Vefasızlığım, gamsızlığım

Kimse için üzülmemeyi takmamayi ogretmis sana hayat boyle ailelerde oluyor

Bu soylediklerin normal degil bi uzmandan yardim al annenin babani affetmesine ve senin de buna dogruyu soyleyerek mudahele etmemen travma etkisi yapmis butun hayatina uyguluyosum uzgun olacagin durumlardan kaciyosun yok sayiyosun iyi bi uzman bul ve mutlaka yardim al cunku bu durum kendini korumani sevdiklerini yaninda tutmani cok zor kilar. Senin dogal yapin bu degil o sebeple mutsuz olursun

bende boyleyım,hıckımse ve hıcbırsey umrumda olmuyor..kımseyı aramak ıstemıyorum,merak etmiyorum..

bişeyı de merak ettim..konsantre olup fılm ızlıyebılıyor musun??
Konu sahibine sormuşsun ama bende de bun benzer davranışlar olduğu için yanıtlamak istedim. Önce den rahat konsantre olurdum ama artık olamıyorum dikkatım en fala 15 - 20 dk. sonra dağılıyor.

Bende cevap vereyim sana bende ayni durumdayim hayir izleyemiyorum bir sey izliyorsam reklam girmese bile kalker az dolasir bir mola verir oyle donerim.gunduz hic seyretmem zaten.

ayy valla ne güzel. kin duymuyosun, kafana takmıyosun. bizim memlekette gamsızlık kötü algılanan bi durum olsa da valla bence en güzeli. İnsanın başına ne gelirse sinirden öfkeden geliyor. Anne-baba hakkında yorum yapmayı hiç sevmiyorum ama annen de sana karşı haksızlık yapmış. Aldatılan kendisi sen neden babanla görüşmeyecekmişsin. Bak onlar barışmışlar bile babanla aranı bozsaydın bozdugunla kalacaktın.

Valla inşallah bir bozukluğumuz yoktur :)

Aynen. Dunya yansa umrumda olmicak sanki. Peki pismanlik hissediyo musun?
Bazen bu durum yüzüme vuruluyor, o zaman pişman oluyorum, "Neden böyle davrandım" diye üzülüyorum. Ama normalde olmuyorum

Belki de bir psikiyatristle görüşsem iyi olacak, teşekkürler :)

Konu sahibine sormuşsun ama bende de bun benzer davranışlar olduğu için yanıtlamak istedim. Önce den rahat konsantre olurdum ama artık olamıyorum dikkatım en fala 15 - 20 dk. sonra dağılıyor.

Bende cevap vereyim sana bende ayni durumdayim hayir izleyemiyorum bir sey izliyorsam reklam girmese bile kalker az dolasir bir mola verir oyle donerim.gunduz hic seyretmem zaten.
Biraz filme bağlı Yakın zamanda soluksuz izlediğim film olmadı herhalde. TV izlerken de bilgisayar kucağımda açık oluyor, biraz ona, biraz öbürüne bakıyorum :)

Mesaj tekrarı

Vefasız gamsizi görünce direkt girip okuyim dedim çünkü bende oyleyim. Dun gece kuzenimle bunu konuştuk biraz. Arkadaşlarım sürekli niye arayıp sormiyosun der kotu birşey olduğunda insanları teselli edesin gelmiyor kavga ediyrz mesela bi arkadaşımla o gece rahat rahat uyurum ilk bi beş dakika üzülür sonra unuturm çünkü. Sadece sevgilimle aramiz bozuk olduğunda çok kafama takiyodum tek bi kişi için üzülüp dusunugodum ama gel hor ki o zaman bile rahat rahat uyuyabiliyrm. Sanki dünya yansa umrumda değilmiş gibi hissediyrm. Demem o ki biseyleri çok kafaya takip uzulmektense en iyisi gamsız olmak çok sorun etme. Sadece içinden gelmese de arkadaşlarını ara sor. Nisanlinla tartışınca haksizsan özür dilemesini bil o yeter

Zaten babama olduğu kadar anneme de kırgın olduğum noktalar var. Ama dedim ya, kendi problemimi anlatayım diye çok ayrıntıya girmek istemedim :)

Bu konudan sonra kendimi zorlamaya karar verdim zaten :)

aynı sorun bende de vardı halada biraz var hiç arkadaş edinmem gerekte duymam.. etrafımda biri hastalansa geçmiş olsun birinin yakını ölse başın sağolsun bile demek aklıma gelmez di...hatta bazı durumlarda ne deneceğini bile bilmem...kimseyi aramam hep yalnız takılırım...kırkıla kırıla bir süre sonra kırılamıyorsun... yani seni kimse üzemiyor bir müddet sonra .. tartışmak kırılmak kavga etmek gereksiz gibi geliyor.. azıcık biri nazlansa çekemiyorsun...eşin trip atsa sallamıyorsun.. umurunda olmuyor hiç bir şey... mutlu olmak, sevinmek, zengin olmak ,fakir olmak ,umurunda olmuyor olan tek şey yaşamak var ölmek var diğer şeyler gözüne bile görünmüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…