Daginik ve pasakli oldugu icin cocugun velayetini alirim dedi
Avukat bakmadı anlaşmalı boşanma oldubosanma ısınıze hangı avukat baktı
Teşekkürler korktum kimbilir ne planlar yaptıPara versin de eve temizlik için yardımcı gelsin, çok biliyor madem.
Çöp ev değilse eviniz sıkıntı yapacak bir şey yok merak etmeyin.
Hanzo ya.
Nasıl mesela?Hahhaaa o bende de var 3 çocukla. Olacak tabi o kadar eğer senin yanında çocuğun sağlıklı buyumedigini kanıtlarsa sıkıntı sadece
burda avukat arkadaslardan yardım ısteyelım o halde gorenler konu sahıbı arkadasımıza vatandas olarak ne haklara sahıp kendını hangı haklarla bu adamdan koruyabılır bılgı verırse sevınırız hem konuya denk gelen herkes de bılgılenmıs olurAvukat bakmadı anlaşmalı boşanma oldu
Cok tesekkurler bende bunu kullanicagim aylarca kira fatura çocukların herşeyi nice bana odettiHakime dersiniz, ben madem pisim aylarca boşandığımız halde, neden evden gitmedi diye.
Allah bin kere razı olsun sizden korktum bizle yaşarken fotoğraf falan çektiyse neyine güvenip bunu dediburda avukat arkadaslardan yardım ısteyelım o halde gorenler konu sahıbı arkadasımıza vatandas olarak ne haklara sahıp kendını hangı haklarla bu adamdan koruyabılır bılgı verırse sevınırız hem konuya denk gelen herkes de bılgılenmıs olur
konu sahıbı bu tarz seylerden korkmamayı ogrenmelısınız hayatda su dunyada oyle kolay degıl hersey cocugunu dagınıksın dıye alıcam dıyen adama karnınızı kasıya kasıya yav he he dıyerek gulmenız gerek sız panıkledıkce o zevk alıyor amacı huzursuzluk bunu ona yasatmayın rahat olun
evın gızlı gızlı resmını cekmesı ıhlale gırer kendısı suc ıslemıs olur mahremıyetden dolayı :)Allah bin kere razı olsun sizden korktum bizle yaşarken fotoğraf falan çektiyse neyine güvenip bunu dedi
Nafaka vermiyor vermedi ilgisiz çocuğun babayla tek aktivitesi tv izlemek ne okula götürmek ne gezdirmek hiç biri yok.nafaka veriyor mu?ilgisiz olduğunun kanıtı varsa sizde ona dersiniz.ciddiye almaya gerek yok ihmal etmiyorsanız,ev pislik içinde değilse dağınıklıktan velayet falan alamaz.
Allah sizden bin kere razı olsun siz yazdikca içim rahatlıyor vallaevın gızlı gızlı resmını cekmesı ıhlale gırer kendısı suc ıslemıs olur mahremıyetden dolayı :)
nafaka vermiyorsa bunu zaten kanıtlarsınız o zaman ilgisiz olduğuda ortaya çıkar.çocuğu çok kıymetli olsa zaten hakkını verirdi.sizi sinir etmek için söylemiş alsa da bakamaz böyle adam.Nafaka vermiyor vermedi ilgisiz çocuğun babayla tek aktivitesi tv izlemek ne okula götürmek ne gezdirmek hiç biri yok.
işi bile yok .anne baba yla yaşayacak onlar bu aklı veriyor kesinnafaka vermiyorsa bunu zaten kanıtlarsınız o zaman ilgisiz olduğuda ortaya çıkar.çocuğu çok kıymetli olsa zaten hakkını verirdi.sizi sinir etmek için söylemiş alsa da bakamaz böyle adam.
versinler kapı gibi anne varken kolay kolay babaya verilmez çocuklar.işi bile yok .anne baba yla yaşayacak onlar bu aklı veriyor kesin
içimi ferahlatiniz çok teşekkürlerversinler kapı gibi anne varken kolay kolay babaya verilmez çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?