Velayetle ilgili cok acil yardım

Avukat bakmadı anlaşmalı boşanma oldu
burda avukat arkadaslardan yardım ısteyelım o halde gorenler konu sahıbı arkadasımıza vatandas olarak ne haklara sahıp kendını hangı haklarla bu adamdan koruyabılır bılgı verırse sevınırız hem konuya denk gelen herkes de bılgılenmıs olur

konu sahıbı bu tarz seylerden korkmamayı ogrenmelısınız hayatda su dunyada oyle kolay degıl hersey cocugunu dagınıksın dıye alıcam dıyen adama karnınızı kasıya kasıya yav he he dıyerek gulmenız gerek sız panıkledıkce o zevk alıyor amacı huzursuzluk bunu ona yasatmayın rahat olun

Allah bin kere razı olsun sizden korktum bizle yaşarken fotoğraf falan çektiyse neyine güvenip bunu dedi

nafaka veriyor mu?ilgisiz olduğunun kanıtı varsa sizde ona dersiniz.ciddiye almaya gerek yok ihmal etmiyorsanız,ev pislik içinde değilse dağınıklıktan velayet falan alamaz.

Çocuğa babalık yapmadı bigun bile sırf canımı yakmak için ne hesaplar yaptı kimbilir

nafaka veriyor mu?ilgisiz olduğunun kanıtı varsa sizde ona dersiniz.ciddiye almaya gerek yok ihmal etmiyorsanız,ev pislik içinde değilse dağınıklıktan velayet falan alamaz.
Nafaka vermiyor vermedi ilgisiz çocuğun babayla tek aktivitesi tv izlemek ne okula götürmek ne gezdirmek hiç biri yok.

Nafaka vermiyor vermedi ilgisiz çocuğun babayla tek aktivitesi tv izlemek ne okula götürmek ne gezdirmek hiç biri yok.
nafaka vermiyorsa bunu zaten kanıtlarsınız o zaman ilgisiz olduğuda ortaya çıkar.çocuğu çok kıymetli olsa zaten hakkını verirdi.sizi sinir etmek için söylemiş alsa da bakamaz böyle adam.

nafaka vermiyorsa bunu zaten kanıtlarsınız o zaman ilgisiz olduğuda ortaya çıkar.çocuğu çok kıymetli olsa zaten hakkını verirdi.sizi sinir etmek için söylemiş alsa da bakamaz böyle adam.
işi bile yok .anne baba yla yaşayacak onlar bu aklı veriyor kesin

Allah inşallah neyi planlıyor larda ellerine ayaklarına dolasin

Kız kardesine mesaj atmayı düşünüyorum çocuğu karıştırmayın diye mesaj atsam mi? Kendi ayaklarım üzerimde durmam zorlarina gitti maddi olarak herşeyin altından kalkamam sandı kalktım bu sefer çocuğu kullanıyor

Kız kardeşine mesaj atarsam panik yaptığımı anlarlar di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…