Ben başka bi şehirde yaşadığım için sürekli gidemeyeceğim için bir de ticari araç olduğu için yıkımı gerekse bile sadece işlemler için kardeşime imza yetkisini verebilirim dedim konuda kabul etmediler bende hiç bişey vermyrm bı saatten sonraYa pardon ama küserse de kumese girebilir kendisi neden imza yetkisi verebiliyorsunuz kardeşinize?
Bu kadar çabuk dolduruşa gelen birine bu yetki neden amaç neden?
Kümeste yaşasın kendisi .
Babanızın mallarında sadece senin,kardeşinin ve annenin hakkı var diğerlerinin yok sakın birşey vermeyin ve onlarada paylaştırmayın.Babamın çok malı var daha asıl onların paylaşımı yapılmadı o zaman neler yapacaklar bakalım
Yok öyle birşey benimde başıma geldi işlem falan yok notere git veraset ilamını alAsla vermem diyorum ama vermezsen hiç bi işlem olmaz diyı ne işlemi olması gerekiyordu anlamıyorum gerçekten bıktırdı ya
İlk defa duyuyorum yıkım diye bişey uydurmuşBize hiç sormuyorlar bile sadece aracın yıkılması lazım diyip baskı yapıyor, araç öyle dursa ne oluyor sanki diyorum olmaz diyor
Yıkım derken devir m demek istiyor.Bize hiç sormuyorlar bile sadece aracın yıkılması lazım diyip baskı yapıyor, araç öyle dursa ne oluyor sanki diyorum olmaz diyor
Acıya saygısı yok en çokta buna deli oluyorum, amca demekten bile nefret ettim yaToprak111 canim valla vermeyecek olmana sevindim
Amcana da acaip sinirlendim kusura bakma
Daha aciniza saygısı yok.
Sadece ticari arac için vermeniz gerekiyorsa onun için verin. Bu vekaletim başka hiç bir şeyde geçerli değil diye noterden teyit alın.
Benim dedemin hattı vardı ölünce bütün çocuklarının vekaleti gerekiyormuş düşünün onun bile kapatmak için.
Böyle bir şart varsa o ayrı
O da sadece araba için olur
Ticari araç dediğiniz taksi mi işletiyorlardıBen zaten vermiycem söylüyorum her yorumunda sadece ticari araç olduğu için imza yetkisini vermem gerekebilir diye de soruyorum genel vekalet vermeden imza yetki mı versem ne olur gibi sine ama bunu da kabul etmediler bu sebepten dolayı hiç bi şekilde vekalet veröycem zaten
Bizden vekalet istiyor bende anlamadım ilk başta ne vekaleti diye gecistirdim sonradan Dank etti kafama, onunda hatlı otobüsü var her şeyi var, söyle bişey olabilir mi acaba dedemşn malı paylaaılmadı daha vekaleti alıp babamın hakkınımı gecircekkş adına ben pek anlamıyorum ama böyle bişey geldi aklımaİlk defa duyuyorum yıkım diye bişey uydurmuş
Babanın ticari arabasının kirası parası sizin
OtobüsTicari araç dediğiniz taksi mi işletiyorlardı
Amcamında otobüsü var Ona da babam almıştı zamanında,ben müdafa diyorum ama artık beynim sulandı düşğnmekten yaYıkım derken devir m demek istiyor.
Eğer mutlaka devri gerekiyorsa size devredilsin
İlla vekalet vekalet derse avukatlar daha iyi bilir ama sınırlı vekalet var mesela satıs yapamayacağı sekilde. Bence kıyametler koparken amcana vekalet verme orada iki küçük kardesinin hakkı var siz onların hakkını mudafaa etmek zorundasınız. Sen vekalet vermezsen annen kardesinin razı olsun bile amcan hiçbişey yapamaz
Babaları işi ortak mıydı
Benim ehliyetim olmadığı için annem ve bana devredilmiyormusYıkım derken devir m demek istiyor.
Eğer mutlaka devri gerekiyorsa size devredilsin
İlla vekalet vekalet derse avukatlar daha iyi bilir ama sınırlı vekalet var mesela satıs yapamayacağı sekilde. Bence kıyametler koparken amcana vekalet verme orada iki küçük kardesinin hakkı var siz onların hakkını mudafaa etmek zorundasınız. Sen vekalet vermezsen annen kardesinin razı olsun bile amcan hiçbişey yapamaz
Babaları işi ortak mıydı
Yok ya tutmayan seyler var. Kastınız ticari taksi bile olsa diyelim ki ehliyeti olan mirascı olmasa mal ortada mi kalacak çok sacma.Benim ehliyetim olmadığı için annem ve bana devredilmiyormus
Bilmiyorum işte o yüzden konu açtım ehliyeti olmayana geçmiyor dedi Amcam beynim durduYok ya tutmayan seyler var. Kastınız ticari taksi bile olsa diyelim ki ehliyeti olan mirascı olmasa mal ortada mi kalacak çok sacma.
Saçma biseBenim ehliyetim olmadığı için annem ve bana devredilmiyormus
Bunu kim dedi toprak öyle birşey yok arabanın ruhsatını almak için ehliyet şartı yok ki senin üzerine devir olur tabiki ruhsatı yada annenin üzerine.Benim ehliyetim olmadığı için annem ve bana devredilmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?