Başınız sağolsun öncelikle bir avukata danışmadan sakın yapma enkısa zamanda git bir avukata amcanın ne yapmaya çalıştığını belirle ben çok güvenemedim bu vekalet baskısınaAsla vermem diyorum ama vermezsen hiç bi işlem olmaz diyı ne işlemi olması gerekiyordu anlamıyorum gerçekten bıktırdı ya
Önce araç için vekalet istedi kendine, sonra biz karşı çıkınca kardeşim adına istedi, bizde bunun bi oyun olduğunu anladığımız için bende kardeşim de olsa vekalet vermem dedim,Babanın üzerinde ki mallar paylaşım yapıldın diye mı yıkım isteniyor? Yani bir arabanın peşine mı düştü? Kaç kişiye bölünecekmiş? Ne kadar çirkin şeyler bunlar ya. Bitek araba için mı yıkım istiyor ben anlamadım yıkımda ne ki?
Anneni niye emekli yapmak için uğraşıyor onu da çözemedim? Vermeyin vekalet filan.
Önce araç için vekalet istedi kendine, sonra biz karşı çıkınca kardeşim adına istedi, bizde bunun bi oyun olduğunu anladığımız için bende kardeşim de olsa vekalet vermem dedim,
Ben böyle diyince amcam kardeşime ablan sana güvenipte vekalet bile vermiyor diye kardeşimi doldurdu üzerime gönderdi , kardeşimle kavga ettik , bende dedim şartlı veririm sadece imza yetki mı veririm genel vekalet asla vermem diyince gönülleri olmadı..
Babam sağ iken amcam babamı da kandırdı emekli etmedi, şimdide bahane ediyor arabanın başkasının adına geçmesi lazımmıs yoksa annemi emekli edemiyormus, ulan dedim biz yapamıyormuyuz gerekli işlemlerinde burnunu sokuyorsun diye kavga ettik,
Şimdide babamın eviyle arazisinin çabasına düştü yapmısken hepsini halledelim diye
Sana son nasihatımdır Toprak, siz siz olun babana ait hiçbir malı kimsenin üstüne vermeyin, vekalette vermeyin kimseye, mallar satılacaksa siz satarsınız, üstünüze devir olacaksa siz yaparsınız, ne insanlar tanıdım çok değil sadece 5 lira için olmadık rezillikler çıkaran, iş mal mülk olunca en güvendiğin dağlara bile kar yağar, bazı insanların gözünü mal hırsı bürümüş, önce yaklaşıp yardım ediyor görünürler, elinizdeki herşeyi alınca su verecek insan bulamazsınız ve acıdır bunu yapanlar çoğunlukla en yakınlarımızdır.Önce araç için vekalet istedi kendine, sonra biz karşı çıkınca kardeşim adına istedi, bizde bunun bi oyun olduğunu anladığımız için bende kardeşim de olsa vekalet vermem dedim,
Ben böyle diyince amcam kardeşime ablan sana güvenipte vekalet bile vermiyor diye kardeşimi doldurdu üzerime gönderdi , kardeşimle kavga ettik , bende dedim şartlı veririm sadece imza yetki mı veririm genel vekalet asla vermem diyince gönülleri olmadı..
Babam sağ iken amcam babamı da kandırdı emekli etmedi, şimdide bahane ediyor arabanın başkasının adına geçmesi lazımmıs yoksa annemi emekli edemiyormus, ulan dedim biz yapamıyormuyuz gerekli işlemlerinde burnunu sokuyorsun diye kavga ettik,
Şimdide babamın eviyle arazisinin çabasına düştü yapmısken hepsini halledelim diye
Çok haklısın ablam söylediğin her şeyi dikkate alıyorum , önce yaşamdan göz yası dökmeler, millete karsı destek çıkıyor gibi görünmeler , sonra para hırsı ,3 günlük dünya dedikleri bu olsa gerek.Sana son nasihatımdır Toprak, siz siz olun babana ait hiçbir malı kimsenin üstüne vermeyin, vekalette vermeyin kimseye, mallar satılacaksa siz satarsınız, üstünüze devir olacaksa siz yaparsınız, ne insanlar tanıdım çok değil sadece 5 lira için olmadık rezillikler çıkaran, iş mal mülk olunca en güvendiğin dağlara bile kar yağar, bazı insanların gözünü mal hırsı bürümüş, önce yaklaşıp yardım ediyor görünürler, elinizdeki herşeyi alınca su verecek insan bulamazsınız ve acıdır bunu yapanlar çoğunlukla en yakınlarımızdır.
Sen baba yarısı dersin onlar elindeki 1 kuruşa bile göz diker, bak sana açıkça amcanların düşüncesini yazayım Toprak zaten kız, elin adamına yedirir paraları(yani eşine) kardeşin de onlara göre toy, çar çur eder malı, abimizin malını yönetmek bize düşer, dünkü çocuklara mı kaptıracağız diyorlardır, çok düşüncelilerdir canlarım benim.
Allah YARDIMCINIZ olsun benimde aklıma böyle bişey olacağı hiç gelmezdi insanoğlu ne kadar basit ya her şey onlar içinKayinpederim agir hasta suan. Esimin teyzeogullari dusmus miras derdine. 20 yildir aramadiklari teyzelerinin yani kayinvalidemin dibinden ayrilmiyorlar.
Acikca da soylemisler senin tek cocugun var bu kadar mal ona fazla diye.
Kiyamet yakin sanirim.
Aynen öyle çok haklısınızBen sana kendi yasadigim olayi anlatayim belki sana yol gosterir
Annemler 4 kardes 3 kiz 1 erkek annem yogum bakimdayken dedemden kalan yerler icin annemden vekalet aliyorlar annem oldugunde yerleri once bir oglunun ustunr sonra diger ogluna sonrada buyuk oglanin en yakin arkadasinin ustunr geciriyorlar bankaya cuzi bir miktar para yatirip ayni gun cekiyorlar annem oldukten 2 yil sonra yerleri sordugumda annen satti ve parayi yedi diyorlar oylr birsey olmadigini soyledim kavga kiyamet mahkemeye verdik ben ve kizkardesim mahkeme 10 yil surdu biz kazandik ama süründük yani kisaca hickimseye guvenme vekalet falan sakin verme babanin 40 i ciksin git bir avukata o sana yol gosterir para sozkonusu oldugunda insanlar vicdanini ahlakini butun insani duygularini kaybediyorlar
Sakın verme istediğini söylesin. Ne uyanık insanlar var vallahi. Boşver sen birşey vermediğin sürece kimse bişey alamaz. Takma kafana bide bunu takma yani..Önce araç için vekalet istedi kendine, sonra biz karşı çıkınca kardeşim adına istedi, bizde bunun bi oyun olduğunu anladığımız için bende kardeşim de olsa vekalet vermem dedim,
Hayır böyle bir şeye de yok neden yapıyorsunuz bunu??Ben noterle konuştum dediğimiz gibi şerh ne koydurabiliyoruz, kardeşime verelim şerhli vekalet sadece imza işleri için diyorum onu da kabul etmiyorlar amcalr
Ya pardon ama küserse de kumese girebilir kendisi neden imza yetkisi verebiliyorsunuz kardeşinize?Ablam kardeşimi kandırmalarından çok korkuyorum, ben vekaletini vermem fiyincede kardeşim bana küsüyor bana güvenmiyordu musun diye, sorun kardeşime güvenmek değil, kardeşime vekalet verdirip arabayı kardeşinden almaları, kardeşime onların lafını dinler olmuş bu çok zoruma gidiyor, en son dayanamadım çıktım sınavlarım var diye yaşadığım şehre geldim ,buradaki noterden gönderebilir miyim senin dediğin gibi abla sadece imza yetki vekaletini veririm kardeşime yoksa diğer türlü asla vermem
Çok doğru bende öyle diyorum ama lanet adam başımıza bela olduÖncelikle başın sağ olsun babana Allah rahmet eylesin
Baban yıllarca amcan taklaya getirip üzerine alsın diye emek harcamadı işler sertleşirse git savcılığa savcıya durumu anlat çünkü amcanın bu yaptığı baskı suç.
Annenin emekli olmasıyla arabanın devredilmesinin hiç bir alakası yok , vekalet hiç bir şekilde gerekmiyor varisler intikale gidip üzerinize alacaksınız sonra satış için notere gideceksiniz noterde arabayı alan kişi dekontuyla gelecek dekont numarasıyla ödemeyi teyit edip satışını vereceksiniz
Annen sgk bağkur kurumu neyse dilekçeyle emeklilik için başvuru yapacak bu kadar
Ben zaten vermiycem söylüyorum her yorumunda sadece ticari araç olduğu için imza yetkisini vermem gerekebilir diye de soruyorum genel vekalet vermeden imza yetki mı versem ne olur gibi sine ama bunu da kabul etmediler bu sebepten dolayı hiç bi şekilde vekalet veröycem zatenHerkes diyor verme diye artık tamam vermeyecem diye bir açıklama yap da... daha yok şöyle yok böyle diyorsun sen de bir tuhafsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?