Valla bende bilmiyorum, ticari olduğu için sigortalı işçi çalılstırmak zorunluymus ne dediler işte babamın oğlu olmasaydı otobüs ortada mı kalacaktı diye düşünym bana da saçma geldiSaçma bise
Anneyi de kandırıp alabilirler elinden ortaklı yapın annen ve iki kardesBunu kim dedi toprak öyle birşey yok arabanın ruhsatını almak için ehliyet şartı yok ki senin üzerine devir olur tabiki ruhsatı yada annenin üzerine.
Amcam dedi sigortalı işçi çalılsması lazımmıa sigorta yatırcakaınız ne desi eğer öyle olursa dedi en iyisi ben bunları bi yarın bi avukatla soruyumBunu kim dedi toprak öyle birşey yok arabanın ruhsatını almak için ehliyet şartı yok ki senin üzerine devir olur tabiki ruhsatı yada annenin üzerine.
Arabanın ederi 400 binmiş o yüzden inanma öyle şeymi olur o zaman araba ortada kalır miras babanın mirasında siz dışında kimsenin söz hakkı yok.Amcam dedi sigortalı işçi çalılsması lazımmıa sigorta yatırcakaınız ne desi eğer öyle olursa dedi en iyisi ben bunları bi yarın bi avukatla soruyum
O zaman ben en yakın zamanda ehliyet alacağım ancak saol deValla bende bilmiyorum, ticari olduğu için sigortalı işçi çalılstırmak zorunluymus ne dediler işte babamın oğlu olmasaydı otobüs ortada mı kalacaktı diye düşünym bana da saçma geldi
İşte bunu anlatamıyoruz amcaya güya bizi düşğndüğünü içim böyle karıştığını söylüyor dayanamıyorum buna yaArabanın ederi 400 binmiş o yüzden inanma öyle şeymi olur o zaman araba ortada kalır miras babanın mirasında siz dışında kimsenin söz hakkı yok.
Basiniz sagolsun. Mekani cennet olsun insallah..İşte bunu anlatamıyoruz amcaya güya bizi düşğndüğünü içim böyle karıştığını söylüyor dayanamıyorum buna ya
Öncelikle basın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah... araba yıkımı diye birşey ilk duydum. Muhtemelen uydurmuş. Babanın üstüne olan mallar, karısı ve çocukları dururken kardeşlerini hiç ilgilendirmez. Dedenden kalan mallar olsaydı amcanın hakkı olurdu fakat babanın kendi mallarında amcanın söz hakkı olamaz. Kötü niyeti zaten adamcağız öleli 10 gün olmadan mal derdine düşmesinden belli. Kanun bile bu işlerde makul süre tanıyor. Ne kötü insanlar var ya. Sen hiç korkma, kalan herşey, öncelikle annenin ve sizin yasal hakkiniz. Vekalet vermek zorunda filan değilsin, çok lazımsa annenin üstüne alırsınız ki zaten kanunen annenin üstüne geçer diye biliyorum.10 gün önce babamı kaybettikamcalarım acımızı yasatmadan mal davasına düştüler , benim ciğerim yanıyor ya bunlar ne derdinde diye düşünmekten kafayı yiycem artık
Babamın adına ticari bi arac vardı amcam sürekli benden vekalet istiyor , ne yapcaksın vekaleti diyorum eee işte veraset ilanı çıkardım aracın yıkımı lazım ne diyor, ben de diyorum babamın adına dursun neden yıkım olmadan olmuyor mu diyorum o zaman da bana annenin emekli etmek için yıkım olması lazım diyor
Bu adam babam hayattayken babamı emekli olmasını istememişti ve hep engel olmuştu, şimdide aracın yıkımı olmadan emekli olamıyor annen diyor, ya bizim annemi emekli etmek gibi derdimiz zaten yok , madem emekli edecektim babamı neden emekli etmedi n zamanında diyorum,
Araçla başladı şimdi arazi ev her şey babamın adına olduğu için yıkımını istiyor kendine özellikle aracın bana çok baskı yapıyor bu konuda artık bıktım ya asla vermem dedim ama çok bunaltıyorlar acımızı yasatmıyorlar ya,
İlla yıkım mı olması lazım ya her şey babamın adına dursa ne olur ki , babamın varlığını öyle çok arıyorum kihiç bu kadar çaresiz kalmadım ne olur bana yardımcı olun ben ne yapıyım , amcam vekalet diye çok zorluyor öyle hassas dönemdeyimki kime inanacagımı şaşırdım
( biz 4 kardeşiz 2 si 18 yasından küçük , diğer kardeşim vekalet vermeye hazır , onu da kandırıyorlar biz senin üzerine yapacaktık ama ablan güvenmiyor sana diye, kardeşim adına vekalet verdirip oradan kendi adına alacak amcam )
İnanın aklım almıyor artık babamın acısını unuttum ben yaEhliyetin olmadığından mirası devir alamıyorsun he komik :) alabiliyorsun, bu matıkla inşaat firmalarının sahiplerinde mixer kepçe kamyon vinç ehliyeti olması lazım
Taman sana gerek yok biz yıkacağız deBize hiç sormuyorlar bile sadece aracın yıkılması lazım diyip baskı yapıyor, araç öyle dursa ne oluyor sanki diyorum olmaz diyor
Çok insan tanıdım, çok olaylara şahit oldum, öz amca, öz kardeş diye düşünüp güvenmeyeceksin, insanoğlu ölünce mezara götüremeyeceği mal için öyle entrikalar yapar ki aklın şaşar, insanlığından utandırırlar, en azından ben artık utanıyorum şahsen, sen 3 kuruşluk dünya malı olsa da olur olmasa da dersin ama karşındakiler öyle düşünmüyor işte.Çok haklısın ablam söylediğin her şeyi dikkate alıyorum , önce yaşamdan göz yası dökmeler, millete karsı destek çıkıyor gibi görünmeler , sonra para hırsı ,3 günlük dünya dedikleri bu olsa gerek.
Ablam seni çok iyi anlıyorum bende diyorum keşke hiç bir şeyi olmasaydıda babam olaydıÇok insan tanıdım, çok olaylara şahit oldum, öz amca, öz kardeş diye düşünüp güvenmeyeceksin, insanoğlu ölünce mezara götüremeyeceği mal için öyle entrikalar yapar ki aklın şaşar, insanlığından utandırırlar, en azından ben artık utanıyorum şahsen, sen 3 kuruşluk dünya malı olsa da olur olmasa da dersin ama karşındakiler öyle düşünmüyor işte.
Çok çirkin meselelerşu an sizler babanızın acısını, onlar kardeşlerinin acısını yaşıyor olmalıydı, can gitmiş, arkada trilyonlar bıraksa ne fayda, onun bir tırnağının bedeli olamaz, deselerdi ki hiçbirşey alma karşılığında sana babanı vereceğiz, dünya malı onu isteyenin olsun bana babam yeter derdim, 7 yıl geçti ama hala burnumun direği sızlar, neyse böyle işte, seni de yazıp yazıp üzmek istemiyorum ama benzer şeyleri yaşadığımdan sinirim bozuldu sizlere yapılanlara
Karıştırmamak bu saatten sonra inanın çok zor bi süreçten gecyrmBasiniz sag olsun. Annemin ustune araba var ehliyeti yok. Araba kullanmayi da bilmez. Bir avukata danisin bu gidisle daha buyuk zarar edeceksiniz. Mal onemli degil de kardesini kaybeder kaybetmez para, mal derdine dusen birne gitmesini istemezdim ben. Allah korusun babami kaybetsem ve amcam mal mulk konusunu acsa cok fena pisman ederim bence siz de oyle yapin. Kimseyi karistirmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?