Vefasızlığım, gamsızlığım

sorumsuzluk demeyelimde biraz mana aleminden çıkıp madde alemine yönelmişssin gibi :)
doğru aslında senin araman neyi değiştirecekki yani ama yapılması gereken şeyleri isttemesek bile yapmak zorundayız biraz gayret etsen normale dönersin :)

ayrıca bu durumun baban ve annenden kaynaklandığını düşünmüyorum tamamen seninle alakalı bi durum

Ahaha olsa olsa sevinirsin zaten uzulsen de sabaha kalmaz biseycigin : D
ben de insanlarin dedigini, nasil anlatsam..
Sanki boyle belirli bir sinirim var kulagimda, oraya kadar onemsiyorum, duyuyorum. O sinirin ardina gecmeye calisanlara guluyorum ya da aninda tepki verip unutuyorum.
Garip ya..
Esimin cok garibine gidiyor : )
Senin gibi olmak var, hayat sana guzel deyip duruyor bana : D
Sorumsuzluk diyorum bu hale bazen ama yok ya kendine haksizlik etmiyim sorumsuz degilim simdi Allah icin :)
Empati kitligi da degil de ne bilemedim..

kısacası herşeyi takıyorum desene benim gibi
yok ya sorun var bizde bu kadar şeyi kafaya takıp üzülüp nasıl gamsız ve vefasız olabiliyoruz
çabalasa böyle olamaz bir insan

Bi arkadasinla yada esimle dostinla kavga ederken bira daha iklimli davranip olayları buyutmesen ve empati yaparak dusunmen sana daha iyi gelecektir gibi geliyor. sana iyi dusunmeni ve sevginin göstermenin tavsiye ederim.
Aslında pek kavga etmiyorum biliyor musunuz? Ergenliğimde çok gergin ve sinirliydim; şimdi takmıyorum ki artık. Biriyle bir sorun olacak gibiyse sıvışıyorum adeta Olduysa da sonradan hatırlamıyorum zaten. Ama empati konusunda haklısınız; burada pek çok sorun, sıkıntı okuyorum ya mesela; istemsiz küçümsüyorum sanırım. Hiç önemli değilmiş gibi geliyor çoğu.

Ben de uzuluyorum. Ama iyi ki diyorum guven sorunum yok. Bi de erkeklere karsi guvensiz olsaydim cekilmezdi hayat.
Neyse ki benim de yok güven sorunum. En azından nişanlıma karşı yok hiç değilse :)

Bende ilk Ön yargılı Davranıyorum bu huyumdan nefret ediyorum.. Haksız Çıkınca Çok utanıyorum... Hep Art niyet Arar oldummm

Ya benim cok mutlu ve saglikli cocuklugum ve genc kizligim gecti ama gamsizlik vefasizlik bende de var, ben ikizlerim, hava grubuna bagliyorum
Ne mutlu size Ben aslanım, belki ateş grubunda da oluyordur (ateş miydi o?)

ben de sorunlu bir çocukluk geçirdim ve aynıyım.
en yakınlarımı arayamadım. yanlarında olmadım ve yalnızlaştım. işin kötüsü bunu umursamıyorum.
hatta bazen düşünüyorum şu an beni gerçekten üzebilecek veya deli gibi sevindircek birşey var mı bilmiyorum. psikologa da gittim ama bişey değişmedi. umarsızca yaşıyorum.

Ben psikologa da gitmedim. O da gerekli değilmiş gibi geliyor. Bilmem ki...

Uzun vadede "kafası rahat" olacağım gibi gözüküyor diyorsunuz yani. Ben 18 yaşımdan beri böyleyim, belki de yararıma; kim bilir...
Evet hickimse umrumda degil okadar insanlar artik insanlara okadar deger vermiyorlar birazda cevreden gorduklerimiz sanirim bunlar sen ve ben gibi artik iyi de biak kotude ayni yola cikacagiz belli birsey bnce oyle seyler goruyor ki insan hic birsey yapmamak bile istiyorsun sanki en azindan arada bir iyi davraniyorum kotulukten yana degilim ama bir bakiyorum kotu kotu seyler dusunurken sabah kalkip millete gulumsuyorum ve diyorum ki millete kotuluk yaparak kafami karistircagima intikam kon nefreti sildim hep olumluyum olumsuz davranip sinirlerimi gererek kndime zarar veremem hayat degilde cevrendeki insanlar ne yapsanda ayni yere dusecegini gosteriyor bosuna hirs mirs yapmam ben olan olacagina varir napiyim ugrasmak istemiyorum kimseyle

Belki de kendime bahane buluyorum, kim bilir
Yapılması gerekenleri biliyorum aslında ama işte, elim o telefona gitmiyor bir türlü.

Hahaha, aynen öyle :)
Annem bazen söyleniyor -bazen değil, çoğunlukla söyleniyor :)- artık resmen duymuyorum. Yani normal konuşmasını da duymuyorum. "Burcu, a aa" filan dediğinde ayılıyorum

Ben psikologa da gitmedim. O da gerekli değilmiş gibi geliyor. Bilmem ki...
Bnim gibisin arkadas edinmek daha mantikli ayni seyleri arkadasina anlat daha iyi en azindan kafani dagitmak icin real sosyal seyler yaptiriyor insana yada kendin beyninde bitirirsin isi zaten kimseye gerek yok yani gidip psikolaga 2-3ilac mi iyilestirecek olanlati olacaklari yada doktor dur kaderini bastan yazalim mi diyecek yok eninde sonunda kendi kendine kalavaksin basaak icin hayata devam etmek icin

Belki de kendime bahane buluyorum, kim bilir
Yapılması gerekenleri biliyorum aslında ama işte, elim o telefona gitmiyor bir türlü.

o dediğin herkeste olur ama bende de oluyo birini merak ediyorum ama elim telefona gitmiyo neden ? üşengeçlik ha birde ne dicem ne konuşucam derdi oluyo bak bende de sorun varmış demekki
kendimizi soyutluyoruz insanlardan işimize gelmiyo belkide ama yanlış yapıyoruz.. yapmayalım

Bende ilk Ön yargılı Davranıyorum bu huyumdan nefret ediyorum.. Haksız Çıkınca Çok utanıyorum... Hep Art niyet Arar oldummm
Belki sizin de arada bir benim gibi "Amaaan" demeniz gerekiyordur :) "Amaaan, kötü olsa bile ne kadar kötü olacak ki?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…