Arkadaşım çok... Ama sorsanız "Dünya yansa Burcu'nun bir tutam otu yanmaz" derler. Hiç anlatamıyorum, içimden gelmiyor.Bnim gibisin arkadas edinmek daha mantikli ayni seyleri arkadasina anlat daha iyi en azindan kafani dagitmak icin real sosyal seyler yaptiriyor insana yada kendin beyninde bitirirsin isi zaten kimseye gerek yok yani gidip psikolaga 2-3ilac mi iyilestirecek olanlati olacaklari yada doktor dur kaderini bastan yazalim mi diyecek yok eninde sonunda kendi kendine kalavaksin basaak icin hayata devam etmek icin
Yapmayalım, bari bir sigara yakalımo dediğin herkeste olur ama bende de oluyo birini merak ediyorum ama elim telefona gitmiyo neden ? üşengeçlikha birde ne dicem ne konuşucam derdi oluyo bak bende de sorun varmış demekki
kendimizi soyutluyoruz insanlardan işimize gelmiyo belkide ama yanlış yapıyoruz.. yapmayalım
HahaAa ayni ben demek ki benim gibileri de varmis
Ayyy hep kötülük gördüğüm İçin böyle oldu... Aslında Kafama çok pis Takıyorum insanların Yaptığı Kötülüğü Takmamayı bir öğrensem keşkeBelki sizin de arada bir benim gibi "Amaaan" demeniz gerekiyordur :) "Amaaan, kötü olsa bile ne kadar kötü olacak ki?"
Ben arkadaslarimla gorusmeye calisiyorum ama ya.Hahaha, aynen öyle :)
Annem bazen söyleniyor -bazen değil, çoğunlukla söyleniyor :)- artık resmen duymuyorum. Yani normal konuşmasını da duymuyorum. "Burcu, a aa" filan dediğinde ayılıyorum
Vallahi ben de böyleyim. :) Siz evlisiniz değil mi; bu şekilde evlilik mutlu geçiyor mu bari? En büyük umudum oBen arkadaslarimla gorusmeye calisiyorum ama ya.
Gerci ayni sehirde olani pek yok ama. Durumlarindan haberdar oluyorum en azindan : )
ama kimseyi icime sokmuyorum iste. Derdimi anlatmak gelmiyor icimden. Onlarinkini dinliyorum, ictenlikle cozmeye de calisiyorum ama kimseye yuk olmak istemiyorum. Yarin ben nasilsa o derdimi unutucam birisi yaa o olay noldu desin istemiyorum : )
Koc burcuyum onunla alakasi var mi bilemem.
Hatta kizim bile ogrenmis bisey oluyor mesela o benden once "bisey olmaz annem bisey olmaz" diyor
Ona bile useniyorum diyosun yani sanki anlatinca dunyam mi degiscek diye dusunuyor olabilirmisin ben neden boyle oldum bilmiyorum ama sanki herseyi yasadim olmeyi bekliyorum gibi yarin olceksin deseler hic telas yapmam uzulmemdeArkadaşım çok... Ama sorsanız "Dünya yansa Burcu'nun bir tutam otu yanmaz" derler. Hiç anlatamıyorum, içimden gelmiyor.
Çok fena yaBir arkadasim dogum yapti. Arayayim diye diye ertelerken cocugun 40i cikmisti nerdeyse!
Konusmaya useniyorum napim
Evliyim. Ben evlenmeden once daha dogrusu ergenlik onemimde falan sinirlii agresiif pis biseydim : D herhalde diyorum enerjimi o donmde attim.Vallahi ben de böyleyim. :) Siz evlisiniz değil mi; bu şekilde evlilik mutlu geçiyor mu bari? En büyük umudum o
Kızınıza bayıldım bu arada
Bana sorunlu muamelesi yapacaklar, hep nasıl olduğumu soracaklar, beni bunaltacaklar gibi geliyor çünkü. Nasılsa anlatsam da aynı, anlatmasam da :)Ona bile useniyorum diyosun yani sanki anlatinca dunyam mi degiscek diye dusunuyor olabilirmisin ben neden boyle oldum bilmiyorum ama sanki herseyi yasadim olmeyi bekliyorum gibi yarin olceksin deseler hic telas yapmam uzulmemde
masraf hanım yukarıda aynısını ben de yazdım, "ergenken çok agresiftim" diye. :) Bugünden sonra sizi takibe alıyorum, bakalım hayatım nasıl ilerleyecekmişEvliyim. Ben evlenmeden once daha dogrusu ergenlik onemimde falan sinirlii agresiif pis biseydim : D herhalde diyorum enerjimi o donmde attim.
Simdi esim benim aksime herseyi dert edwn kafa yoran birisi. Ben de tam tersi olunca ortalik senleniyor.
Bizim sorunlarimiz baska ama onun disinda bu durum karsi taraf icin super birsey bence ya. Jole gibi biri var iste karsinda.
Bana sorunlu muamelesi yapacaklar, hep nasıl olduğumu soracaklar, beni bunaltacaklar gibi geliyor çünkü. Nasılsa anlatsam da aynı, anlatmasam da :)
Değiliz belki deÖğretilmiş hayatlar yaşıyoruz. Belirlenmiş kurallara uyarak yaşayıp sonra da işte benim hayatım ironisi içindeyiz.
Vefasızlık dediğin şey bu kurallara karşı bir tepki olabilir mi? Zorunda olmak zorunda mıyız?
Çok fena ya
Kaç senelik arkadaşlığım bitti, hasta olmuş, beni aramış, mesajlar atmış. Dönmemişim. Gördüğümü hatırlamıyorum ki.
İşin kötüsü, pek aklıma gelmiyor ve geldiğinde de pek üzülmüyorum.
Ahaha bnden cok daha iyi ornekler var kkda emin olabilirsin : )masraf hanım yukarıda aynısını ben de yazdım, "ergenken çok agresiftim" diye. :) Bugünden sonra sizi takibe alıyorum, bakalım hayatım nasıl ilerleyecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?