Vekalet istemi: ((

Bunu kim dedi toprak öyle birşey yok arabanın ruhsatını almak için ehliyet şartı yok ki senin üzerine devir olur tabiki ruhsatı yada annenin üzerine.
Anneyi de kandırıp alabilirler elinden ortaklı yapın annen ve iki kardes
İki yetim var onların hakkını alırlar anneden
Amca niyeti bozmuş

Bunu kim dedi toprak öyle birşey yok arabanın ruhsatını almak için ehliyet şartı yok ki senin üzerine devir olur tabiki ruhsatı yada annenin üzerine.
Amcam dedi sigortalı işçi çalılsması lazımmıa sigorta yatırcakaınız ne desi eğer öyle olursa dedi en iyisi ben bunları bi yarın bi avukatla soruyum

Amcam dedi sigortalı işçi çalılsması lazımmıa sigorta yatırcakaınız ne desi eğer öyle olursa dedi en iyisi ben bunları bi yarın bi avukatla soruyum
Arabanın ederi 400 binmiş o yüzden inanma öyle şeymi olur o zaman araba ortada kalır miras babanın mirasında siz dışında kimsenin söz hakkı yok.

Arabanın ederi 400 binmiş o yüzden inanma öyle şeymi olur o zaman araba ortada kalır miras babanın mirasında siz dışında kimsenin söz hakkı yok.
İşte bunu anlatamıyoruz amcaya güya bizi düşğndüğünü içim böyle karıştığını söylüyor dayanamıyorum buna ya

Başınız sağolsun Mevlam babanızın mekanı cennet eylesin Peygamber efendimize komşu olmayı nasip etsin inşallah sizede sabır versin

sakın vermeyin vekaletinizi sağlam güvenilir bir avukat bulun onunla halledin işinizi gerekiyorsa kardeşlerinize izah edin ki onları kendi safına çekmesin amcanız, güvenilir birşeye benzemiyor okuduğum kadarı ile sizin elinizden vekaleti alıp alem eder kalem eder ne var ne yok üstüne yapar. Amcanıza avukat bulduğunuzu filanda söylemeyin mallara gözünü dikmiş baba yarısı adına bir amca görüyorum

İşte bunu anlatamıyoruz amcaya güya bizi düşğndüğünü içim böyle karıştığını söylüyor dayanamıyorum buna ya
Basiniz sagolsun. Mekani cennet olsun insallah..

Amcaniza da gelince niyeti pek iyi gorunmuyor. Zaten iyi niyetten olsa bu kadar israr etmezdi. Hakkinizi yedirmeyin amcaniza. Allah yardimciniz olsun.

Öncelikle basın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah... araba yıkımı diye birşey ilk duydum. Muhtemelen uydurmuş. Babanın üstüne olan mallar, karısı ve çocukları dururken kardeşlerini hiç ilgilendirmez. Dedenden kalan mallar olsaydı amcanın hakkı olurdu fakat babanın kendi mallarında amcanın söz hakkı olamaz. Kötü niyeti zaten adamcağız öleli 10 gün olmadan mal derdine düşmesinden belli. Kanun bile bu işlerde makul süre tanıyor. Ne kötü insanlar var ya. Sen hiç korkma, kalan herşey, öncelikle annenin ve sizin yasal hakkiniz. Vekalet vermek zorunda filan değilsin, çok lazımsa annenin üstüne alırsınız ki zaten kanunen annenin üstüne geçer diye biliyorum.

Amcanız bir işgüzarlık pesinde gibi geldi. İşlemleri kendiniz halledin kimseye vekalet vermeyin. Ne yapılması gerekiyorsa devlet dairelerinde ölüm işlemleri yaparken karşınıza çıkıyor zaten. Kimsenin yardımına ihtiyaç yok.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.

Basınız sagolsun. Bende babamı kaybettim annemin maas alabilmesi için işlemleri yapmamız gerekiyodu. Annem ben ve kardesim gittik her yere. Bence vekalet vermeye hiç gerek olmadıgını söyleyin. Kendinizin gidip yapın işlemleri

Ehliyetin olmadığından mirası devir alamıyorsun he komik :) alabiliyorsun, bu matıkla inşaat firmalarının sahiplerinde mixer kepçe kamyon vinç ehliyeti olması lazım

Ehliyetin olmadığından mirası devir alamıyorsun he komik :) alabiliyorsun, bu matıkla inşaat firmalarının sahiplerinde mixer kepçe kamyon vinç ehliyeti olması lazım
İnanın aklım almıyor artık babamın acısını unuttum ben ya lanet olsun böyle insanlara

Çok insan tanıdım, çok olaylara şahit oldum, öz amca, öz kardeş diye düşünüp güvenmeyeceksin, insanoğlu ölünce mezara götüremeyeceği mal için öyle entrikalar yapar ki aklın şaşar, insanlığından utandırırlar, en azından ben artık utanıyorum şahsen, sen 3 kuruşluk dünya malı olsa da olur olmasa da dersin ama karşındakiler öyle düşünmüyor işte.

Çok çirkin meseleler şu an sizler babanızın acısını, onlar kardeşlerinin acısını yaşıyor olmalıydı, can gitmiş, arkada trilyonlar bıraksa ne fayda, onun bir tırnağının bedeli olamaz, deselerdi ki hiçbirşey alma karşılığında sana babanı vereceğiz, dünya malı onu isteyenin olsun bana babam yeter derdim, 7 yıl geçti ama hala burnumun direği sızlar, neyse böyle işte, seni de yazıp yazıp üzmek istemiyorum ama benzer şeyleri yaşadığımdan sinirim bozuldu sizlere yapılanlara

Basiniz sag olsun. Annemin ustune araba var ehliyeti yok. Araba kullanmayi da bilmez. Bir avukata danisin bu gidisle daha buyuk zarar edeceksiniz. Mal onemli degil de kardesini kaybeder kaybetmez para, mal derdine dusen birne gitmesini istemezdim ben. Allah korusun babami kaybetsem ve amcam mal mulk konusunu acsa cok fena pisman ederim bence siz de oyle yapin. Kimseyi karistirmayin.

Ablam seni çok iyi anlıyorum bende diyorum keşke hiç bir şeyi olmasaydıda babam olaydı benimde 10 gündür burnunun direği sızlıyor ben acjmı yasamak istiyorum yasatmıyorlar, ben utanıyorum böyle bi günde mal tartsımasına düştükleri için, babamın toprağı kurumadan bu çaba neden

Canım çok acıyor be ablam babam beni tanımadan gitti , hafızasını kaybetmişti ben gittiğimde bu kız kim diye bagırdıgını hiç unutamıyorum birde yoğun bakımda elimden sımsıkı tutusunu hiç ama hiç unutmuyorum, en son hastaneye staja gidiyom dedi ve gitti içim yanıyor kafayı oynattım sanki kabuslarla yasamaya başladım zor hem de çok zor babasızlık yetim kalmak megerse beni güçlü kılan tek şey babam mıştı diyorum

Karıştırmamak bu saatten sonra inanın çok zor bi süreçten gecyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…