veeeeee crnugur'un güzel evi şirin evi :)))

canım öncelikle eviniz çok şık olmuş.Allah huzur, mutluluk içinde yaşamayı nasip etsin.Her odası ayrı bir zevkle döşenmiş.Oturma odanın atmosferi çok sıcak,salon mobilyalarınıda çok beğendim.Salonum küçük demişsin olsun canım sonucta kendi evin güle güle otur.Birşey soracaktım salon koltukların rengi pudra rengi galiba bende salon koltuklarımın döşemesini değiştirmeyi düşünüyorum.Sizin koltukların rengi çok hoşuma gitti.Sanırım kadıfe kumaş.Çok güzel, beğendim.Mutfak evin en sevdiğim yeridir.Senin mutfakta çok güzel kullanışlı,ferah alllah herşeyi gönlüne göre versin.Tekrar evinde ömür boyu MUTLULUKLAR...

sağol canım çok teşekkür ederimmmm salon koltuklarım ın rengini tam olarak bende çözemedim çok açık pudramsı krem gibi bişy:) kumaşı kadife evet umarım daha güzelleri senin olur

işin görümlük tarafına bakıldığında herşey çok güzel görünüyor...
9 yıllık bekleyişin, hayallerin ve hasretin ardından kurduğunuz bu yuvada birlikteliğiniz doyumluk değil, ömürlük olsun, bir yastıkta kocayın....çok da mutlu olun...

Çok şirin olmuş eviniz çok beğendim
Güle güle mutlulukla oturun

Canım merhaba, evin çok şık. Güle güle otur inşallah.

Benim yemek takımımdan var sende de İlk defa birisinde görüyorum çok şaşkınım. Ve şık duruyor, bunu farkettim. İyi seçim yapmışız sanırım.

Evin çok güzel tatlım zevkli döşenmiş
tv arkasında ki duvar kağıdı çok hoş duruyo :)

Çok güzel bir ev canım güle güle otur huzurla,sağlıkla,mutlulukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…