Vefasızlığım, gamsızlığım

Arkadaşım çok... Ama sorsanız "Dünya yansa Burcu'nun bir tutam otu yanmaz" derler. Hiç anlatamıyorum, içimden gelmiyor.

Yapmayalım, bari bir sigara yakalım

Belki sizin de arada bir benim gibi "Amaaan" demeniz gerekiyordur :) "Amaaan, kötü olsa bile ne kadar kötü olacak ki?"
Ayyy hep kötülük gördüğüm İçin böyle oldu... Aslında Kafama çok pis Takıyorum insanların Yaptığı Kötülüğü Takmamayı bir öğrensem keşke

Hahaha, aynen öyle :)
Annem bazen söyleniyor -bazen değil, çoğunlukla söyleniyor :)- artık resmen duymuyorum. Yani normal konuşmasını da duymuyorum. "Burcu, a aa" filan dediğinde ayılıyorum
Ben arkadaslarimla gorusmeye calisiyorum ama ya.
Gerci ayni sehirde olani pek yok ama. Durumlarindan haberdar oluyorum en azindan : )
ama kimseyi icime sokmuyorum iste. Derdimi anlatmak gelmiyor icimden. Onlarinkini dinliyorum, ictenlikle cozmeye de calisiyorum ama kimseye yuk olmak istemiyorum. Yarin ben nasilsa o derdimi unutucam birisi yaa o olay noldu desin istemiyorum : )
Koc burcuyum onunla alakasi var mi bilemem.
Hatta kizim bile ogrenmis bisey oluyor mesela o benden once "bisey olmaz annem bisey olmaz" diyor

Vallahi ben de böyleyim. :) Siz evlisiniz değil mi; bu şekilde evlilik mutlu geçiyor mu bari? En büyük umudum o

Kızınıza bayıldım bu arada

Arkadaşım çok... Ama sorsanız "Dünya yansa Burcu'nun bir tutam otu yanmaz" derler. Hiç anlatamıyorum, içimden gelmiyor.
Ona bile useniyorum diyosun yani sanki anlatinca dunyam mi degiscek diye dusunuyor olabilirmisin ben neden boyle oldum bilmiyorum ama sanki herseyi yasadim olmeyi bekliyorum gibi yarin olceksin deseler hic telas yapmam uzulmemde

Bir arkadasim dogum yapti. Arayayim diye diye ertelerken cocugun 40i cikmisti nerdeyse!

Konusmaya useniyorum napim
Çok fena ya
Kaç senelik arkadaşlığım bitti, hasta olmuş, beni aramış, mesajlar atmış. Dönmemişim. Gördüğümü hatırlamıyorum ki.
İşin kötüsü, pek aklıma gelmiyor ve geldiğinde de pek üzülmüyorum.

Vallahi ben de böyleyim. :) Siz evlisiniz değil mi; bu şekilde evlilik mutlu geçiyor mu bari? En büyük umudum o

Kızınıza bayıldım bu arada
Evliyim. Ben evlenmeden once daha dogrusu ergenlik onemimde falan sinirlii agresiif pis biseydim : D herhalde diyorum enerjimi o donmde attim.
Simdi esim benim aksime herseyi dert edwn kafa yoran birisi. Ben de tam tersi olunca ortalik senleniyor.
Bizim sorunlarimiz baska ama onun disinda bu durum karsi taraf icin super birsey bence ya. Jole gibi biri var iste karsinda.

Ona bile useniyorum diyosun yani sanki anlatinca dunyam mi degiscek diye dusunuyor olabilirmisin ben neden boyle oldum bilmiyorum ama sanki herseyi yasadim olmeyi bekliyorum gibi yarin olceksin deseler hic telas yapmam uzulmemde
Bana sorunlu muamelesi yapacaklar, hep nasıl olduğumu soracaklar, beni bunaltacaklar gibi geliyor çünkü. Nasılsa anlatsam da aynı, anlatmasam da :)

masraf hanım yukarıda aynısını ben de yazdım, "ergenken çok agresiftim" diye. :) Bugünden sonra sizi takibe alıyorum, bakalım hayatım nasıl ilerleyecekmiş

Aynen uzun cumleler kurmadan yasamak gibisi yok ama burda uzun uzun yaziyoruz nedense
Bana sorunlu muamelesi yapacaklar, hep nasıl olduğumu soracaklar, beni bunaltacaklar gibi geliyor çünkü. Nasılsa anlatsam da aynı, anlatmasam da :)

Öğretilmiş hayatlar yaşıyoruz. Belirlenmiş kurallara uyarak yaşayıp sonra da işte benim hayatım ironisi içindeyiz.
Vefasızlık dediğin şey bu kurallara karşı bir tepki olabilir mi? Zorunda olmak zorunda mıyız?

Değiliz belki de

Bendede bu sorun var ama ben sorun oldugunu sen yaxana kadar farketmemistim,ama seni anliyorum gamsizlik vefasizlik degil sebebsiz bir yapmama gudusu bende cenazelere dugunlere katilmam beni aramasalar kimseyi aramam ama gorunce benden iyisi yoktur agalar pasalar ve butun guler yuzlulugumle agirlarim..dilerim bu bir kisilik bozuklugu degildir seni takip edicem bakalim neymis sorunumuz

Aynen. Dunya yansa umrumda olmicak sanki. Peki pismanlik hissediyo musun?

masraf hanım yukarıda aynısını ben de yazdım, "ergenken çok agresiftim" diye. :) Bugünden sonra sizi takibe alıyorum, bakalım hayatım nasıl ilerleyecekmiş
Ahaha bnden cok daha iyi ornekler var kkda emin olabilirsin : )
Burclardan anlamam ama bir bagi olabilir mi acaba diye dusunmedim degil.
Annemle babamin sorunlari hic olmadi bende farkli olarak. Bekar hayatim da guzeldi. Oralarda ayriliyoruz.
Arkadas cevren ve senn icin kiymetlilerin uzerine dussen biraz zorlamayla falan bence baska problem cikarmaz bu halet-i ruhiye.
Aklima geldi mesela doguma girecegim iste bebegin gelmesini bekliyorum. Bizimkiler gastane kapisinin disinda. Oyle zirt pirt da gorusturmuyorlar. Ben sanci cekiyormusum ama hic hissetedim. Doktor da disardakilere gulumsuyor icerde diyormus. Annem sasirmamis mesela : D sabirlidir o demis.
Bak dogumda bilem faydasi var bu huyun : D
say say bitmez

Benim buyuzden k.v ve goru,celerimle aram kotu hic birseye katilmiyorum aramiyorum diye kesinlikle haklilar ama olmuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…