- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi medidnired
-
Evli, çocuk sahibi, çalışan hemen hemen tüm anne babalar çocuklarını kreşe verdiklerinde
onlarda sabahın körü çocuklarını kaldırıp, hatta bazen kaldıramayıp yarı uykulu okula bırakıyorlar.
4 yaşından küçükler de var ! emin olun arada hiç bir fark kalmayacak.
hengame olayına katılmıyorum.
en azından annesi yanında olur, anne sevgisiyle büyür. bir silkelenin kendinize gelin.
Ben oğlumu babasına gönderdiğim zamanlarda geceleri uyku uyuyamıyorum. alışmışım varlığına.
gerekirse kuru ekmek soğan yerim. oğlum da ben ne yersem onu yer. yeter ki mutlu olalım. ama
Allah korusun asla ama asla vermem.
siz dayanabilecek misiniz ??????
Asla rahatımı,özgürlüğümü falan düşündüğümden değil..
Ben işe giderken uyandırıp onu da peşimde birine bırakmak zorunda kalıcam 8 iş başı çünkü..
Akşam olacak ordan al eve taşı tekrar çocuğu..
O hengamede büyümek zorunda kalacak.
En azından bu şekilde bir düzeni olur beni her istediğinde görür haftasonları da birlikte geçiririz diye düşündüm.. baba annesi yakında olmayan tüm çocukların kaderi bu bence sizinki biraz rahatlık kusura bakmayın ama o çocuğun en rahat ettiği yer annesinin yanından başka biyer olamaz
Haklısınız.. Zemin zayıf ama sonra da 3 şocuk, 5 çocuk deniliyor kadın doğursun atsın ortalığa destek sağlanmalı parasal anlamda da manevi anlamda da sonra böyle oluyor işte şekil a1böyle saçma şartlar varken çok zor
- 100-150 kadın çalışanın olması halinde emzirme odası kurma,
- 150 den çok kadın çalışanın olması halinde ise, 0-6 yaşındaki çocukların bırakılması ve bakılması, emziren işçilerin çocuklarını emzirmeleri için işveren tarafından kreş açma
en azından 50 kadın falan deselerdi. 150 kadın nedir.
biz askeriyede memur toplam 5 kadınız. zerre şansımız yok.
Çocuğumla en güvendiğim kişiler de ilgilense 4 yaşına geldiğinde kreşe göndermek isterdim. Sosyalleşmenin, arkadaş edinmenin, yeni şeyler öğrenmenin, yaratıcı aktiviteler yapmanın vakti çünkü. Babaanne yanında artık ne öğrenebilir ki?
Bunun dışında; uğruna boşanmayı ertelediğiniz ve istemediğiniz bir evliliğe devam ettiğiniz çocuğunuzu bırakma düşüncenizi pek anlayamadım. Haftada beş gün ve sekiz-beş mesai o yaştaki bir çocuğun sorumluluğunu alabilmek bakımından çok uygun.
Bakmak istemiyorsanız bırakın tabi de, çocuk için çok üzüldüm.
Zaten bütün calısan ailelerde böyle.yapmayın lütfen cocugunuza terkedilme psikolojisi yasatmayın.Çocuğum 4 yaşında..
Hafta içi zaten işte oluyorum.Akşamları yemekti oydu buydu öyle geçiyor.
Hafta sonları birlikteyiz
Belki de sağlıklı düşünemiyorum bilmiyorum ama inanın 5 yıldır inanılmaz yoruldum artık..
Arkadaş en uzun mesai saatini kendi çalıştığı saatleri biliyor sanırım? 8:30-7 - cumartesi 8:30-1 selamlar
Cumartesi çocuğu olup tam gün çalışanlar da var elbette..
Çocuğum 4 yaşında..
Hafta içi zaten işte oluyorum.Akşamları yemekti oydu buydu öyle geçiyor.
Hafta sonları birlikteyiz
Belki de sağlıklı düşünemiyorum bilmiyorum ama inanın 5 yıldır inanılmaz yoruldum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?