda evin nazarı hepsi gerçekten çok güzel rabbim sevdiğinle mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah

çok teşekkürler canım 9 yıllık bir bekleyişin hayallerin ardından oluştu bu ev her eşyada ayrı bir hasret vardı :) çok şükür ki bugünleride gördük Allah hepinize daha güzellerini versin inşallah

Olsun insanın huzuru olsun yeter ki.İnsan kendi evi olsunda nasıl olursa olsun ,günümzüde kirada yasamak cok zor.Tekrar güle güle mutlulukla otur canım

sağol canım tekrar:) ya bu zamanda kira vermek gerçekten çok zorlardı bizi iyiki bir evimiz var ufakta olsa bize yeterli yani :)

amin canım inşallah rabbim isteyen herkese versin bizde altı yıldır birlikteyiz inşallah bizde yuvamızı kurarız sizin gibi

Ferah ve şık bir ev Güle güle otur.

O çeyizleri üşenmeden nasıl seriyorsunuz hayranım ya.

Gardrobuna bakınca kendi gardrobumu düşündüm. Sadece mevsimlik kıyafetler var ama taşıyor resmen. Yorgana battaniyeye yer yok. Yatağın altı da diğer mevsimin kıyafetleri ile dolu Özendim valla seninkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…