- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi medidnired
-
sağlıklı düşünemediğiniz nokta bu.
ihtiyaç duyduğunu nereden bileceksiniz yanınızda olmayınca?
sakın velayetini verme sakın isterse cocugu senden kaçırır yapma etme.Kızlar Merhaba;
Önceki konularımdan da anlaşılacağı üzere çok sorunlu bir evliliğim var ve değişen hiç bir şey yok..
Çocuk için devam ettiğim evliliğimi sanırım sonlandırmak istiyorum artık..
Fakat şöyle bir durum var ki ailemin evine dönemem ve ayrı ev tuttuğumda da oğluma tek başıma bakacak gücü bulamıyorum kendimde..
Bu yüzden dün akşam öyle bir canıma tak etti ki çocuğun velayeti senin olsun ben artık huzur istiyorum yoksa sağlığımı da kaybedeceğim dedim eşime.. Çok şaşırdı.. Çocuğun velayetinden vazgeçecek kadar mı canına tak etti dedi.. Evet dedim.
Ben haftanın 5 günü 8-5 çalışıyorum ve oğluma babannesi bakıyordu..
Böyle bir durum olsa beni her özlediğinde ve haftasonları alsam nasıl olur sizce kızlar?
Gerçekten artık inanılmaz çaresizim ve tek başıma bir çocuk büyütecek gücü bulamıyorum kendimde.
Diğer tarafta babannesi dedesi babası halası bakacaklar oğluma..
İlerde şartlar değişir neler olur bende bilemiyorum ama devam etmek istemediğime karar verdim artık..
Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Benim arkadaşım her gittiği yere çocuğu da götürdü çalıştı masanın altında durdu çocuk ama ayırmadı yanından babasından ayrılmıştı okula başlayana kadar böyle devam ertSu forumun en rahat annelerinden biri olarak yaziyorum konu sahibi, suruneceksen cocugunla surun ama yanindan ayirma..
"Ben 6 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var. Benim ikinci eşimin ilk evliliği..Kızlar Merhaba;
Önceki konularımdan da anlaşılacağı üzere çok sorunlu bir evliliğim var ve değişen hiç bir şey yok..
Çocuk için devam ettiğim evliliğimi sanırım sonlandırmak istiyorum artık..
Fakat şöyle bir durum var ki ailemin evine dönemem ve ayrı ev tuttuğumda da oğluma tek başıma bakacak gücü bulamıyorum kendimde..
Bu yüzden dün akşam öyle bir canıma tak etti ki çocuğun velayeti senin olsun ben artık huzur istiyorum yoksa sağlığımı da kaybedeceğim dedim eşime.. Çok şaşırdı.. Çocuğun velayetinden vazgeçecek kadar mı canına tak etti dedi.. Evet dedim.
Ben haftanın 5 günü 8-5 çalışıyorum ve oğluma babannesi bakıyordu..
Böyle bir durum olsa beni her özlediğinde ve haftasonları alsam nasıl olur sizce kızlar?
Gerçekten artık inanılmaz çaresizim ve tek başıma bir çocuk büyütecek gücü bulamıyorum kendimde.
Diğer tarafta babannesi dedesi babası halası bakacaklar oğluma..
İlerde şartlar değişir neler olur bende bilemiyorum ama devam etmek istemediğime karar verdim artık..
Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Asla rahatımı,özgürlüğümü falan düşündüğümden değil..
Ben işe giderken uyandırıp onu da peşimde birine bırakmak zorunda kalıcam 8 iş başı çünkü..
Akşam olacak ordan al eve taşı tekrar çocuğu..
O hengamede büyümek zorunda kalacak.
En azından bu şekilde bir düzeni olur beni her istediğinde görür haftasonları da birlikte geçiririz diye düşündüm..
Benim arkadaşım her gittiği yere çocuğu da götürdü çalıştı masanın altında durdu çocuk ama ayırmadı yanından babasından ayrılmıştı okula başlayana kadar böyle devam ert
Asla rahatımı,özgürlüğümü falan düşündüğümden değil..
Ben işe giderken uyandırıp onu da peşimde birine bırakmak zorunda kalıcam 8 iş başı çünkü..
En azından bu şekilde bir düzeni olur beni her istediğinde görür haftasonları da birlikte geçiririz diye düşündüm..
Benim arkadaşım her gittiği yere çocuğu da götürdü çalıştı masanın altında durdu çocuk ama ayırmadı yanından babasından ayrılmıştı okula başlayana kadar böyle devam ert
İyi de eşimle ayrı değiliz ama iki çocuğumuz da bu şekilde büyüyor. Ayrıca 4 yaş çok küçük bir yaş, kararınızı tekrar bir gözden geçirin, velayeti verme bahaneniz bence geçerli değil.Asla rahatımı,özgürlüğümü falan düşündüğümden değil..
diyorki çocuğu sabah kaldırıp süründürmek istemiyorum,akşamda işten gelince yemek ye falan filan diyor ,sonra bunun rahatlıkla alakası yok diyorAblacim cocugu krese ver.
Kres parasini babasina odet.
Sen de isine git cikinca da cocugu al evine gec, boylece esinin ailesinden kimseyle muhattap olmamis olursun
Simdi boyle yaziyorsun ama aksam bombos eve gelince cocugundan ayrilmanin ne kadar kotu bir fikir oldugunu anlarsin
Isin var, durmun var neden cocugunu birakasin?
Her mesajinda yoruldum bunaldim yazmissin peki de sen evliliginden bunalmisisn bitirince kendini iyi hissedersin. Cocuktan bunalmamissin ki, bunalmis olmana onun bir katkisi yok.
Hemen simdi isyerine yakin kreslere bak. Hatta kendine ayri ev bak. Cocugundan ayrilma.
Madem bunaldin git 1 haftalik tatile yalniz git dedim ama geri aliyorum cocugunla git. Ikiniz gidin.
Aslında iş yerlerinin kreşi olmalı olanlar var mesala teyzemin çalıştığı yerde vardı çıkarken alıyor gidiyorlardı eve. Hayata daha çok geçirilmesi gereken en önemli şeylerden biri bence ama nerde..Vallahi keşke bende götürebilsem yavrumu yanımda, keşke her işyerinin kreşi olsa..
diyorki çocuğu sabah kaldırıp süründürmek istemiyorum,akşamda işten gelince yemek ye falan filan diyor ,sonra bunun rahatlıkla alakası yok diyor
Aslında iş yerlerinin kreşi olmalı olanlar var mesala teyzemin çalıştığı yerde vardı çıkarken alıyor gidiyorlardı eve. Hayata daha çok geçirilmesi gereken en önemli şeylerden biri bence ama nerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?