Vekalet istemi: ((

Ya pardon ama küserse de kumese girebilir kendisi neden imza yetkisi verebiliyorsunuz kardeşinize?
Bu kadar çabuk dolduruşa gelen birine bu yetki neden amaç neden?
Kümeste yaşasın kendisi .
Ben başka bi şehirde yaşadığım için sürekli gidemeyeceğim için bir de ticari araç olduğu için yıkımı gerekse bile sadece işlemler için kardeşime imza yetkisini verebilirim dedim konuda kabul etmediler bende hiç bişey vermyrm bı saatten sonra

Toprak111 canim valla vermeyecek olmana sevindim
Amcana da acaip sinirlendim kusura bakma
Daha aciniza saygısı yok.
Sadece ticari arac için vermeniz gerekiyorsa onun için verin. Bu vekaletim başka hiç bir şeyde geçerli değil diye noterden teyit alın.
Benim dedemin hattı vardı ölünce bütün çocuklarının vekaleti gerekiyormuş düşünün onun bile kapatmak için.
Böyle bir şart varsa o ayrı
O da sadece araba için olur

Herkes hemfikir: Vekalet falan vermiyorsun
Daha yeni babanı kaybetmişsin, şu an iyi düşünüp doğru karar verecek yetide değilsin. Avukata danışma direkt avukat tut. Bunu aileni ve babanın emeklerini korumak için yapmak zorundasın. Masraf olur, şimdi bu parayı harcamayayım falan deme neyiniz var neyiniz yok alır amca bey, evdeki bulgurdan olma meselesine döner alimallah

Ya insana yasını bile tutturmuyor, allah sabırlar versin.

Deyin ki durun bir nefes alalım sonra konuşuruz. Kimseyi işinize karıştırmayın ve asla bir evrak vermeyin. İki ayrı avukatla görüşün.
Başınız sağolsun.

Bize hiç sormuyorlar bile sadece aracın yıkılması lazım diyip baskı yapıyor, araç öyle dursa ne oluyor sanki diyorum olmaz diyor
Yıkım derken devir m demek istiyor.
Eğer mutlaka devri gerekiyorsa size devredilsin
İlla vekalet vekalet derse avukatlar daha iyi bilir ama sınırlı vekalet var mesela satıs yapamayacağı sekilde. Bence kıyametler koparken amcana vekalet verme orada iki küçük kardesinin hakkı var siz onların hakkını mudafaa etmek zorundasınız. Sen vekalet vermezsen annen kardesinin razı olsun bile amcan hiçbişey yapamaz
Babaları işi ortak mıydı

Acıya saygısı yok en çokta buna deli oluyorum, amca demekten bile nefret ettim ya

Ticari araç dediğiniz taksi mi işletiyorlardı

İlk defa duyuyorum yıkım diye bişey uydurmuş
Babanın ticari arabasının kirası parası sizin
Bizden vekalet istiyor bende anlamadım ilk başta ne vekaleti diye gecistirdim sonradan Dank etti kafama, onunda hatlı otobüsü var her şeyi var, söyle bişey olabilir mi acaba dedemşn malı paylaaılmadı daha vekaleti alıp babamın hakkınımı gecircekkş adına ben pek anlamıyorum ama böyle bişey geldi aklıma

Amcamında otobüsü var Ona da babam almıştı zamanında,ben müdafa diyorum ama artık beynim sulandı düşğnmekten ya

Benim ehliyetim olmadığı için annem ve bana devredilmiyormus

Benim ehliyetim olmadığı için annem ve bana devredilmiyormus
Bunu kim dedi toprak öyle birşey yok arabanın ruhsatını almak için ehliyet şartı yok ki senin üzerine devir olur tabiki ruhsatı yada annenin üzerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…